Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים,

קיבלתי מחבר תמונה שצילם בזמן העבודה, רואים מונית בשטיפה בתחנת הדלק, ומאחוריה צצה לה כרזה של מגס'. היש צדיקים בסדום?

התמונה צולמה בירושלים בתחנת סונול (יכול להיות מוֹרָשָה? לא בדיוק מכיר את שמות התחנות באיזור)

מצרף את התמונה.

עריכה: השמפו שעל המונית הוא מר פינק המפורסם?

IMG_2839.JPG

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

השמפו שעל המונית הוא לא האדון הוורוד כי הוא של CG ולא של meguiars.

אכן יש מקומות שמשמים כמפיצים מורשים של החברות ועושות דיטיילינג עם מוצרים שלהם אבל כל זה לא שווה אם השטיפה היא עם מכונה.

עריכה, בחיפוש באתר של היבואן אין מפיץ מורשה של meguiars בתחנת דלק סונול אז יכול להיות שהם רק מזמינים מהם שמפו וכו'.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

גם לי היתה תקופה אשר לפני המכונה היו משפריצים את החומר הורוד הזה,

חייב להודות הרכב היה ממש מבריק אחרי זה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
המכונות לא אמורות כמעט לעשות שריטות הבעיה בארץ היא התחזוקה של המכונות

מסכים איתך, הבעיה היא שלא מנקים את המכונות מהחול ואז מה שקורה החול שורט את הצבע כמו נייר זכוכית.

יש מכון שטיפה אחד בב"ש שגובה יותר כסף אבל אצלו זו מכונת ג'ילדות וזה בין המקומות היחידים שאם אני מנקה שם את הרכב (לעיתים נורא רחוקות) אני דיי רגוע גם מנסיון העבר וגם מהסיבה שכל רכב לפני שנכנס למכונה עובר שטיפה.

פעם נערך המבחן הבא, אבל אותה שטיפה ידנית שמדברים עליה נעשתה בצורה חורנית אז המבחן הזה לא הכי הוגן:

http://www.youtube.com/watch?v=PZjWkB_q2lE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אגב, אני לא מכיר את אותה תחנת דלק אבל רוב הסיכויים שמדובר באחד מהסבונים הבאים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש מקומות שהשטיפה הידנית יותר גרועה מהמכונה כי משפשפים את הסבון על הרכב עם מטטא רצפה :?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש מטאטא מסוג אחר שהוא לא מיועד לרצפה מכיון שהסיבים שלו רכים הרבה יותר (עשוי מפרוות סוס אם אני לא טועה) אבל עדין, לי אין אומץ לשטוף אפילו עם זה את הרכב :-D.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תן לי סיבה אחת למה לי לרצות לשפשף את הרכב בתחת של סוס. :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצידי שיהיה עשוי משיערות בחזה של איזה גרוזיני, זה סתם שורט בדיוק כמו המכונות בתחנות הדלק.

פורסם

כל מכון שטיפה בלי קשר אם הוא נמצא בתחנת דלק או לא, כדי להרוויח או לפחות להוציא את הוצאות התפעול יצטרך לגבות מחיר בהתאם.

לכן קשה לי להאמין שמכון שטיפה שלוקח מחיר זול ישתמש בחומרים איכותיים, גם אם הוא קונה אותם באריזות גלון או ב 1000 ליטר.

אני אתן לך דוגמה פעם קניתי מאיזה מכון שטיפה שנחשב לטוב 18 ליטר שמפו+ווקס לרכב ושילמתי לו 100 שקלים (מצויין בשביל לנקות את התריסים בבית וכו' ולפעמים לעבודת הפלסטלינה הוא עושה עבודה טובה ומוריד המון לכלוך).

השמפו הזה כל כך מרוכז שאפילו המקציף של הגרניק לא מצליח לשאוב אותו אם לא מדללים אותו ביחס של לפחות 1 ל-4 ורק אז הוא מצליח לשאוב את החומר ולהקציף.

אני מאמין שהוא אפילו עוד הרוויח עלי מכיוון שהוא מילא את הגלון ממיכל 1000 ליטר שהיה אצלו במכון אז אתה מבין, כדי לשלם לעובדים, לערייה, למס הכנסה, לחברת חשמל ולספקים נוספים (עדיין לא דיברתי על רווח אפילו) קשה להשתמש בחומרים יקרים ולגבות מחיר זול :).

פורסם

מכיר שטיפה באשדוד (לא תחנת דלק) שמשתמש בפוליש של 3M (לא שזה איזה להיט אבל עדיין לא איזה ARDEX או מה שלא משתמשים בתחנות דלק היום).

וגם ראיתי אצלו איזה בקבוקון של BLACK LIGHT של CG.

דורש 400 ש''ח על פוליש שכולל לפני כן פלסטלינה ושטיפה כמובן לכל הרכב, חשבתי לעשות אצלו לכבוד החג עד ששאלתי אותו תוך כמה זמן הרכב יוצא והוא התחייב תוך שעה ורבע גג הרכב אחרי פוליש ופלסטלינה, מיותר לציין שהסתכלתי עליו ככה :roll: וחשבתי לעצמי (עדיף לשים עוד 400 לסוע עד פתח תקווה לSTEAMME או משהו בסגנון ולקבל טיפול אמיתי).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

Japanese Engine לגביי ארדקס, גם אחד הדיטיילרים (שלא אציין את שמו) שהרבה מהפורום כאן תופסים ממנו ומפנים אליו, גם הוא התברר לי רוכש מוצרים של ארדקס ומשתמש בהם לפעמים או שמבקשים ממנו טיפול בזול (יחסית למה שהוא לוקח בתור מחיר רגיל).

שוחחתי איתו טלפונית לפני מספר ימים ונאמר לי עד ידו שנכון, אולי זו לא חברת יוקרה אבל אלו מוצרים טובים שעושים את העבודה.

אני משתמש לפעמים עם המוצרים שלהם ואני מרוצה, הם נותנים אחלה של תמורה למחיר.

לפי מה שאתה תיארת זה בנאדם חפיפניק שגם אם תיתן לו מוצרים של נאנולקס מנזרנה או מגוואריס העבודה תיראה כמו המחיר.

• תוכן חדש...