Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מודע לזה שלא כולם עולים לימי מסלול? שאלה שעולים לימי המסלול מראש באים עם מכוניות מוכנות יותר ולעתים קרובות גם עם צמיגים ייעודיים למסלול? זה לא קשור כהוא זה לצמיגי כביש סטנדרטיים.

זה נכון, אך לא כולם.

הרבה מאוד אנשים מגיעים לשם גם עם רכבי כביש ללא החלפת צמיגים.

פורסם

הרבה מאד אולי במונחים מוחלטים. באחוזים אני לא מניח שזה חורג ממה שיש בארץ, או בכל ארץ אחרת. שוב - ככל שמדובר בצמיגי כביש, סיווג המהירות לא נבנה לעמידה בזמני מסלול או אף במהירות סופית בישורת הראשית. לא כאן ולא בשום מקום אחר בעולם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שוב - ככל שמדובר בצמיגי כביש, סיווג המהירות לא נבנה לעמידה בזמני מסלול או אף במהירות סופית בישורת הראשית.

סיווג המהירות מציין את המהירות המקסימלית שבא הצמיג עדיין יתפקד "ויבצע" את עבודתו:

The speed symbol is made up of a single letter or an A with one number. It indicates the maximum speed at which the tire can carry a load corresponding to its Load Index.

בנוסף:

In many countries, the law requires that tires must be specified, and fitted, to exceed the maximum speed of the vehicle they are mounted on,

אני לא יודע מה אומר החוק בישראל לגבי זה.

פורסם
הרבה מאד אולי במונחים מוחלטים. באחוזים אני לא מניח שזה חורג ממה שיש בארץ, או בכל ארץ אחרת.

אתה רציני ?

ימי מסלול בארץ ? אתה משווה את זה לימי מסלול בחו"ל ?

פורסם

אני משווה את אחוז האנשים המעוניינים בתחום. בארץ יש את כוכב יאיר - כמו שכתבתי בשרשור אחר, משול לג'ימקאנה מהירה. מכל מקום, הדיון פה הוא על כמות (החובבים והמתנסים בפועל) ולא איכות (ימי המסלול).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...