Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי בעיה עם השלט של הרכב (פג'ו 206 2003), כמו שרשמתי בכותרת הוא פותח וסוגר רק אם אני מפרק את הכיסוי ומחזיק אותו ביד, שללתי כמה אפשרויות:

1) מגעים רופפים- יש לי מד תדרים ובדקתי את השלט עם הכיסוי עליו ויש תדר (433MHz). אולי אורך הגל משתנה את זה אני לא יכול לבדוק...

2) סוללה- הסעיף הקודם שולל את זה אבל בדקתי עם מד מתח והוספתי עומס (נגד) על הדרך, המתח תקין.

למישהו יש רעיון?

פורסם

טעות כתיב, התכוונתי שאולי צורת הגל משתנה ואת זה אני לא יכול לבדוק...

בכל אופן לי זה נראה כמו בעית אנטנה (אני הופך לאנטנה כשאני מחזיק את המעגל ביד.....)

פורסם

אני הייתי חושד בסוללה ישר ,רוב הסוללות הם CR2032

עם סוללה גמורה השלט עושה רושם כעובד {מנורת הביקורת הקטנה עליו דולקת}

אך השלט מתקשה להגיב ,סוללה כזאת עולה סביב 10 שח ,הייתי מנסה זאת כצעד ראשון.

פורסם
אני הייתי חושד בסוללה ישר ,רוב הסוללות הם CR2032

עם סוללה גמורה השלט עושה רושם כעובד {מנורת הביקורת הקטנה עליו דולקת}

אך השלט מתקשה להגיב ,סוללה כזאת עולה סביב 10 שח ,הייתי מנסה זאת כצעד ראשון.

תודה רבה, זו אכן הסוללה כנראה שבאמת הגברתי את האות כשהחזקתי את המעגל ביד ולכן השלט עבד גם עם סוללה חלשה.

הסוללה היא CR2016 -אותו מתח ואותו קוטר כמו CR2032 רק חצי העובי שונה ככה שה-CR2032 תחזיק הרבה יותר זמן...

בכל אופן לטובת מי שיתקל בהודעה הזו בעתיד- CR2032 אפשר להוציא מלוח אם של מחשב שפורק...

פורסם

אתה רשמת מתח - אבל מה שהיתה כנראה צריך לבדוק זה את הזרם. המתח כנראה עדיין היה תקין אבל הזרם כנראה קטן מידי - זה קרה לי עם השלט רחוק של המערכת שלי - בדיוק אותה בדיקה, מתח נראה תקין לגמרי ונורית בשלט עובדת אבל חצי מהכפתורים לא מתפקדים.

עריכה - בכל מקרה, המתח במדידה ישירה על הסוללה היה תקין - ברגע שהיא מחוברת לשלט אני מאמין שהייתי רואה איך הוא נופל.

אני רואה שפתרו לך את הבעיה אבל מנסיון מאוד דומה שיש לי עם שלט למערכת ברכב - ברגע שהוא מפסיק להגיב לחלק מהכפתורים זה סימן ישיר לסוללה.

אפרופו אני חושב שכבר צריך להחליף אותה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צודק, בדקתי באמת את המתח כשהסוללה מותקנת והשלט בפעולה, הנפילה לא היתה רצינית- הוא נפל ל-2.8V (מ-3V) שזה נראה נורמאלי. בפועל זה כנראה לא תקין :-)

פורסם

בדיקה בעומס בקיצור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...