Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט TV ששבק חיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן וסהלן

שלט של LCD HISENCE ( כן מגיע לי אני יודע... ) החליט שהוא בשביתה.

החלפת סוללות לא עזר.

פתיחת השלט וניקוי מגעים לא עזר.

איום בגלות במתקן של "פסולת אלקטרונית" כרגע לא עזר ...

האופציה האחרונה שנשארה לי היא חידוש מגעים (לא החלטתי אם לשים בתנור את הלוח על 50-60 מעלות או להשתמש ב BLOWER ).

אשמח לעצות ותובנות לפני שאני מממש את האיום.

תמונות מצורפות:

2013-08-18 13.46.20.jpg

2013-08-18 13.39.02.jpg

2013-08-18 13.38.46.jpg

2013-08-18 13.38.36.jpg

פורסם

כשאתה נוגע במגעים בשלט עם חתיכת קטנטנה של נייר כסף במקום החלק השחור בצחתית הכפתור הנורה נדלקת/ הפקודה מתבצעת?

אם כן יש חומר מוליך לחידוש הפסים של המפשיר אדים על השמשה האחורית. אתה מורח אותו על החלק השחור בתחתית הכפתור נותן לזה להתייבש וחידשת את השלט.

פורסם

אם כל זה לא יצלח קח בחשבון שהיום ניתן לקנות שלט אוניברסלי בפחות מ50 שח בכל חנות של "עשה זאת בעצמך"

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

נסה לראות אם הIR LED דולק כשאתה לוחץ - פתח מצלמה בסמרטפון או מצלמה דיגיטלית - במסך רואים את ההבהוב

של הלד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון ועזרה.

מאסתי בשלט ממזמן, הוא כבר בפח.

אשמח לקבל קישור לEBAY על שלט אוניברסלי שיתאים לפונקציות של LCD.

בעבר קיבלתי המלצה על שלט אוניברסלי למזגן (ב 3$ :wink: ) ואני מבסוט ממנו עד הגג.

פורסם

אני ממליץ להשקיע קצת יותר וללכת על אחד השלטים של לוג'יטק מסדרת הרמוני. גם הפשוט ביותר יעשה את העבודה.

היתרון שלו שיש להם בסיס מידע עצום שמכיל בערך כל מכשיר שידוע לאדם, והוא גם לומד כמובן אם צריך.

בנוסף אפשר לתכנת לו סדרה של פעולות וסנריו שבו שולטים על כמה מכשירים לפי מה שמתאים לאותו סנריו.

קל מאד לתכנות דרך המחשב.

http://www.ebay.com/itm/Logitech-Harmony-650-Advanced-Universal-Remote-Control-/110970104722?pt=US_Remote_Controls&hash=item19d6556b92

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

המלצתי לך לקנות שלט של חברת צ'נגהופ. מה שקנית בסוף זה שלט של צ'נגהופ שמחקו ממנו את השם (ובכמה סנטים יותר יקר). תתחדש.

:turn-l:
  • תוכן חדש...