Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי באיביי בגומי הדביק הזה לניקוי פנים הרכב אבל לא רק, גם לבית.

המחיר מצחיק, 13 ש"ח.

מישהו מכיר והתנסה?

http://www.ebay.com/itm/Super-Soft-Sticky-Clean-Glue-Gum-Gel-Cleaning-Car-Interior-Keyboard-Dust-Cleaner-/251302059270?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item3a82c51d06&vxp=mtr

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

טוב לניקיון של אבק סורר (למשל בפתחי איוורור)אבל לא יותר, אם אין לך קומפרסור זה שימושי.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

נחמד עבור ניקיון מקלדות מעופשות, תוחלת חיים קצרה ומהר מאוד הוא מאבד את התכונות הדביקות שלשמן קנית אותו.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

נחמד לא נראה הכי אמין, ולא נראה רב שימושי, מאמין חד פעמי ואחרי זה כבר אפשר לזרוק לפח, לא חושב שאפשר לשטוף אותו מלכלוך ולנקות שוב

פורסם

זה טוב למי שהפתחי אורור שלו כבר מלאים באבק וכל מיני חריצים ברכב והוא רוצה חד פעמי לנקות את מיני פינות כאלה ואחרות שלא מגיעים אליהם

פורסם

יש כאלה בדולר כולל משלוח.

אין לזה יכולות ניקוי(דנרגטים) זה פשוט מדביק אליו לכלוכים ואבק

וזה יותר מחד פעמי.. פעמיים שלוש ולפח.

אני מנקה את זה את המקלדת ואת השלטים.

פורסם

אם כבר מדברים על ניקוי חריצים - הרבה יותר פשוט לקחת ספוג קטן (למשל ספוג איפור), לקפל לשתיים ולהדביק על מקל של סושי:

(האמת היא שצילמתי את התמונות מזמן וחיכיתי להזדמנות המתאימה :) )

attachment.php?attachmentid=348155&stc=1&d=1375204687

1.jpg

פורסם
:-P

לשמחתי הטבעת לא שלי - אלא של גברת Liork1 שהתנדבה לסייע בהדגמה :)

אשרייך, עשית מה שאף גבר לא עשה לפנייך.

הגברת עוזרת לך בשגעון שלך וזה מאוד יפה :wink:

סחטיין על הרעיון עם הספוג!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

במקרא של הC4 יש מלא חריצים וכפתורים ולכן זה נראה לי אחלה פיתרון.

אצלי ביונדאי יש פחות אבל אני חושב לאמץ את הרעיון,עכשיו צריך למצוא ספוג כזה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...