Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו 960-ODB Air condition

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם לרכב הנל שנת 1996 יש אינדקציות בOBD לתקלות מדחס או תפעול של המזגן ??

מה הבעיה אצלך? הייתה לי לא מזמן תקלת מזגן שבאה וחזרה בוולבו S80 של אתשי ככה שקצת התעסקתי בזה, אולי אוכל לעזור

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

השאלה הזו באמת ספציפית לODB - ונשאלת כי אני אוסף נתונים להחלטה אם לרכוש תוכנה כזו לנייד.

בייחס לתקלה שיש לי במזגן פתחתי שרשור אחר.

תודה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

גם אם יש אופציה כזו זה רק עם סורק תקלות מקורי בחברה, עם סורק אוניברסאלי מקבימום תוציא קודי תקלות כלליות ונתונים חיים כלליים.

כדי להתחבר למחשב גיר/כריות אוויר/מזגן וכו זה רק עם סורק מקורי, או סורק ספציפי ייעודי לוולוו.

פורסם

סורק שיועד לוולוו אם יש תחליף כזה.

עם סורק מקורי יש את כל הפונקציות שניתן לבצע בעזרתו, ישנם סורקי תקלות שמנסים "לחקות" או לדמות את פעולתו של הסורק המקורי כמובן שהמידע גם בהם מעט מוגבל וגם עידכוני תוכנה לא ניתן לבצע בעזרתם, אך ניתן להתחבר למחשב גיר,מרכב מערכת מיזוג,כריות אוויר ועוד.

סורק תקלות "אוניברסאלי" לא ניתן בעזרתו להתחבר למחשב גיר למשל או כריות אוויר, אלא רק קריאת תקלות מנוע כלליות הקשורות לזיהום אוויר בעיקר.

גם סורק תקלות תחליפי שמנסה לחקות את פעולתו של המקורי עולה כמה אלפי שקלים, אז למה לך לקנות פרה בשביל כוס חלב? גש למוסך המורשה ותתחבר לסורק תקלות.

• תוכן חדש...