Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה על התגובות!

לגבי המסלול הבנתי.

לגבי המלון - אם כך, האפשרויות הם מלון דן, רויאל ביץ', הרודס ומלכת שבא - כי לכל אלה יש חניונים תת קרקעיים ואפשר לשים שם את הרכב בראש שקט. לא הבנתי מה ישרוטל עשתה, הקימה חניון לכל המלונות? אני אצטרך לחנות את הרכב ואיך אני אגיע למלון, זה רחוק?

איזה מלון הוא המומלץ ביותר מבין אלה? איזה מלון הוא הכי קרוב לים? למרכז העיר?

מבדיקה אינטרנטית מהירה המחירים נעים בין 3000 ל- 6000 ש"ח ל- 5 ימים ו- 4 לילות. האם כדאי לעשות הזמנה דרך המלון או דרך חברת תיירות, כדוגמת "גוליבר" למשל?

אם אני לא לוקח ארוחת ערב, יש מסעדות לאכול בקרבת מקום אם במקרה כן נרצה לאכול? כי אני אחרי דיאטה של 20 ק"מ, לא בא לי להשמין שוב...

מלונות הרודס, דן, רויאל ביץ' ומלכת שבא ממוקמים ברצף (לפי סדר זה) לאורך החוף הצפוני וצמודים לטיילת, כאשר הרודס הוא המזרחי (הרחוק) ביותר, כאשר בינו לבין מלכת שבא (המערבי ביותר) מפרידים בסך הכל כ-200 מטר.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
קודם כל נחלק לך את המלונות לפי יש חניה תת קרקעית/אין חניה כזאת.

יש חניה תת קרקעית:

מלכת שבא.

הרודס.

דן.

דן פנורמה.

מג'יק פאלאס.

רויאל ביץ'.

ישרוטל - ספורט, לגונה, המלך שלמה, רויאל גרדן (לכל אלה יש מתחם חניה תת קרקעי גדול).

קלאב הוטל (המלון עצמו מלא ערסים).

לאונרדו פלאזה (מאוד מצומצמת).

אין חניה תת קרקעית:

רימונים (גם נפטון וגם סנטרל פארק).

לאונרדו (רויאל רוזורט, פריביליג', קלאב).

מרידיאן (המקום גם חביב ע"י משפחות של עבריינים).

יו קורל ביץ'.

הנסיכה.

ישרוטל אגמים.

ישרוטל ים סוף.

אורכידאה.

כל רשת מלונות אסטרל.

קיסר.

קראון פלאזה.

שלום לכולם,

בעקבות ניתוח שעברתי בתקופה ההיא החופשה נדחתה לאזור לפסח הקרוב.

קיבלתי את ההצעות שבתמונה, אני מבין שלקראון פלאזה אין חניה מקורה ולישרוטל כן.

אנחנו נהייה בחדר 3 אנשים מבוגרים, ניקח לינה וארוחת בוקר בלבד. בישרוטל רויאל גרדן לאחר חישוב א.בוקר המחיר הוא 2900 ומשהו שקל, כלומר נכנס בתקציב ושם יש סוויטות במקום חדרים - נראה מפתה...

אז איזה מלון לקחת בתקציב של עד 3000 ש"ח בהתחשב בדרישות של חניה מקורה? וחייב כספת בתוך החדר, אני קונה באילת טלפון חדש ושם אותו בכספת כמו שהוא עד שאחזור הביתה, אין לי זמן להתעסק שם בסימים והגדרות.

מעבר לזה הדברים הרגילים, בריכה במלון, אוכל נורמלי, קרוב לים וכ'...

מצ"ב... תודה ענקית! (פשוט אף פעם עוד לא הייתי באילת וזה חור בהשכלה).

1.jpg

2.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

אני חזרתי לפני כשבוע מסופש בהרודס(חמישי-מוצאש),חנייה תת קרקעית קיימת,כספת בחדר קיימת,המלון מבחוץ כבר מראה סימני בלאי,החדרים סבבה לגמרי,לקחנו ארוחת בוקר בלבד,ישראלית טיפוסית ודי מפנקת,בסהכ מומלץ.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

רד לירושלים ואז דרך ים המלח-כביש 90.

ירושלים-אילת זה סביבות השעתיים וחצי.

הייתי בהילטון לא מזמן,לא נפלתי ממנו.

אורכידאיה מרוחק מהשאר ומסתבר שגם נותן שירותים שהם מעבר למלון :wink:(ראיתי כתבה,לא ניסיתי).

תנסה את מלונות דן.

הרודס זה מלון לזקנים כל דבר בו עולה כסף תוותר וסע להכל כלול :)

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

מבין כל אלה שהעלת - עד 3,000 שקל הייתי לוקח את המלך שלמה בלי היסוס.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

עוד משהו,אם אתה אוהב לנהוג,לא לוותר על כביש 12,נהניתי מכל רגע,ומה שלא פחות חשוב אתה לבד! על הכביש

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
מבין כל אלה שהעלת - עד 3,000 שקל הייתי לוקח את המלך שלמה בלי היסוס.

אתה מכיר את המלון באופן אישי? כלומר התארחת שם?

יש שם חניה תת קרקעית כמו שרשמו? ואיך האוכל? קרוב לים? מה אתה יכול לספר לי על המלון חוץ מזה? אני ממש לפני הזמנה, תודה!

דרך אגב בהזמנה דרך המלון עצמו זה יוצא כ- 2800 ש"ח, דרך גוליבר עולה 100 ש"ח יותר.

עוד משהו,אם אתה אוהב לנהוג,לא לוותר על כביש 12,נהניתי מכל רגע,ומה שלא פחות חשוב אתה לבד! על הכביש

כביש 12 לא סגור עקב מצב בטחוני? ואני אוהב לנהוג, אבל אני לא לבד ברכב וזה טיפה בעייתי. במצב רגיל בכל סיבוב הנוסעים חוטפים התקפת לב, חבל שזה יקרה בדרך לחופשה :)

פורסם
אתה מכיר את המלון באופן אישי? כלומר התארחת שם?

יש שם חניה תת קרקעית כמו שרשמו? ואיך האוכל? קרוב לים? מה אתה יכול לספר לי על המלון חוץ מזה? אני ממש לפני הזמנה, תודה!

דרך אגב בהזמנה דרך המלון עצמו זה יוצא כ- 2800 ש"ח, דרך גוליבר עולה 100 ש"ח יותר.

כביש 12 לא סגור עקב מצב בטחוני? ואני אוהב לנהוג, אבל אני לא לבד ברכב וזה טיפה בעייתי. במצב רגיל בכל סיבוב הנוסעים חוטפים התקפת לב, חבל שזה יקרה בדרך לחופשה :)

זה נחמד,

תגיע לחופשה לבד :)

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

stio על איזה תאריכים מדובר וכמה לילות?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חזרתי עכשיו משבוע ברויאל גרדן, תענוג!

יש לך שם חניה פרטית של המלון בשפע, גם מקורה.

בשביל מה אתה צריך מקורה?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

stio על איזה תאריכים מדובר וכמה לילות?

התאריך המדויק לא סגור, או לפני פסח או אחרי - אבל לא בפסח עצמו. 3 לילות, 4 ימים. נראה לי מספיק...

חזרתי עכשיו משבוע ברויאל גרדן, תענוג!

יש לך שם חניה פרטית של המלון בשפע, גם מקורה.

בשביל מה אתה צריך מקורה?!

מקורה כדי שהרכב לא יעמוד בשמש. בבית הוא מתחת לכיסוי, חשבתי להמשיך את המסורת.

אני אבדוק את המלון שהצעת. זה מלון של סוויטות, היית מרוצה מהסוויטה ומהאוכל במלון? הוא קרוב לים? לפי המפה לא.

מה דעתך על "פארק המים" במלון, מתאים רק לילדים או בכללי? אתה יכול לרשום לי גם בפרטי, אני אשמח...

Stio,כביש 12 פתוח לרווחה,נפתח מזמן,גם אם לא תתקוף כל פנייה וכל עיקול עדיין תהנה מהכביש ומהנוף...

אני אחשוב על זה, תודה :)

פורסם

התאריך המדויק לא סגור, או לפני פסח או אחרי - אבל לא בפסח עצמו. 3 לילות, 4 ימים. נראה לי מספיק...

קפוץ לאתר EMALON,אנחנו עובדים עם החברה שמסתתרת מאחורי האתר. רוב הסיכוי שתמצא שם את מה שאתה מחפש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

החדר בסדר גמור, האוכל פשוט מעולה, קרוב מאוד לים (גג 3 דקות הליכה),

כל הקטע שם זה הבריכה המגניבה שמגיעה בחלקה ממש עם חול וזה מרגיש כמו חוף ים.

עכשיו לא קיץ אז לא נורא להשאיר את האוטו בחוץ, האמת שגם בקיץ הוא לא יימס.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

אני חייב להגיב לך לא לגבי אילת. (אני מגיע לעיר פעם בכמה שנים. ואני לא זוכר יחוד מסויים. חוץ מהכול יקר ביחס למרכז הארץ.)

אני מגיב לגבי היחס שלך לרכב.

תשמע זה כלי תחבורה מכני . שבנוי לנסוע 200,000 קילומטר בשנה. לנסוע לאילת 5 אנשים (שמנים) + ציוד + גגון עמוס + וו גרירה עם אופנוע ים.

והוא יגיע בכל כביש במדינת ישראל לאילת 50 פעם בשנה במצב הזה.

הוא לא ימס בשמש / יקבל כויות חום /מכת שמש. לא יקבל בחילה בנסיעה עם סיבובים חדים ולא ירדם בנסיעה רגועה. זה רכב. @!@

אז יש לך מצלמה / טלפון / שטויות. תכניס לתיק קטן. ותכניס לבג'ז / למלון.

תהיה עסוק בלחפש מה לעשות באילת. דברים מיוחדים במחירים הגיונים. (קופונים / דילים / חברים באילת)

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...