Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן ב 25 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב סטיישן סביב ה 25 אלף ש"ח.

אני לא רוצה את המסחריים הקטנים למינהם (ברלינגו, קנגו) כי מאוד קשה למצוא רכבים שמורים כאלו.

אשמח לשמוע על רכבי סטיישן בסכום זה.

תודה רבה!

פורסם

אופציה מעניינת היא של פג'ו 307SW - הן נמכרות במחיר נוח יחסית.

צריך לחפש טוב אחת שמורה ובמקביל,בדוק את הרכב, שחבר הפורום שהגיב כאן הציע למכירה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ויש גם 407SW מאוד מעניינת בלוח שלנו.

קח בחשבון שאם אתה פונה לכיוון הצרפתיות אלו השנים שבהם יש הרבה סרטים עם הגירים ומערכת החשמל.

אופציה נוספת היא פוקוס סטיישן 2008 פליטת ליסינג עם ק"מ בשמיים.

היתרונות זה שזה רכב מודרני ובטיחותי, החסרונות הם צריכת דלק מכובדת וכמובן רכב עם ק"מ גבוה על כל המשתמע מכך.

האלטרנטיבות הם רכבים מאוד מיושנים כגון פאסאט סטיישן, מאזדה 626 סטיישן, סיטרואן קסארה סטיישן, סקודה פאביה סטיישן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

את הפיגו 407 מאוד היתי רוצה לירכוש הבעיה באמת זה הגירים . השוק של המכוניות מת ואנשים לא מבינים את זה ולכן קשה להם לימכור את האוטו שלהם ליפעמים גם ב50%

אני שקניתי את הסובארו חשבתי אינה רכשתי מכונית שלפחות לא תפסיד במחירון וזה באמת קרה במשך השנה וקצת שהאוטו אצלי המחירון ירד ב5000 שח אבל בתכלס הוא נימכר ב30-40 % פחות

פורסם
אני מוכר סובארו B4 שנת 2003 סטיישין כמובן .מ25 ישאר לך גם עודף האוטו במחירון כ30000 שח

אני מהקריות

כמה קילומטר הוא עשה?

• תוכן חדש...