Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם מישהו יכול להבאיר לי נושא העברת בעלות רכב יד שניה אצל יבואן UMI?

אני מעוניין לבצע עסקת טרייד אין בין הרכב שלי לרכב יד שניה הנמצא אצל UMI.

ברשיונות הרכב שאני מעוניין לקנות מצויין פרטי הבעלים המקוריים ולא UMI.

בשיחה עם נציג UMI נאמר לי כי יש ל- UMI אישור יבואן שבעזרתו לא צריך להעביר ממש בעלות על שמם, ושכך גם יעשה עם הרכב שלי אם נעביר אותו ל- UMI.

האם זה נכון? האם לא צריך יפוי כח של הבעלים המקוריים?

תודה מראש,

ראובן

פורסם

לסוכנויות טרייד-אין גדולות כמו גם לסוחרי רכב רשומים יש "תו סחר" המאפשר להם להעביר את הרכב לבעלותם באופן זמני עד למכירתו. ההעברה הזאת אינה נחשבת כיד במניין הבעלויות הרשומות של הרכב.

כשאתה מוסר להם את הרכב הם עושים העברת בעלות (זמנית) על שמם עד למכירת הרכב, וכן הרכב שתקנה רשום על שמם ובגלל אין צורך ביפוי כח של הבעלים הרשום הקודם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יבואני רכב מחזיקים בתו סוחר, משמע ניתן להעביר בעלות אל החברה מלקוח כשבפועל אין שינוי בידים שהרכב עובר.

הרכב עובר בעלות לUMI ובמשרד הרישוי UMI מופיעה כבעלת הרכב לכן אין צורך ביפוי כוח של הבעלים הקודמים מאחר

והרכב לא בבעלותו למרות שהוא מופיע כך ברישיון .

• תוכן חדש...