Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חור ברדיאטור

rubun
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם האוטו יצליח לשרוד נסיעה מנתניה לתל אביב עם חור ברדיאטור?

הרכב הוא שברולט מאליבו 2006

הנסיעה היא למוסך

פורסם

לנסוע על רכב שנת 2006 ללא נוזל קירור או עם מחסור רציני בנוזל קירור? :shock:

הגרר יעלה פחות מנזק וסיכון בכך. מה שזול יוצצא יקר: לנסוע לבד נישמע זול, אבל ראש מנוע ושאר נזק יעלה אלפי שקלים רבים. לא חבל? יש גרר!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה רק נתניה-ת"א.... תזמין גרר כמה כבר יעלה? בטח פחות מהנזק שתגרום למנוע ואם לא נזק אז סיכון

כמובן שתלוי בגדול של אותו החור:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה חור או רק סדק? מה רמת הנזילה?

אני נוסע עם סדק ברדיאטור כבר שבועיים (עד שאני אמצא רדיאטור תחליפי נורמלי), עוקב אחרי מפלס המים ומוסיף כשצריך.

אם אתה לא בטוח אל תיקח סיכונים מיותרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בבקשה פתרון מושלם.

dsc.discovery.com/tv-shows/one-car-too-far/videos/radiator-egg-fix.htm

שים את הלבן של הביצה ברדיאטור. ברצינות.

זה קרה לחבר שלי ולא היה לנו זמן למוסך. זה עבד בצורה נהדרת , אבל כמובן זה פתרון זמני .

פורסם

כמובן שעדיף גרר אבל אם בכל זאת החלטת בנסיעה, קודם תסתום את הנזילה עם חומר אפוקסי או פאקניגק קומפאונד ותיקח עמך לנסיעה הרבה נוזל קירור רזרבי לשעת הצורך ותשים לב לחום המנוע במהלך הנסיעה.

אם זה חור גדול אל תקח סיכון - גרר.

פורסם
האם האוטו יצליח לשרוד נסיעה מנתניה לתל אביב עם חור ברדיאטור?

תלוי בגודל החור, במיקום.

לפעמים לא כדאי לקחת סיכונים בנושא מכיוון שהכסף שתנסה לחסוך יעלה לך מאוחר יותר הרבה יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שים את הלבן של הביצה ברדיאטור. ברצינות.

זה קרה לחבר שלי ולא היה לנו זמן למוסך. זה עבד בצורה נהדרת , אבל כמובן זה פתרון זמני .

אנחנו לא באמצע מדבר שומם, יש כאן גרר ומוסכים. אין טעם לעשות חלטורות כאלה. הכי פשוט לגרור. למה לסכן רכב 2006?.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...