Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 3000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בד״כ 3000

ברכבים 3,000= 10,000

לא תמצא הרבה רכבים ב10,000 עם קמ סביר ובמצב טוב.

אני מציע להשאר בגבולות ה5,000 ואז לאט לאט תראה מה קורה

תמיד תוכל למכור לסטודנט אחר. ואז להתקדם

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף להמלצה של lesles. בעקרון zx נחשב רכב מוצלח ואמין למדי. עם טסט לשנה ההצעה מאוד אטרקטיבית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ערב טוב,

לפני מספר דק' דיברתי עם בעל הרכב, טענותיו הן שהרכב מאוד אמין,2700 ש"ח, מזגן עובד, 240K וכד'.

על פניו נשמע כמציאה. סגרנו שאם יתאפשר לי היום לקראת הערב, אגיע לראות את הרכב

עכשיו רק נשאר לי לשאול אתכם מה לעשות כשאגיע לראות את הרכב. מה לבדוק? מה לשאול? לקחת

נסיעת מבחן? אם כן אז האם לבדוק אותה בעיר ובכביש המהיר או רק בשכונה?

תודה!

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

במקומך, לא הייתי נמהר כול כך.

מלבד הדיעה שלו(ששותפה בערך לכול מי שמוכר רכב) שהרכב אמין, יש לו איזה אסמכתא למשהו?

אתה לא עושה רושם של מוסכניק, ועם קצת תחמנות ונקיון הוא יכול להחביא ממך 1000 תקלות ברכב, ואפילו לא תדע.

פורסם
במקומך, לא הייתי נמהר כול כך.

רכב במחיר כזה עם טסט ומזגן עובד הוא מציאה בהנחה שהוא במצב נסיעה.

אני מכיר מישהו שקנה רכב באותו זמן שקליינט אחר באותו יום בדק את הרכב והלך להתיעץ עם אישתו - גם כן רכב במצב יוצא דופן במחיר נוח. מציאות חוטפים מהידיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה מציאה ברכב כזה, עם כול יומיים יתקלקל לו משהו ברכב? לא תקלות רציניות שיגרמו לו להשבית את הרכב באותו רגע, אלא דברים קטנים ומעצבנים כמו רדיאטור, מייסבים, חלונות חשמל, חיישנים, משאבות וכו' וכו'...

פורסם

זה מציאה רק אם אתה נוסע בתוך העיר, נסיעות של 10-15 ק"מ לכל כיוון.

נסיעה של 80 ק"מ ביום מצריכה ממך רכב נורמלי ככל האפשר.

אגב - אני נמצא בערך במקום שלך מבחינת תזרים מזומנים, לקחתי הלוואה ל-5 שנים ואני נוסע בפיאט פנדה 2011.

לא פוחד מהוצאות מיותרות, לא פוחד מתקלות מוזרות, חוסך המון כסף בדלק. יוצא לי 450 ש"ח מדי חודש להלוואה של 25 אלף ש"ח, כאשר את הכסף הנוסף (15K) קיבלתי ממכירת הרכב הקודם.

כאשר מוכרים כיום סוזוקי אלטו ידנית מודל 2010 ב-35K ויש לא מעט פיאט גרנדה פונטו משנתון סביבות 2009 במחירים של 30K, לא רואה סיבה להתעסק עם רכבי זבל.

גש לכל בנק, קח לך הלוואת סטודנטים וסע בראש שקל. נותנים 30K ל-5 שנים בתנאים מעולים, תוסיף לזה 5K שיש לך מזומן וקנה רכב טוב שישמש אותך במשך השנים הקרובות, ולא זבל'ה.

פורסם

אני אחלוק על ההודעה שמעלי.

ב2007 רכשתי פיגו 405 מודל 92.

כל אחד יטען שזה בזבוז, אבל אני נהנתי מהרכב 4 שנים, שבהן נסעתי גם לאילת וגם לחרמון כמה וכמה פעמים.

לא הייתי קורה לרכבים ישנים זבל׳ה, אני עדין מתגעגע לפיג׳ו ההיא, וגם עכשיו חזרתי אחורה בזמן מרכב שנת 2002 לרכב מ95.

בהנחה והרכב שמור ומטופל, לא צריך לחשוש מנסיעות, כי גם ברכב חדש יכול לפרוץ צינור, או לקרות מצב שאבן שעפה גורמת לנזילה.

קח איתך מישהו שמבין ברכבים שייעץ לך, או מקסימום תכניס את הרכב לבדיקה במוסך שמבין בצרפתיות.

פורסם
אני אחלוק על ההודעה שמעלי.

ב2007 רכשתי פיגו 405 מודל 92.

כל אחד יטען שזה בזבוז, אבל אני נהנתי מהרכב 4 שנים, שבהן נסעתי גם לאילת וגם לחרמון כמה וכמה פעמים.

לא הייתי קורה לרכבים ישנים זבל׳ה, אני עדין מתגעגע לפיג׳ו ההיא, וגם עכשיו חזרתי אחורה בזמן מרכב שנת 2002 לרכב מ95.

בהנחה והרכב שמור ומטופל, לא צריך לחשוש מנסיעות, כי גם ברכב חדש יכול לפרוץ צינור, או לקרות מצב שאבן שעפה גורמת לנזילה.

קח איתך מישהו שמבין ברכבים שייעץ לך, או מקסימום תכניס את הרכב לבדיקה במוסך שמבין בצרפתיות.

+1

תכנס לפורום טכני ותראה מה הולך שם ואז תבין שגם על רכבים חדשים התקלות לא פוסחות

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אני מכרתי (לאחותי) 306 שנת 95 עם 176 אלף ק"מ בארבע אלף. אומנם יוצא לה לסדר בה דברים מעת לעת אבל בגדול הרכב בסדר, אבל קשה למצוא מכוניות שמורות במחירים האלו, הסיבות לכך כבר רשמתי לעיל.

אמש ראיתי טיוטה קורולה שנת 92 עם 200 אלף ק"מ, ידני, בחמש אלף..

אולי בסופו של דבר תמצא משהו טוב, אבל לא משנה כמה שמור יש התיישנות ועייפות החומרים/חלקים ומכוניות אלו דרושים טיפול יתר וזה מתבטא בכסף...

עדיף במקום לתת את הכסף על תיקונים תוסיף את זה ברכישת הרכב ותקנה משהו יותר מתקדם וטוב.

בהצלחה.

פורסם
+1

בעיקר על רכבים מתוחכמים עם טכנולוגיות חדשניות. גיר רובוטי, מחשבים וכו'...

לא כשהוא קונה רכב עם מנוע שנמצא כבר 20 שנה במכוניות בוריאציות כאלה או אחרות. לא כשהוא קונה רכב ידני.

פורסם
+1

בעיקר על רכבים מתוחכמים עם טכנולוגיות חדשניות. גיר רובוטי, מחשבים וכו'...

לא כשהוא קונה רכב עם מנוע שנמצא כבר 20 שנה במכוניות בוריאציות כאלה או אחרות. לא כשהוא קונה רכב ידני.

פורסם

כמובן שניתן למצוא רכב ב-3000 ש"ח אני ממליץ רק על פיאסטה רכב פשוט ואמין מאד עם עלויות אחזקה אפסיות וולא רגישות לאקלים החם כאן. יש לי 3 פיאסטות במצב מכני מעולה שהמנוע לא צורך שמן ולא נוזל קירור. וכעת נוספה לאוסף פיאסטה נוספת מדגם קאליפסו מודל 94 במצב נדיר ביותר.

פורסם

מסכים עם כל מילה של דר סובארו.

נושא הבטיחות לא חשוב לך ? 80KM לכל כיוון זה לא מרחק קטן.

וגם אם היה פחות עדיין לא הייתי ממליץ על רכב בסכום הנ'ל.

עוד פרמטר חשוב הוא כמו שרבים אומרים לך כאן זה המצב המכאני של הרכב.

רכבים מעל 15 שנה על הכביש ... |:

תחשוב על הדברים שאמרתי, זה לא העיקר לקנות רכב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...