Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתגורר בחיפה ברחוב שנמצא כ5 דקות ממרכז הכרמל. לכן, לא מדובר בהדר או העיר התחתית. מסתבר, שברחוב שלי וברחובות סמוכים, יש כמות דיי רצינית של כלבים, שלרוב מסתובבים קשורים והכל. אך מתי שאני לא יוצא מהבית "תוקף" אותי ריח חזק של שתן, וגם רואים בבירור שהמדרכות פשוט מלאות בו, אז מה הפלא. השאלה, מה ניתן אם בכלל לעשות בנידון? הרי לא מדובר בגללים שפקחי העירייה יכולים לקנוס בעלי כלבים שלא מפנים אותם.

פורסם

בעיה רצינית. גם אצלי ברחוב זה המצב. הרחוב שלי מוצל ברובו, כך שהשלוליות נשארות לאורך זמן. הוא גם צר ודחוס בניינים, כך שהריח ממש כבד. למזלי לא מריחים אותו בבית.

אין לי ממש פיתרון לעניין, למרות שעלו לי כמה רעיונות: בעלי הכלבים, נסו להרגיל את כלבכם או אפילו לאלצו להשתין על חול, בין אם זה בגומות העצים או בגינה. חפשו את הנקודה הקרובה ביותר לביתכם שהשתנה בה לא תשאיר מפגע ריח, והתחילו כל טיול בהליכה מהירה לשם. הכלב יתרגל מהר מאוד. השתנה על המדרכה בהרבה מקרים היא יותר גרועה ממס' 2, אותו אתם אוספים (ועל כך תודתי).

אולי ניתן לייצר איזה מנטרל ריחות נוזלי או אבקתי, משהו על בסיס סודה לשתיה, אותו ישפוך בעל הכלב על שלולית השתן במידה והיא על המדרכה.

דבר אחד חשוב לזכור - הכלב אינו אשם! הפתרון חייב לבוא מהבעלים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אי אפשר לעשות שום דבר בנידון, פשוט צריך לחיות עם זה.

כלבים ובמיוחד זכרים, נוטים להשתין בכל מקום וגם אצלי ברחוב, כל קיר/עמוד רטוב משתן, שכמובן כל כלב שעובר בסביבה, לא נותן לו להתייבש.

לא כל דבר בחיים, ניתן לפתור.

פורסם

לכן גם ציינתי שרוב גדול של הכלבים הם עם רצועה. ברור לי לחלוטין שהכלב לא אשם. אף אחד לא מאשים אותם. פשוט מפגע הריח :|. לשביזות הבוקר מצטרף גם ריח חריף של שתן :cry:

פורסם
לכן גם ציינתי שרוב גדול של הכלבים הם עם רצועה. ברור לי לחלוטין שהכלב לא אשם. אף אחד לא מאשים אותם. פשוט מפגע הריח :|. לשביזות הבוקר מצטרף גם ריח חריף של שתן :cry:

לא הייתה לי שום כוונה להאשים מישהו, בהודעה שלי. פשוט רשמתי לך את האמת - לא ניתן לעשות כלום בנידון.

• תוכן חדש...