Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני ב- 20k-35k

liavl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש רכב שני באזור 20k-35k. הפרמטר הכי חשוב לי הוא חסכוני בדלק, אבל מצד שני חשוב לי גם שיהיה עם מספיק כוח (אני גר בשומרון). כמו כן, אמינות ותחזוקה לא יקרה הם פרמטרים גם חשובים.

ראיתי כל מיני מכוניות בטווח מחירים הנ"ל, וביניהם:

1. סוזוקי אלטו 2010.

2. יונדאי גטס 2007-2009.

3. יונדאי אקסנט 2007-2008.

4. דייהטסו סיריון 2006-2006.

5. שברולט אבאו 2007-2008.

6. פיאט פונטו גרנדה 2008.

7. פ'יזו 206, 2006.

כמה שאלות:

1. איזה מבין המכוניות לעיל הכי מומלצות? (השאלה הכי חשובה :) )

2. שברולט אבאו - חסכונית בדלק? הבנתי ששברולט לא ידועים כל כך בחיסכון דלק שלהם (בלשון המעטה).

3. יונדאי גטס - הבנתי שצריכת הדלק שלהם, לפחות בשנתונים יותר ישנים, ממש רעה. זה אכן נכון? מה לגבי השנתונים 07-09?.

תודה מראש לכל העוזרים,

ליאב

פורסם

לדעתי כדאי להתמקד בגרנדה פונטו,היא חיסכונית אך בעלת גיר רובוטי,הוא פחות חלק מגיר אוטומטי רגיל,אבל מצד שני חיסכוני.

הסריון פחות חיסכונית אבל גם אמינה עם גיר אמין יותר.

את האקסנט הייתי רוכש רק עם מנוע 1.6,ה1.4 לדעתי חלש לכזה רכב,אגב גם הגרנדה זה לא מאוד זריז.

האוואו רכב גרוע,בטיחות גרועה,חומרים זולים ומקרקשים לא חסכוהית במיוחד ורועשת.

הגטס האוטומטית לא הייתה חסכונית,ב2006 היא נהייתה יותר חסכונית וחזקה יותר,אבל לדעתי כדאי כבר ללכת על האקסנט עקב בטיחות עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש רכב שני באזור 20k-35k. הפרמטר הכי חשוב לי הוא חסכוני בדלק, אבל מצד שני חשוב לי גם שיהיה עם מספיק כוח (אני גר בשומרון). כמו כן, אמינות ותחזוקה לא יקרה הם פרמטרים גם חשובים.

ראיתי כל מיני מכוניות בטווח מחירים הנ"ל, וביניהם:

1. סוזוקי אלטו 2010. מנוע 1000 לנסיעות בשומרון ? ביקשת כוח לא?

2. יונדאי גטס 2007-2009. ביקשת חסכוני , לא?

. יונדאי אקסנט 2007-2008. לא בטוח שתהיה חסכונית

4. דייהטסו סיריון 2006-2006. לא בטוח שיהיה לה מספיק כוח

5. שברולט אבאו 2007-2008. ביקשת רכב , לא?

6. פיאט פונטו גרנדה 2008.

7. פ'יזו 206, 2006.

כמה שאלות:

1. איזה מבין המכוניות לעיל הכי מומלצות? (השאלה הכי חשובה :) )

2. שברולט אבאו - חסכונית בדלק? הבנתי ששברולט לא ידועים כל כך בחיסכון דלק שלהם (בלשון המעטה).

3. יונדאי גטס - הבנתי שצריכת הדלק שלהם, לפחות בשנתונים יותר ישנים, ממש רעה. זה אכן נכון? מה לגבי השנתונים 07-09?.

תודה מראש לכל העוזרים,

ליאב

לעניות דעתי אופציה מס 6 היא הראויה ביותר אבל בגלל שאתה נוהג בשומרון והדרך היא קשה לרכבים ( עם פלואנס 1600 ועם פוקוס בקושי הסתדרתי שם) חפש לך אולי רכב דיזל עם מנוע קצת יותר גדול

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

מגאן דיזל, רצוי ידנית עם ק"מ נמוך שטופלה היטב והמנוע עדיין חי.

יש סטראוטיפים על אמינות, יש לה גם כרטיס במקום מפתח. לדעתי עם גיר ידני המכונית אמינה יותר.

צריכת הסולר שלה ללא תחרות מבין כל אלה שהזכרת.

• תוכן חדש...