Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי אוטו חדש מסוג סיאט איביזה 2013 אני מעונין לרכוש קצת ציוד נקיון לדוגמא סבון מטליות וג'ילדה אם אפשר בבקשה קשיור לאייבי וגם לארץ מעוניין לעשות הזמנה יחסית גדולה

תודה רבה לעוזרים

פורסם

כנס לאתר www.autostore.co.il

תבחר לך שמפו לרכב, אחד מומלץ הוא Meguiars gold

ספוג לרחיצה או כפפה מה שנראה לך טוב ומתאים לתקציב

ומגבת לייבוש Meguairs water magnet יקרה אבל מומלצת

יש לך קופון הנחה של 6% : AS856526

פורסם

מברוק על הרכב החדש:mm_yeah:

1. אתה צריך 2 דליים
  2. שמפו טוב
  3. מגבת ייבוש איכותית (הרבה יותר יעילה מג'ילדה)
  4. כפפת שטיפה נוחה או פד שטיפה

זה הבסיס שצריך.

כל הפורום הזה מפוצץ בהמלצות על מוצרים וגם בלינקים שונים. אני חושב שאם תקדיש קצת זמן לקריאת הפוסטים השונים בזמן שאתה נעזר בכפתור החיפוש תצליח להרכיב לעצמך סל קניות נחמד. כשיהיה לך סל קניות תוכל להתייעץ נקודתית לגבי כל מוצר ומוצר.

לבקש להרכיב עבורך סל קניות מבלי שאתה בעצמך יודע מה אתה רוצה וכמה אתה מוכן לשלם עבורו זה די בעייתי לדעתי.

דמיין לעצמך שאני ארכיב לך סל קניות, אני אתחשב בצרכים שלי ולא בשלך ולכן במקום 2 דליים זולים אתן לך לינק ל2 דליים מקצועיים עם מכסה, במקום כפפה סבבה תקבל לינק לככפה יקרה שעשויה משיערות של חייה כזו או אחרת, במקום מגבת נחמדה תקבל לינק למגבת ייבוש אחת שעולה 100 ש"ח ומעלה שעושה עבורי עבודה טובה.

אתה תביט ברשימה ותגיד WTF זה לא בתקציב שלי, במיוחד עבור הרכישה הראשונה.

אתה מבין את הבעייתיות?

יש פה המון אנשים שמשתמשים במוצרים שונים, יש פה יוזרים בעלי אינטרס שימליצו על חברות מסויימות בלבד.

אני ממליץ בחום לעשות קצת שיעורי בית לבד, זה יתן לך ערך מוסף הרבה יותר מרשימות ולינקים שאנשים יזרקו לכיוונך.

יש בארץ כמה אתרים טובים שאתה יכול להעזר בהם

http://www.vixdetailing.co.il/

http://www.autostore.co.il/

http://gymshop.co.il/

יש גם באוטודיפו מוצרים שונים שמתאימים להתחלה.

בנוסף יש אתרים מאוד אמינים באנגליה ששולחים לארץ וחברי הפורום מזמינים משם ללא חשש

http://www.cleanyourcar.co.uk/

http://www.i4detailing.co.uk/

http://www.detailedclean.co.uk/

ויש עוד כמה נוספים

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לפעמים אני לא מבין את האופנות שיש כאן, שואלים על חנות וכולם קופצים עם אותה תשובה "נכונה" - בלי שקם מישהו כדי לבדוק האם התשובה הזו אכן מחזיקה מים.

נכון, אוטוסטור היא חנות נחמדה ובעוונותי אף ביקרתי בה והמבחר סבבה וכך גם הבעלים, אבל האם אוטוסטור היא החנות היחידה?

כך לדוגמא עשיתי הזמנות מחנות ישראלית אחרת ברשת בשם GYMSHOP, שלוש הזמנות שכולן הגיעו בזמן בלי שיש לי תלונה כלשהי - המוצרים זהים והמחירים נמוכים יותר מאלה של אוטוסטור.

אז למה להזמין מזה ולא להזמין ממשהו אחר?

באמת שאין לי אינטרס בעניין והיוזר הוותיק שלי גם מוכיח זאת - ישנם ברשת לא מעט ספקים שמספקים את אותם מוצרים במחירים שונים, כדאי לעשות סקר שוק לפני שמזמינים דרך החנות ה"מומלצת".

עריכה - kenworth - זה לא נכתב אליך.

פורסם

dorki אני חושב שהסיבה שממליצים על אוטוסטור היא בגלל העבודה שיש להם מבחר גדול של חברות שונות.

הם בהחלט לא החנות היחידה ולא הטובה ביותר.

יותר מזה, היות ורוב הלקוחות שלהם מגיעים מהפורום שלנו הייתי מצפה מהם להיות נדיבים יותר ולתת 10% הנחה לחברי הפורום.

זה מקובל בעולם וברוב החנויות שאני רוכש מהן.

לפני שמישהו קופץ להגנתם, אני אבהיר שוב, זו שאיפתי כחבר פורום דיטיילינג וברור לי שאף אחד לא חייב לנו כלום.

העובדה שהמחירים בארץ לא זולים בהשוואה לחול רק מצדיקה את האופציה להנחה לחברי הפורום.

אם חברי הפורום היו משכילים ומנצלים את כוחם הם היו קונים בהנחות גדולות בהרבה מ 6%.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מסכים אתך (כמעט) לגמרי.

ההסתייגות שלי היא בעניין המבחר, שאכן נכון שמבחר גדול חשוב למי שמגיע פיזית לחנות, המבחר חשוב פחות לאחד שקונה דרך הרשת (כמובן שחשוב להתייחס גם לעלויות השילוח שעלולות להתווסף אם מזמינים פריטים מספקים שונים).

כדי להבהיר את כוונתי מהפוסט הקודם, שמתי לב בלא מעט פעמים שאנשים כותבים את אותה תשובה "נכונה" ו"אופנתית" בלי לעצור רגע ולחשוב - האם זו התשובה הנכונה ביותר? האם אין אלטרנטיבות אחרות? - אפשרויות אחרות במחירים אחרים ונמוכים יותר.

כתבתי בשרשור הזה אבל הכוונה היא כלפי תופעת העדר שניתן לזהות - בפורום הזה ובפורומים אחרים - בלא מעט מקרים.

פורסם
לפעמים אני לא מבין את האופנות שיש כאן, שואלים על חנות וכולם קופצים עם אותה תשובה "נכונה" - בלי שקם מישהו כדי לבדוק האם התשובה הזו אכן מחזיקה מים.

נכון, אוטוסטור היא חנות נחמדה ובעוונותי אף ביקרתי בה והמבחר סבבה וכך גם הבעלים, אבל האם אוטוסטור היא החנות היחידה?

כך לדוגמא עשיתי הזמנות מחנות ישראלית אחרת ברשת בשם GYMSHOP, שלוש הזמנות שכולן הגיעו בזמן בלי שיש לי תלונה כלשהי - המוצרים זהים והמחירים נמוכים יותר מאלה של אוטוסטור.

אז למה להזמין מזה ולא להזמין ממשהו אחר?

באמת שאין לי אינטרס בעניין והיוזר הוותיק שלי גם מוכיח זאת - ישנם ברשת לא מעט ספקים שמספקים את אותם מוצרים במחירים שונים, כדאי לעשות סקר שוק לפני שמזמינים דרך החנות ה"מומלצת".

עריכה - kenworth - זה לא נכתב אליך.

לי יש נסיון שלילי ביותר עם ג'ימשופ.

אני לעולם לא אמליץ למישהו לקנות שם, אני מעדיף שישלם עוד כמה שקלים אבל השירות שיקבל הוא מעל למצופה.

אומנם ניסיתי לקנות שם רק פעם אחת והבנתי שהם לא מעדכנים בזמן מוצרים שאין במלאי והם לא תמיד עושים מה שאומרים בטלפון מה שהם עושים.

דע לך שכדי לבטל הזמנה מהם הייתי חייב לפתוח תלונה בפייפאל כי הם הקפידו להגיד לי שההזמנה בוטלה אבל בפועל לא קיבלתי את הכסף חזרה.

יצאתי בתחושה שלילית על כן אני מקפיד להמליץ על אוטוסטור ו-VIX בלבד בארץ.

עריכה: זה שאתה שומע את אותה תשובה מייגעת לכל שאלה זה רק אומר שכנראה שזו אותה התשובה לאותה השאלה....אנשים היו חוסכים כתיבה מיותרת של אותה תשובה מייגעת לו רק היו עושים חיפוש בפורום אבל אנשים מתעצלים.

עריכה 2: המחירים בארץ אכן לא זולים.

EZ GLAZE +OPTI SEAL בארץ עולה משהו כמו 270 ש"ח לפני משלוח.

EZ GLAZE + OPTI SEAL באתר CYC עולה 208 ש"ח אחרי משלוח.

סקר שוק קצר יחסוך כסף.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

יופי לך.

עדיין זה לא עומד בסתירה למה שכתבתי ששלוש הזמנות מגיים שופ נשלחו אלי, הגיעו בזמן, ארוזות היטב ואין לי שמץ של תלונה אליהם.

ישנם כאלה עם ניסיון לא טוב - ואחרים עם ניסיון טוב.

פורסם
יופי לך.

עדיין זה לא עומד בסתירה למה שכתבתי ששלוש הזמנות מגיים שופ נשלחו אלי, הגיעו בזמן, ארוזות היטב ואין לי שמץ של תלונה אליהם.

ישנם כאלה עם ניסיון לא טוב - ואחרים עם ניסיון טוב.

אני לא מבין מה הפואנטה פה.... הבחור שאל שאלה ואני המלצתי מהנסיון שלי בקניות, למה אתה מתעקש לכפות את ההמלצה שלך?

אני המלצתי X, אתה המלצת Y, תתמודד.

ניתן לקונה להחליט מה הוא רוצה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני נותן המלצות רק ממקומות שיש לי נסיון טוב איתן, היות ואין לי נסיון עם ג'ים שופ וקראתי מספר ביקורות שליליות על החנות הזו כאן בפורום לא אמליץ עליה במיוחד למישהוא חדש בתחום

פורסם

לא הערתי על כך שאדם כותב על ניסיון אישי שיש לו עם נותן שירותים מסוים - זה רצוי וטוב לשתף את החברים בהמלצות על בתי עסק, הבעיה מתחילה כשנותנים את התשובה המקובלת בפורום, בלי התנסות אישית.

עוד דבר, אינני מצליח להבין מה הסיכון הגדול של רכישה אינטרנטית באתר ישראלי, כי להבדיל מסיפורי הפייפאל למינהם, רכישה מאתר ישראלי עם כרטיס אשראי ישראלי מכניסה את הקונה למסלול קל ומהיר במקרה של כשל תמורה, פשוט הודעה לחברה ישראלית, עם מוקדנים דוברי עברית - ולא כאלה שמקשקשים מלל בלתי מובן באנגלית עם מבטא אסייתי (נחשו באיזה חלק של העולם ממוקם המוקד...).

למען הסר ספק, אני דובר אנגלית ברמה גבוהה - כך שהמכשול הוא לא בשפה (אולי בעצם כן...).

פורסם

בהחלט נכון שבחלק מהאתרים הישראלים צריך לשפר את השירות, אבל זה נכון גם לאתרים מחו"ל.

היתרון הגדול ברכישה מישראל הוא החוק המקומי שמגן באופן מוחלט על הקונה, דווח לחברת כרטיסי האשראי על כשל תמורה, והם חייבים לפי חוק לזכות אותך.

קל ומהיר - ובנוסף לכך בלי סיפורי מכס על הדרך. :evil:

• תוכן חדש...