Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקניון הזה הוא כל כולו תרמית של נשים רעות ונצלניות.

בזמן שהבעל (והילדים, ככל שיש כאלה) מחליקים להנאתם על הקרח, הגברת חופשייה לממש את זממה בכרטיס האשראי המסכן, בעזרתן האדיבה של כל החנויות שמסביב.

רק לפני שבועיים סיימתי לשלם על הפוגרום האחרון שאשתי חוללה שם :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אופציה נוספת ולא יקרה הוא קלאב הוטל.

יש חניה תת קרקעית, בכללי המלון ברמה גבוהה וקרוב מאוד לקניון ולטיילת, והמחיר לא גבוהה בכלל.

מומלץ.

הייתי בקלאב הוטל אילת כבר כמה פעמים. שום דבר שם הוא לא ברמה גבוהה...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי קיימים רק שלושה מלונות באילת שהם ברמה גבוהה.

דן אילת, רויאל ביץ' ומרידיאן.

אם אתה לוקח סוויטה זה במרידיאן אם חדר רגיל אז רויאל ביץ' או דן.

תהנו...

פורסם

הקלאב הוטל מעורר בי זכרונות מרים, למרות שחלפו 13 שנים מאז ששהיתי בו שני לילות. המקום היה מלא בני תשחורת רעשנים ושאר ערסים שלא יודעים להתנהג ומסתובבים בכל מקום בבגד ים. השיא היה שליח פיצה שדפק בדלתנו בלי שהזמנו אותו, ושתי בנות שהעירו אותנו בדפיקות רמות בדלת בשעה 03:00, כנראה שחיפשו את ה"דייט" שלהן לאותו לילה ואיבדו את דרכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לדעתי קיימים רק שלושה מלונות באילת שהם ברמה גבוהה.

דן אילת, רויאל ביץ' ומרידיאן.

אם אתה לוקח סוויטה זה במרידיאן אם חדר רגיל אז רויאל ביץ' או דן.

תהנו...

יכול להוסיף גם את דן פנורמה,אחלה מלון שבעולם שגם יש לו חניה קרקעית מקורה (על בסיס מקום,חינם כמובן).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
הקניון הזה הוא כל כולו תרמית של נשים רעות ונצלניות.

בזמן שהבעל (והילדים, ככל שיש כאלה) מחליקים להנאתם על הקרח, הגברת חופשייה לממש את זממה בכרטיס האשראי המסכן, בעזרתן האדיבה של כל החנויות שמסביב.

רק לפני שבועיים סיימתי לשלם על הפוגרום האחרון שאשתי חוללה שם :evil:

:lol: :lol:

פורסם

קודם כל נחלק לך את המלונות לפי יש חניה תת קרקעית/אין חניה כזאת.

יש חניה תת קרקעית:

מלכת שבא.

הרודס.

דן.

דן פנורמה.

מג'יק פאלאס.

רויאל ביץ'.

ישרוטל - ספורט, לגונה, המלך שלמה, רויאל גרדן (לכל אלה יש מתחם חניה תת קרקעי גדול).

קלאב הוטל (המלון עצמו מלא ערסים).

לאונרדו פלאזה (מאוד מצומצמת).

אין חניה תת קרקעית:

רימונים (גם נפטון וגם סנטרל פארק).

לאונרדו (רויאל רוזורט, פריביליג', קלאב).

מרידיאן (המקום גם חביב ע"י משפחות של עבריינים).

יו קורל ביץ'.

הנסיכה.

ישרוטל אגמים.

ישרוטל ים סוף.

אורכידאה.

כל רשת מלונות אסטרל.

קיסר.

קראון פלאזה.

לגבי פארק הקרח, מדובר בעוד קניון שהאטרקציה היחידה שלו היא החלקה על הקרח.

קניון מול הים מאוד המוני בקיץ, אבל קצת פחות המולה מאז שנפתח פארק הקרח.

חנויות בגדים מומלצות זה במרכז ביג (רנואר וקסטרו בביג הרבה יותר גדולים מהחנויות במול הים וגם הצוות שם הרבה יותר נורמלי לדעתי).

אם אתה רוצה לקנות מחשב או כל ציוד, יש לך את KSP ליד נפטון רימונים, עם המחירים הכי זולים בארץ, יש גם את פטקום במרכז ביג שהמחירים שלהם סבירים.

אם אתה רוצה לעשות קניות בסופר, הסופרים של ה-24/7 שפרוסים באיזור המלונות מאוד יקרנים, הסופרים הזולים באמת נמצאים באיזור תעשיה (יינות ביתן, מגה ושופרסל במרכז ביג).

מסעדות טובות.

יש את "המפלט האחרון" באיזור החופים הדרומיים (ליד מלון אורכידאה) מסעדת דגים ופירות ים מעולה, אם תיפול על מלצר בשם דן, אתה מאוד תהנה מהשירות שלו (הוא גם חבר שלי מהלימודים :wink:)

יש מסעדה בשכונה א' של בשרים שנקראת "המחבוא של אדי", האיזור קצת ירתיע אותך, בכל זאת זו אחת השכונות סלאמס של אילת, אבל האוכל שם מעולה והמחירים סבירים.

אם אתה בקטע של המבורגרים, אני ממליץ לך לקפוץ ל"ברביס" שליד דן פנורמה, לידו יש גם את ה"פארק אבניו" שהוא מעין פאב/מסעדה.

*אם אתה בקטע של כשרות, אז תשכח מכל המסעדות שהמלצתי לך, אבל גם אם לא יש את מסעדת הדניס והראנץ' האוס (מסעדות כשרות מעולות) ואם אתה בקטע יותר עממי יש את שיפודי הבוסתן (בחזית של מלון דן) ואת מסעדת אחלה.

חופים - תעשה לעצמך טובה ואל תלך לחופים הצפוניים שליד קניון מול הים (חוף פארק אווניו, לאונרדו, ניין ביץ') ששורצים ערסים ונערים מופרעים בתקופת הקיץ והחגים, החופים של הרודס ורויאל ביץ' עוד איכשהו בסדר והחופים הבאמת אהובים עליי זה החופים הדרומיים (חוץ מהוילג' שהוא המוני בסופ"ש).

לגבי חוף הריף, הוא היחיד שעולה כסף, אבל מצד שני נקי מערסים וגם ככה אתה לא תשלם על הכסאות (שכם תשלם עליהם בחופים הצפוניים).

-בילוי - המועדונים באילת שורצים ערסים, ככה זה שנותנים לתושבי אילת וכל העובדי מלונות להכנס חופשי, המועדון עוד שאיכשבו עם פחות ערסים זה הג'ויה, עוד משהו קטן: פאב הביטלס יבלבל אותך בגלל השם, אבל גם הוא מפוצץ ערסים ושירי עומר אדם למיניהם.

הפאבים באילת נחמדים (האקדמיה, דובים, דרינקין, די-בר), אבל שורצים נערים בני 18, אבל יש שם גם סטודנטים שיוצאים לבלות שם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם כבר פאב באילת, הפאדי'ס ממש סבבה. זאת, כמובן, כאשר מוציאים מהמשוואה את המחירים השערורייתיים שלו.

מסעדה: אל גאוצ'ו. תשכח את כל מה שידעת על הסניפים הרגילים של רשת אל גאוצ'ו, בסניף הזה הבשר באיכות אחרת לחלוטין.

ממליץ להימנע מברזיל הקטנה - נותנים שם לאכול בעיקר ג'אנק.

וכמובן, לא להחמיץ בשום מחיר את מרק קרם החצילים המעולה שמוגש במסעדת בוסטון שבחוף הצפוני בצמוד למלון מלכת שבא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חייב לכתוב שוב תודה רבה לכל המגיבים, אני קורא כמובן כל הודעה שלכם.

איציק170 תודה מיוחדת על המידע הרב!

עזרתם לי מאוד :)

פורסם

אפילוג לאחר 4 ימים באילת:

1. חוזר על המלצתי על נסיעה דרך כביש 40 לכל אורכו. יעשה לך את הדרך קלה ופשוטה- יציאה מיקנעם, כביש 70=> כביש 6 עד סופו=> כביש 40 עד סופו=> כביש 90 עד אילת :-D ה-יתרון של הכביש הזה, הוא מיעוט התנועה ביחס לכביש הערבה ושדה הראייה המצוי בקטעים רבים בו. הקטע הזה של כביש 90 הוא דו נתיבי. עצרתי באמצע הדרך ואמרתי שהחיינו :-P

2. תחנות דלק- לאורך כביש 6 יש שתיים, אחר כך בצומת בית קמה (פז) אחרי עוקף באר שבע (פז), ובמצפה רמון יש כמה תחנות.

3. אנחנו עצרנו לתצפית ביציאה ממצפה רמון במעלה העצמאות, ו2 דקות אחר כך לסיור קצרצר במנסרה.

4. שהייה במלכת שבא, חנייה תת קרקעית, מרחק יריקה מהכל, האוטו לא זז 4 ימים. גם לקניון אייסמול הלכנו ברגל.

5. קניון אייסמול- שילמנו 70 ש"ח לשעה, 35+ 35 על הנעליים. נחמד מאוד וממצה. בדיעבד מתברר שיש קופונים דרך "בהצדעה". שווה לבדוק לפני.

5.1 באייסמול גם החלקתי ונפלתי על מרפק שמאל :mm_cry: אין שבר, אין סדק, רק מכה יבשה וכואבת.

6. אם אתה יכול לצאת בתחילת אוקטובר, כשהסתיימו כל החגים והמחירים יורדים- מה טוב. שקול זאת לחיוב.

7. נסיעה עם מאזדה 3 שנת 2008. סחבה כמו נינג'ה :-D

תהנה

IMG_1024.JPG

IMG_1041.JPG

IMG_1044.JPG

IMG_1073.JPG

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תודה שביט!

אפשר לשאול כמה שילמת על חופשה של 4 ימים (זה 4 לילות ו- 5 ימים?) במלכת שבא?

לגבי החניה, זה חניון גדול ויש מקום או שצריך לחפש כמה שעות כמו בבתי מלון אחרים ולחכות שמישהו ייצא?

מה המרחק של המלון הזה מחוף הים?

לגבי דלק - אני צריך למלא רק בתחנות של "דלק" - יש ברכב דלקן שנותן לי הנחה של 38 אג' לליטר ממחיר מלא, שמת לב אם יש בדרך במסלול שלך?

פורסם
תודה שביט!

אפשר לשאול כמה שילמת על חופשה של 4 ימים (זה 4 לילות ו- 5 ימים?) במלכת שבא?

לגבי החניה, זה חניון גדול ויש מקום או שצריך לחפש כמה שעות כמו בבתי מלון אחרים ולחכות שמישהו ייצא?

מה המרחק של המלון הזה מחוף הים?

לגבי דלק - אני צריך למלא רק בתחנות של "דלק" - יש ברכב דלקן שנותן לי הנחה של 38 אג' לליטר ממחיר מלא, שמת לב אם יש בדרך במסלול שלך?

בסה"כ 450 ק"מ לכל כיוון, מלא מיכל דלק שאתה יוצא מהבית ומלא שוב שאתה חוזר מאילת.

אם אתה לא עושה 450 ק"מ למיכל.....יש עוד מלא תכנות דלק בדרך שאחריהם ישאר לך פחות מ 200 ק"מ (לזה בטוח מספיק לך מיכל)

לא היה לי מעולם דלקן....אבל הנחה של 38 אג' אני לא זוכר שקוראים לה דלקן, אתה זה אפשר לקבל גם באגודת הסטודנטים, הסתדרות המורים ועוד..:wink:

רק שאני לוגם סולר.

סע תהנה...גם אני נוסע בקרוב

• תוכן חדש...