Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הנסועה שלי היא 8000 ק"מ בשנה בערך .לא נראה לי שיתאים לי דיזל.

אם היית קונה חדש מהסוכנות אז המשפט הזה היה נכון, אבל בקניה ממשומש אין לך הפרש עלויות גבוה בין הרכבים, חוץ מאולי טיפולים טיפה יותר יקרים. בהנחה ואתה מוצא רכב שמור שלא זקוק להחלפה של אחד החלקים היקרים (אינג'קטורים, טורבו וכו')

פורסם

חברים אין צורך להתווכח. לפי מה שהבנתי מההודעה של הבחור הרכב לא שנתון 2007 אלא אצלו משנת 2007.

אם זאת הצורה הישנה זה לא משנה אם זה 2003,2004, או 2045 . :-P

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
מה לגבי מגאן דור ראשון, יש ידניות. שמורות בשפע.

יש לי אחת מ 2007, חמסה חמסה הכל טוב עד כה.

מבחינת מה שהרכב נותן הן די זהות: נוחות, בטיחות, ח"ח וכו...

צור קשר אפ החלטת שאתה מתפשר על המודל.

במגאן דור ראשון ישנם רכבים יוצאי צהל. קצת בעייתי וגם אז כבר מדובר ברכבים עם קילומטרז'ים גבוהים וסביר בהחלט לפחד מההפתעות שבדרך. אחרת הייתי מחליף את שלי באחת זהה עם מנוע דיזל.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ההבדל העיקרי בין מגאן I ל-II זה כוכב אחד של בטיחות והרבה שינויים הנדסיים שנעשו בשביל להשיג אותו. ברמה המעשית זה אומר גישה הרבה יותר בעייתית למכלולים מסויימים וסיבוך פעולות אחזקה פשוטות כמו החלפת נורה שרופה.

כמובן שהגיל עושה את שלו ולכן אין לצפות מרכב בן עשר לאותה אמינות כמו ברכב בן חמש, מה גם שהמגאן II נבנתה מלכתחילה באופן יותר סולידי ומוצק, בין היתר על סמך הלקחים שהופקו מייצור המגאן I ונקודות החולשה שהתגלו בה.

פורסם
נראה לי שהאחרונה אצלי: 2005 1600 סדאן ידנית.

כשנרצה למכור נודיע לך 8)

מחיר "השוק" שלהם כל כך נמוך שלא שווה למכור כל עוד האוטו נוסע

יש עוד 2 כמוך בפורום שמתלבטים אם למכור וצריכים להודיע לי מתישהוא :-D

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ההבדל העיקרי בין מגאן I ל-II זה כוכב אחד של בטיחות והרבה שינויים הנדסיים שנעשו בשביל להשיג אותו. ברמה המעשית זה אומר גישה הרבה יותר בעייתית למכלולים מסויימים וסיבוך פעולות אחזקה פשוטות כמו החלפת נורה שרופה.

חוץ מעניין החלפת הנורה, שהוא בכלל לא מסובך כמו שאוהבים לתאר אותו, איזה עוד פעולות אחזקה פשוטות הסתבכו מהמגאן הקודמת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש עוד 2 כמוך בפורום שמתלבטים אם למכור וצריכים להודיע לי מתישהוא :-D

אני מתלבט אם למכור את המגאן 1 שלי ובכמה.

רוב מה שיש ביד 2 זקן ושחוט. השאלה היא אם מישהו ישלם מעל 10k על ההבדל

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אני מתלבט אם למכור את המגאן 1 שלי ובכמה.

רוב מה שיש ביד 2 זקן ושחוט. השאלה היא אם מישהו ישלם מעל 10k על ההבדל

יש כמה עם 140,000 ק"מ וראיתי גם אחת עם 70.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...