Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW סדרה 1, מרצדס A CLASS או AUDI A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לעשות ליסינג עם 100 % מימון לאחד מהרכבים הנ"ל,כל אחד מהרכבים חדש עם 0 ק"מ

הלבטים שלי הינם:

א.צריכת דלק

ב.אבזור

ג. אמינות,שלושתם גרמניות מה שמסמל על אמינות אבל ברצוני ללכת על

האמינה ביותר

ד. בטיחותית - גם אני וגם זוגתי (שתחיה) ינהגו על הרכב, ברצוני לתת לה את הבטיחותי ביותר

תודה רבה

בר

פורסם

השוואת אבזור מצריכה בסה"כ כניסה לאתר של כל אחת מהיצרניות הנ"ל ועיון במפרט.

מעבר לכך, יש עוד כמה מתחרות כמו אלפא ג'ולייטה (זו הבטיחותית ביותר בקטגוריה, פעם אחרונה שאני בדקתי), לנצי'ה דלתא ו-וולוו 40.

אמינות, הרכבים שציינת הינם דגמים חדשים כך שאין ידע נרחב לגבי אמינותם/חוסר אמינותם. יחד עם זאת, אם אתה כבר ממהר למסקנות ע"פ ארץ מוצא, אז קח בחשבון שתוצרת גרמניה זה בעיקר יקר. לא יודע לגבי אמינות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כפי שכתב קודמי,ממליץ להכניס את איטליה להשוואה(ג'ולייטה,לנצ'יה),מבין השלוש שהצעת הייתי הולך על המרצדס,עיצוב חיצוני ופנימי מרשים,מנועים מצויינים,הב.מ.וו לטעמי נראית פחות טוב מהאודי והמרצדס,משהו בעיצוב לא מסתדר לי באופן אישי בעיין.

לגבי האמינות,פעם הגרמניות היו אמינות,היום,לא בטוח..תציץ גם על הוולו v40 נראה רכב מעניין מאד.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

שלום ושבוע טוב,

כפי שרשמתי בהודעה הראשונה,אני מתכוון לעשות ליסינג עם 100 אחוז מימון

בחברה שהיני מעוניין לעשות ליסינג אין רכבים איטלקים

ומבין כל הרכבים שיש להם השלושה הנ"ל הכי מוצאי חן בעיני

תודה רבה

פורסם

נסעתי באודי ובב.מ.וו שתי המכוניות טובות מאוד כשהביצר מהנה יותר לנהיגה, אבל צפופה מאוד ליושבים מאחור. על המרצדס לא נהגתי. מצטרף להמלצה לבחון את ה-v40- השלדה של הפוקוס עושה לה רק טוב.

פורסם

עמדתי בפני אותה דילמה בדיוק לפני שבועיים-שלושה, ולבסוף הלכתי על המרצדס, בעיקר משיקולי תמורה למחיר.

Leasingfahrzeug oder nichts

• תוכן חדש...