Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסק.

הבנתי אותך, ובגלל שאתה לא בונה על מגבר ולהשתולל אני לא הייתי ממהר להחליף את הרמקולים הקיימים כי מנסיון אישי הם לא רעים.

תתחיל בhu ואז תמשיך ב6x9

פורסם
הפעם אני נאלץ להסכים עם bombuy לאחר הרבה התנגחויות עם ספונסרים אחרים שהיו בפורום.

חלק גדול מהתרגיל של החנויות בזאפ הוא להציג מחיר מפתה ובזה להפנות אותך אל החנות (כבר עשה את העבודה שלו) ולאחר מכן שאתה מזמין ואפילו לאחר הזמנה מודיעים שאין במלאי ומנסים לדחוף לך דגם אחר.

בגלל זה גם ניתן למצוא הפרשי מחירים עצומים בין החנויות באתר עצמו אפילו, כל בעל עסק שהוא לא עיוור היה מבין שהוא צריך להשוות מחירים לסובבים אותו שם כדי למכור ולא כך הדבר.

וזה נכון לכלל המוצרים ולא רק לאודיו לרכב.

בקשר לפותח השרשור.

כמו שאמרתי לך, עם החלפת hu לאחד נורמלי השינוי היה גדול ושומעים באמת יפה ואפילו חזק עם רמקולים מקוריים.

אני מאמין שעם הוספת 6x9 מאחורה שישילימו את הבאס זה יכסה לך את כל התמונה.

נסה להתחיל בhu איכותי ומשם תראה אם עדיין חסר לך תוסיף רמקולים מאחור.

אתה מאמין במה שאתה אומר? אני הזמנתי דרך פירסומים בZAP וחברים שלי הזמינו גם והכל עבר חלק ולא עקצו אותי או ניסו לדחוף לי משהו אחר, וגם אם כן אז בסדר תעבור לחנות הבאה , אבל המחירים אצלו יקרים ב-30% ויותר לדעתי זה לא הוגן כלפי הלקוח!

באמת שיש לי הערכה כלפייך, אתה מבין הרבה יותר ממני במערכות לרכב ויש לך ניסיון הרבה יותר ממני, אבל בקשר לZAP אני יכול להגיד בביטחון שהמחירים המוצגים שם הם ב-95% מהמקרים אמיתיים ולא שיקריים!!

ואני לא מסכים איתך שתמיד אלך על הכי זול, כי המיקום קובע, האחריות קובעת, האמינות והמקצועיות של החנות אומרת המון ללקוח!

אני מעדיף לשלם 10% יותר אבל לדעת שיש לי למי לחזור, אם אני גר בחיפה ברור שאחפש חנות באיזור שלי ולא אסע לב"ש כדי לחסוך 10% מהעלות!

אז המחיר לא תמיד קובע, יש פשוט גבול כמה אפשר להתפרע עם המחירים!

יש המלצה על hu ברמה טובה ? ?

הHU שהציעו לך פה DEH2450 בסיסי וטוב, אל תיקנה אותו ביותר מ-450 ש"ח הוא לא שווה יותר מזה!

TOMCAR מגיע עם 3 שנות אחריות אבל תיצור איתם קשר לא הזמנתי מהם אף פעם.

אלכסנדר אמין, שלח לי בחינם לחדרה בדואר הגיע תוך 3-4 ימים, המחיר שהוא מפרסם זה אכן המחיר אבל רק שנה אחריות (זה מצויין באתר והוא גם יגיד לך בטלפון אם תתקשר).

bombuy , אל תיעלב או תכעס עלי, אני לא עושה את זה מרוע אני מעריך כל בעל עסק, אני מקווה שתצליח להתגמש במחירים לטובת חברי הפורום ותאמין לי שרק תרוויח!

פורסם

Nika, ייתכן שלא הבנת את דבריי נכון.

לא דיברתי כלל על המחירים של הספונסר הספציפי, וגם אין לי מושג מה העלויות אצלו.

דיברתי נטו על זאפ והמחירים שם, וכן גם מנסיון וגם מקריאה של כמה וכמה מקרים פה בפורום על אנשים שהזמינו משהו ונתקלו בתרגיל אזל המלאי.

סתם לדוגמא לאחרונה ראיתי עדשת מצלמה בהפרשים של כמעט 500 שקל בין החנויות המפרסמות בזאפ.

זה סכום שכן הייתי מתאמץ להגיע לחנות רחוקה, וזה פשוט לא הגיוני שיהיו הפרשים כאלה ושהציונות עדיין יצפו למכור.

משהו שם מסריח.

אם המחירים אצלו יקרים ב30% יותר אז סלח לי אבל טמבל מי שקונה ומגיע לו גם שלא עושה סקר שוק, וזה לא חייב להיות בזאפ.

מקווה שהבנת אותי.

פורסם

העניין עם המחירים הכי זולים בזאפ זה נכון, זה הפך להיות מאתר טוב להשוואה לאתר סוג ב' (שים לב שברוב המקרים ההבדלים הם של כמה שקלים בודדים, ע"מ להיותר בראש העמוד), נתקלתי בלא מעט מקרים שהמוצר הכי זול "אזל" אבל "בין כה יש אופציות עדיפות".

זה תרגיל שיווקי, גם בפרסומות בעתונים (של חברת מחשבים גדולה למשל, פורסם לא מזמן מחשב שולחני סביר מאד ב 1K, בפועל הוא לא היה במלאי).

SCANSPEAK

פורסם

טוב בכל מקרה,

אלכסנדר דואגים להישאר בראש העמוד ב-90% מקטגוריית הרכב, ואצלם זה קיים במלאי ואני מדבר מניסיון, אולי בתחומים אחרים זה כמו שתיארתם, אבל אני אומר מניסיון שאצל אלכסנדר שהוא בראש העמוד ברוב הקטגוריה של אודיו לרכב יש במלאי והמחיר אכן זה שמצויין וגם המשלוח חינם, אני לא יודע מה הולך בתחומים אחרים בZAP!

פורסם
דבר שני תודה רבה לך nika1320 - אני גם לפני שאני אלך לקנות אני יעשה סקר שוק , כמו כל דבר שעושים לפני שקונים ..

bombuy אני אשמח לקבל עוד הצעות ולקבל את הטלפון שלך כדי לקדם עניינים .. במידה ויהיה מחיר נורמלי ..

בוקר טוב

לאחר חישוב נוסף אני יכול להוריד לך 100 ש"ח (מחיר סופי )

שבוע הבא אני עושה בדיקה נוספת לגבי המחירים שלי באתר. ותודה לחברים על ההערות לגבי המחירים

שבת שלום

פורסם

כשאני מזמין את הרדיו דיסק - אז הוא מתחבר בלי שום בעיה נכון ? זה עניין של קליפסים שנתפסים שמה נכון ?

אני קיבלתי את מה שאמרתם אני אתחיל ברדיו דיסק חדש + רמקולים אחורים .

אשמח לקבל הצעות לגבי הרדיו דיסק + רמקולים אחורים . -- לא מחפש משהו יקר אבל גם לא משהו זבל .. באמצע :D ..

מחפש מקום שגם יכולים להתקין את הרמקולים במחיר נחמד ..

שבת שלום :}

• תוכן חדש...