Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בזבוז זמן משווע.

כל הקטע בקפסולות הוא אפס התעסקות.

ברגע שאתה מחליט כן להתעסק, עדיף לעבור למשהו שההתעסקות שלו מניבה תוצאה יותר -

מכונת אספרסו ידנית רגילה או מקינטה או מה לא. אותו מחיר לכוס.

בדיוק!

מעבר לכך, אם כבר בקפסולות עסקינן, אני מבין שאיכות הקפה לעיתים לא חשובה לאנשים שונים כמו צמצום ההתעסקות, אך קיימות מכונות אוט' שמקבלות פולי קפה והופכות אותו לאספרסו. המחירים דומים למדי, אז למה לקנות מכונת קפסולות נחותה (נספרסו לצורך העניין)?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לגבי איכות הקפה אני יכול להגיד לך בתור בריסטה שעושה בדיקת קפה 3 פעמים ביום למכונה ומוציא עשרות אם לא מאות כוסות קפה במשמרת, שהקפה שיוצא מהקפה טחון שאני מביא מהעבודה טעים וחזק כמו שצריך.

המכונה עלתה לי 400 שקלים, חיפשתי בזאפ מכונה במחיר הזה עם ראש לקפה טחון והביקורות היו רעות.

תמיר.

פורסם

בתור חובב קפה, והעובדה שאחי הגדול עבד בתחום המון זמן, מי שרוצה ליהנות מקפה איכותי, בלי התעסקות, אבל גם בלי המחיר היקר של הקפסולות, שיקנה מכונה טוחנת.

היא דווקא תהיה רכישה יקרה יותר, אבל השימוש בפולי קפה או קפה שנטחן מראש זולה יותר לאורך זמן. ובדקתי את זה כבר.

בנוסף אתה לא מוגבל לטעמים שהחברה החליטה לייצר, אתה יכול לקנות קפה בכל מקום שבא לך ופשוט להכניס אותו למכונה.

זה אפילו פחות התעסקות כי אתה לא צריך כל פעם להחליף קפסולה, הקפה פשוט יושב בתוך המיכל שלו, מחכה שתלחץ על הכפתור.

החיסרון היחיד הוא שכשאר שמת את פולי הקפה במיכל שלהם, אז זה הקפה שתשתה עד שזה ייגמר, אלא אם כן בא לך להוציא את מה שהכנסת (פעולה פשוטה מאוד דרך אגב) ולהכניס סוג קפה אחר שקנית, אבל זה כבר מוציא חלק מהעניין של אפס התעסקות.

לדעתי, זה עניין אינדיבידואלי, כל אחד עם השיקולים שלו. אני מעדיף מכונה טוחנת, לשים כמות של קפה במיכל וזהו.

מבחינתי אין הבדל כי גם ככה כל בוקר אני שותה את אותו הקפה...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הבעיה במכונה טוחנת היא השקית של הקפה של הקילו שמגיעה איתה, אתה צריך להשתמש בה בעקרון תוך מקסימום 3-4 ימים. לאחר מכן הקפה שם לא יהיה איכותי וטעים כמו בהתחלה.

אלא אם יש שקיות קפה טחון קטנות של כמה מאות גרמים שמספיקות להגמר בשבוע - אז זה כבר לדעתי אחלה פתרון.

נ.ב המכונות המקצועיות שטוחנות קפה לוקחות ה-מ-ו-ן חשמל.

ולוקח להן זמן להתחמם יחסית ארוך יותר מהרגיל (כמה דק').

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...