Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי סיאט איביזה 2010.

הגיע הזמן לשדרג מערכת!

חשבתי לשדרג לסאב dc audio XL גודל 15 אינץ

ולזוג מגברים של סאנדון 1500d

,הבעיה היא שאין לי שום שמץ של מושג לאיזה סיפור אני נכנס מבחינת תשתית

איזה אלטרנטור להשקיע?

אם מספיק מצבר פריקה עמוקה אחד או שצריך יותר?

תודות לכולם

פורסם

מבחינת תשתית אתה צריך:

אלטרנטור לפחות 200A.

לפחות שני מצברים XS POWER מהסדרות הגבוהות.

שני הרצות של 0 גייג'.

אם אתה מחבר שני SA 1500 אז אתה תקבל 3000 וואט ב-2אוהם. לכן את הסאב אתה צריך לקנות בגרסת ה-1 אוהם.

ואל תשכח את נושא האיטום בדלתות ובבגז' !

זה מה שאני חושב, נחכה לעוד חוות דעת :)

פורסם

התשתית שהוצעה היא באמת טובה, לא "לפחות" אלא זה מה ש"צריך".

אפשר להסתדר עם מצבר אחד אולי, ועם אלטרנטור 140 לדוגמא, אבל מה שהוצע זה מה שרצוי, מומלץ וצריך לעשות כדי למצות את הציוד שכתבת באופן יעיל ובטיחותי.

אם זה שני מגברים אז צריך סאב שהוא d1 או d4 ככה שהוא יהיה 2 אום התנגדות סופית.

פורסם

איזה שטויות בקשר להתנגדות!!!!עם אלטרנטור כזה אפשרי לעבוד גם בחצי אום,אבל בשביל סאב אקס אל מסכן,לא צריך 200 אמפר,וגם אם כן אז לשדרוג העתידי,ומי שהציעה 200 אמפר יש לי שאלה אליך:תגיד לי איפה יש ואני אקנה שתיים,לפני שזורקים מילים כאלה תגיד מאיפה משיגים

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

הצעתי אלטרנטור 200A לפי ההספק הכולל של שני המונויים, שהוא 3000 וואט.

הבחור שאל איזה אלטרנטור הוא צריך, לא שאל מאיפה משיגים (ייתכן שכל האופציות פתוחות אצלו, גם מחול).

ואתה יודע טוב יותר ממני שאלטרנטורים כאלה משיגים בחול. אם יש מוכן לאוטו שלו אז סבבה, ואם לא, אז אלטרנטור בבניה אישית אצל אחת מהחברות המובילות בתחום: Singer, DC Power, Iraggi וכו'.

בארץ למשל, המקסימום שראיתי אצל אנשים אחרי חיזוק היה 150A.

פורסם

סאנדאון 1500 בסטאפ דיילי על חצי אוהם, ללא חשמל מחוזק (מצברים וגם אלטרנטור) - ישחרר ענן של עשן. נקודה.

זוג כאלו על חשמל מקורי - צריך להיות טיפש

פורסם

לא הייתי מחבר שום דבר שמיועד לדיילי בחצי אוהם, ההשקעה במערכת החשמל תהיה שקולה למגבר חזק יותר ב- 1 אוהם, וזה מבלי להיכנס לשיקולי יעילות, משקל וכו'.

בתיאוריה, אלטרנטור 200A נחשב לנחמד שאולי יכול להיות לא ימצה 3000RMS, בפועל- זה עצום (!) ויחזיק יפה מאוד סטאפ כמו שציינת או דומה לו.

תחשבו על זה שלרוב האנשים בארץ שיש מעל 2000RMS אין אפילו 120-140A, אז 200A? המון והלוואי על רובנו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חצי אום זה אני אמרתי,דיוויד,לא אמרתי לו לעבוד חצי אום בלי חשמל,תקרא שוב

פורסם

אז למה רשמת שטויות במיץ לגבי ההתנגדות?

מה שהישאם רשם היה טיפ טוב, לקנות סאב עם סלילים כפולים של אוהם ולעבוד בטור על מנת לקבל התנגדות סופית של 2 אוהם, ולהוציא 3000 וואט בגישור. הXl יחזיק הספק כזה בלי בעיה.

אבל - צריך תשתית טובה ולא בסיסית על מנת להחזיק זוג מגברים ששואבים קרוב ל2000 וואט כל אחד. ז״א שבסופו של היום הוא יצטרך משהו שיספק לו את ה4000 וואט מבחינת צריכה.

פורסם

כי זוג 1500 לא נותנים 3000 בשתי אוהם,כידוע לי 1500 מוציא באום ולינק מכפיל

פורסם

ההספק בלינק שקול לגישור מגבר 2 ערוצים, ההספק עולה אך ההספק החדש יינתן בהתנגדות כפולה

פורסם

srool עכשיו הצצתי בנתונים,צודק אתה,בזה דווקא אין לי נסיון,אף פעם לא יצא לי לגשר זוג,פה אני כבר טיפש

פורסם

אני מכיר כמה טיפשים, אתה רחוק מלהיכלל איתם :)

ד"א, יש כבר כיוון לשינוי בתיבה?

פורסם

המון תודות לכם עכשיו אני מנסה לבדוק אפשרויות יותר טובות לבניית מערכת אני לא כ״כ סגור על עצמי אני צריך יבואן איכותי ובן אדם מנוסה לייעוץ תודה רבה לכולם על התשובות המעניינות תודה רבה שיש אנשים כמוכם אדיבים שמוכנים לעזור הרבה ;)

• תוכן חדש...