Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אימפלה 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם רבותיי,

זה הוא הפוסט הראשון שלי בפורום המכובד הזה. אני על סף לקנות שברולט אימפלה 3400 סמ"ק מודל 2005 עם ק"מ של 136,000. הרכב יד 2 אך משום מה היה רשום ביד הראשונה כרכב השכרה למרות הקילומטרג' הנמוך שלו.

בכל זאת, ראיתי את הרכב והתרשמתי ממנו לטובה. המחירון של לוי יצחק עומד על 28,000 ש"ח הצלחתי להוריד את המוכר ל- 25,500 ש"ח כששקל אחד יותר הוא לא מוכן לרדת. בדקתי את הרכב בחברה והוא מטופל בצורה קבועה מאז שעלה לכביש ועד היום.

1- האם אתם חושבים שהמחיר שהוא מבקש על הרכב מחיר סביר?

2- האם כדאי לי להחזיק את הרכב הזה בתור רכב שני בבית?

מודה לכם מאוד על תגובותיכם הענייניות.

Roy Boy

פורסם

שמע גם לי יש אימפלה 2005, גם כן השכרה לשעבר (יש לא מעט שהיו בהשכרה בהתחלה). פעם אחרונה שבדקתי המחירון שלה אצל יצחק לוי, אחרי שמורידים את ההשכרה הוא בערך 21K (אצלי 156K ק"מ אבל לא כזה הבדל). לדעתי המוכר הנ"ל מנסה למכור לפי מחירון יד-2 ולא יצחק לוי, זו בעיה היום לקונים, במיוחד כשמדובר ברכבים כאלו שגם ככה המחירון שלהם נמוך ונותנים תמורה דיי גדולה (הרבה אוטו בכלום כסף), ההפרש בין המחירונים דיי משמעותי.

לצורך הענין יש לי חבר שקנה לפני כמעט שנה אימפלה כזו, פרטית לגמריי ושמורה מאוד (הרכב בבדיקה יצא חלק לגמריי) עם 75K ק"מ ב 23K ש"ח, אולי הוא נפל באמת על מציאה ועל מישהו שרצה למכור מהר אבל בכל אופן 25.5K לרכב השכרה לשעבר זה הרבה, במיוחד לרכב בלי שוק כמו האימפלה. אני יכול להבין את המוכר כי גם אני עד היום שואל את עצמי איך רכב כזה שווה כל-כך מעט במחירון, אבל הוא בכל זאת דורש יותר מידי.

בקשר לגיר, הגירים האלו למעשה לא כאלה רגישים, פשוט בד"כ יש שם וסת לחץ שמן שהולך מתישהו (המקורי דפוק והולך בד"כ אחרי 100K או משהו כזה), מחליפים (לוסת של חברת בוש) ונגמר הסיפור, את הוסת אפשר להשיג ב Ebay ב 250 ש"ח ועבודה עוד 1000 ש"ח בערך במוסך. מי שלא מכיר את הבעיה יחשוב שהגיר הולך לגמור את החיים כי יש בעיטות בהחלפות. אצלי היו בעיטות כאלו כשקניתי את הרכב, ביררתי לגבי הבעיה (מוכרת למי שמכיר את האימפלות), החלפתי וסת, ומאז נסעתי איתו כ 55K ק"מ והגיר חלק לגמריי. גם אחי עם אימפלה 2004 אותה בעיה וגם הוא החליף את הוסת ומאז שקט. אולי אם הגיר אצלו דופק בהחלפות (אם הוא לא ביצע את התיקון אז רוב הסיכויים שכן) זו עילה להוריד עוד מהמחיר.

מבחינת דלק הרכב עושה בעיר בערך 1/6.5-7, מחוץ לעיר אצלי עושה 1/12 בנסיעה רגועה עם מזגן. אבל אני התקנתי מערכת גז לפני שנתיים וקצת. אם יש לך כסף לשים על מערכת והק"מ הצפוי מצדיק אז אתה יכול להתקין כי המנועים האלו סובלים גז בצורה טובה יחסית.

מכל שאר הבחינות הרכב מצוין לדעתי, ב 20K ש"ח אתה מקבל נסיעה יותר איכותית משל משפחתית חדשה :)

בהצלחה!

בהצלחה!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מצטרף להמלצה. בהחלט קניה נבונה אבל לא במחיר הזה.

מחירון 27? השכרה מורידים בערך 22%? ( אולי יותר?) אתה כבר ב21. יש ליקויים נוספים שדורשים תמחור ? צריך להתחשב בהם

לגבי הקילומטראג מהשכרה זה לא אמור להטריד אותך מהסיבה שרכב כזה לא מושכר הרבה בגלל הקבוצה הגוהה והעלות שלו ולכן סביר שמי שהשכיר אותו גם נסע כמו בן אדם .

וגם אם לא, תסתכל בסרטים האמריקאיים איך נוהגים על ניידות מאליבו:evil: ותבין.

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

לירוי, Kamradkin, Yonisi ו hijo אני מודה לכם מקרב לב. ההערות של כולכם עזרו לי עד מאוד במיוחד של יוניסי והיג'ו. אני כבר עושה שיקולים מחדש. המידע שסיפקתם לי מהנסיון שלכם השליך הרבה אור על הנושא. שוב רב תודות לכם.

Roy Boy

פורסם

Yonisi יקירי שלום, מקווה ששלומך מצוין. אחי, אני צפיתי בכמה מהפוסטים שלך בפורום ואני חייב להודות שיש לך ידע עצום בנוגע לאימפלה. אני חייב לשוחח איתך טלפונית אם זה לא מפריע לך. אני בטוח שאוכל ללמוד הרבה ממך במיוחד כאשר אני מתחיל בימים אלה לטפל באימפלה החדשה שרכשתי בכל הכיוונים האפשריים.

אשמח מאוד אם תמסור לי את הנייד שלך. אני מבטיח לא לנדנד לך יותר מדי. שיהיה לך יום מקסים.

Roy Boy

פורסם

קודם כל תתחדש!!

אני (ואני בטוח ששאר חברי הפורום) נשמח לראות תמונות של הכלה 8)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

• תוכן חדש...