Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיינר, אבקת חלבון וחדר כושר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתחיל להתאמן, אני די שחיף ככה שאני לא יודע כל כך מאיפה להתחיל.

לא הייתי מתאמן בחדר כושר אף פעם.

שמעתי מושגים כמו גיינר ואבקת חלבון.

אני לא מבין כל כך אבל הבנתי שגיינר יעזור לי לעלות במשקל.

מה מומלץ ומה סדר הפעולות שאני צריך?

פורסם

קצת נתונים שלך יכולים לעזור

אבל ברמת העקרון, תתחיל לאכול פשוט אפילו לך לתזונאי ספורט שיבנה לך תפריט

(זה הרעיון הכי טוב למי שלא כל כך בקיא בתזונה של פיתוח גוף) יש הרבה מחשבונים ומאמרים

באינטרנט שיעזרו לך ללמוד אבל אם אין לך זמן תזונאי זה הפתרון הכי קל. אם תעבור את הערך

הקלורי שרצוי למאסה בגלל שאתה לא יודע מה הכמות הנכונה בשבילך ליום אתה תצבור שומן מעבר לשריר וזה לא רצוי.

לאחר מכן, כשתתחיל לאכול טוב ונכון ותגיע למצב שאין לך עוד מאיפה להכניס אוכל גיינר זה פתרון טוב, לא לפני כן (זו דעתי).

אני לדוגמא בשנה האחרונה העליתי 18 ק"ג רק מאוכל בלי שום גיינר, התחלתי 69 ק"ג עכשיו אני 87 ק"ג

ואני עדיין מצליח לגדול ולא נתקע במשקל שלי בשביל להשתמש בגיינר בכלל.

- זו דעתי בכל אופן ויש מי שיחלוק עלי ויגיד לך להתחיל עם גיינר ישר, אני הייתי מתחיל באוכל טוב וכשזה מפסיק לעבוד לך

תתחיל עם גיינר.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

האם המטרה בחדר כושר היא להעלות מעט מסת שריר או לנפח שרירים ?

האבקות האלו (שלא כאלו מומלצות ד"א),תורמות לניפוח של השרירים אבל זה באמת לא מתאים לשלב הראשון כפי שנכתב קודם לכן.

צריך לגשת לתזונאי ספורט,במקביל להתאים תוכנית אימונים ואז לשקול אם בכלל צריך את האבקות הללו.

גילוי נאות: אני מגיע לחדר כושר כדי לשמור על כושר ולא לנפח שרירים,אני במצב שלך פחות או יותר.

173 ס"מ על 62.5 ק"ג שמשתנים 0.5 ק"ג לפה או לשם ועדיין אני מאמן את שרירי החזה והיד גם ללא משקולות של מאות ק"ג.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
האם המטרה בחדר כושר היא להעלות מעט מסת שריר או לנפח שרירים ? אין הבדל בין השניים

האבקות האלו (שלא כאלו מומלצות ד"א - לא נכון בכלל),תורמות לניפוח של השרירים אבל זה באמת לא מתאים לשלב הראשון כפי שנכתב קודם לכן. - תמחק שורה זו כי היא בכלל לא נכונה

צריך לגשת לתזונאי ספורט,במקביל להתאים תוכנית אימונים ואז לשקול אם בכלל צריך את האבקות הללו. אתה מדבר על האבקות הללו כאילו הם סמים

גילוי נאות: אני מגיע לחדר כושר כדי לשמור על כושר ולא לנפח שרירים,אני במצב שלך פחות או יותר. - מצב של חוסר ידע ידידי

173 ס"מ על 62.5 ק"ג שמשתנים 0.5 ק"ג לפה או לשם ועדיין אני מאמן את שרירי החזה והיד גם ללא משקולות של מאות ק"ג. חבל שאתה מאמן רק יד וחזה, אולי גם בגלל זה המשקל שלך נע רק מפה לשם

לפותח האשכול

תריץ חיפוש כבר שאלו שאלות כאלו לפניך וקיבלו תשופוב דיי מפורטות שאין טעם לכתוב הכל מחדש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש הבדל בין להעלות מעט מסת שריר לבין להגיע למצב (שדרך אגב מוכר לי היטב משני חברים טובים),שבו אתה מנופח בצורה לא פרופורציונאלית בידיים/בחזה כתוצאה משימוש באבקות כאלו ואחרות.

סמים ? לא אמרתי,אבל אם אדם נהיה תלוי בחומרים האלו יש משהו שעלול להיות בעייתי בזה.

אני לא מדבר על שייקים כאלו או אחרים,אלא יותר על ניפוח גוף כנראה כתוצאה מלקיחת סטרואידים כאלו/אחרים,שד"א בתחום האתלטיקה הם נחשבים לסמים אסורים לשימוש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האבקות לא מנפחות כלום. אבקת חלבון כשמה כן היא - חלבון.

היא מספקת חלבון בצורה קלה ובתכלס, אם אתה אוכל מספיק חלבון בתזונה היום יומית שלך, אין צורך באבקה.

גדילה במסת שריר היא שילוב של אימון כוח נכון עם תזונה נכונה.

אם החברים שלך נראים לא פורפורציונליים, כנראה שהם עבדו רק על פלג גוף עליון.

upper-body-no-legs.png

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

תיראה, הכי טוב שתתחיל יקרוא הרבה מאמרים על הנושא בכדי שתוכל להבין מה נכון ונחוץ ומהי הדרך הטובה והבטוחה בשבילך להשגת המטרות שלך,

יש את האתר הזה שבתקופה שהייתי מיתאמן למדתי משם המון :

http://www.israelbody.com/forumdisplay.php?f=5

http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=194

http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=97

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
יש הבדל בין להעלות מעט מסת שריר לבין להגיע למצב (שדרך אגב מוכר לי היטב משני חברים טובים),שבו אתה מנופח בצורה לא פרופורציונאלית בידיים/בחזה כתוצאה משימוש באבקות כאלו ואחרות. דיי בבקשה תפסיק לדבר שטויות, אבקות לא"מנפחות"

סמים ? לא אמרתי,אבל אם אדם נהיה תלוי בחומרים האלו יש משהו שעלול להיות בעייתי בזה.שוב, אין תלות בתוספי תזונה

אני לא מדבר על שייקים כאלו או אחרים,אלא יותר על ניפוח גוף כנראה כתוצאה מלקיחת סטרואידים כאלו/אחרים,שד"א בתחום האתלטיקה הם נחשבים לסמים אסורים לשימוש. איך עכשיו הגעת לסמים, דיברנו על אבקות ותוספים ?

יש כמה דברים שאתה צריך ללמוד ולעומת זאת כמה דברים שצריך למחוק מהליקסיקון כמו "ניפוח שרירים"

זה לא מלא אויר או מים, זה שריר על כל מבנהו המוליקולארי בידיוק כמו כל שריר בגוף שלך או של הסוס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...