Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

40 שקל חניה בחניון בתל אביב לצורך בילוי טו באב.

זה מה שנתבקשתי לשלם.

עברתי שלושה חניונים, הם תיאמו ביניהם מחיר, אצל כולם זה 40 ש"ח.

בדיוק לפני חודש וחצי שילמתי 30 באותו חניון כשהלכנו לים, בחניון האשימו את המע"מ בעליית המחיר (תנועות מגונות לתירוצי השווא).

זכור לי שלא מזמן היה עולה 25, 20, ואני אפילו זוכר 15 ש"ח חניון.

תוך כדי שיחת התרעמות כאן בעבודה, הבנתי מדיבור עם חבר שבגן העיר שעתיים חניה עולה 50, ומחבר אחר שנכנס לחניון של הבימה ששילם 60 ש"ח אחרי ארבע שעות.

תגידו, נפלו על השכל שם בת"א?

אופנוען

פורסם

גלעד, אמץ את החוקים שלי לחניה בתל-אביב:

1. האם השעה מאוחרת מ-19:00?

אם כן, חנה בכיף בחניון של אחוזת החוף, המחיר בד"כ נמוך וכולל חניה עד הבוקר.

2. לפני 19:00?

יש לך 2 אפשרויות:

א. חנה ברידינג וקח אוטובוס. יש מלא. יש גם מוניות. מה אתה צריך להיתקע בפקקים ברחובות ת"א הבלתי-אפשריים?

ב. זכור שיש עוד מקומות חוץ מת"א ואל תתקרב לשם בכלל.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

באמת בעיה קשה. ככל שיש יותר רכבים, פחות חניות פנויות ולכן הצורך לחנייה בתשלום

עולה. בעלי החניונים מנצלים את המצב ומעלים את המחירים.

אני מנצל את הכרטיס ״מפתח דיסקונט״ וחונה בחינם במידת האפשר אחרי

השעה 16:00. הבעיה שלא תמיד יש את החניון המתאים (סנטרל פארק)

באיזור המבוקש ולא תמיד ניתן להגיע אחרי השעה 16:00.

פורסם
גלעד, אמץ את החוקים שלי לחניה בתל-אביב:

1. האם השעה מאוחרת מ-19:00?

אם כן, חנה בכיף בחניון של אחוזת החוף, המחיר בד"כ נמוך וכולל חניה עד הבוקר.

2. לפני 19:00?

יש לך 2 אפשרויות:

א. חנה ברידינג וקח אוטובוס. יש מלא. יש גם מוניות. מה אתה צריך להיתקע בפקקים ברחובות ת"א הבלתי-אפשריים?

ב. זכור שיש עוד מקומות חוץ מת"א ואל תתקרב לשם בכלל.

מסכים עם סעיף 1 אבל עוד יותר מסכים ומחזק את סעיף 2-ב'! :wink:

משתדל לדגול בו בעצמי כמה שיותר.

החניונים בתל אביב נהיו פשוט לא הגיוניים.

פורסם

נדיר להיות בת"א ולחנות בחינם, רוב הפעמים שזה קרה, זה היה ברידינג וגם שם הרבה פעמים מצאתי את עצמי מוציא חבר מהרכב שיחפש לי חניה ו"ישמור" עליה.

פעם אחת חניתי בנמל בתשלום, כי ירד גשם אז לא יכלתי להוציא אף אחד.

חבל שמערך השאטלים של הנתיב המהיר לא פעיל כל הלילה, יצא לי בנסיעה לעזריאלי ביום להשאיר שם את הרכב...פשוט תענוג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אז זהו, שבכוונה היינו אמורים לצאת לאזור ירמיהו, כדי שחניון הרידינג יהיה קרוב רגלית, הגענו אליו ואנשים פשוט ישבו וחיכו בתור לחניות שיתפנו, תופעה מדהימה פשוט לראות אנשים יושבים ומחכים בתור לחניות.

היה אחרי 19:00 בערב, אבל לאחרונה ישנם תמרורים חדשים בת"א שאומרים שאחרי השעה 19:00 החניה חינם לבעלי כל תו אזורי תל אביב בלבד. לכן אם אתה לא תושב תל-אביב/נכה, אין סיכוי לחנות בחינם ברוב העיר הזו.

הייתי חייב לצאת לשם, אשה בהריון ויש לה חשקים שלפעמים פשוט אי אפשר להילחם בהם. באופן אישי אני דוגל ביציאה לבלוי ליד הבית, מעולם לא הרגשתי פחות הנאה מכך, להפך, רק יותר.

אופנוען

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השלטים האלה שאתה מתכוון אליהם תקפים רק לצד שבו הם נמצאים-

בצד השני מותר להחנות אחרי 19:00.

פורסם

פינק פארק.

אני שילמתי אתמול 9 שקלים על חנייה במרחק 3 מטר מרוטשילד ת"א למשך שעתיים בערך.

חפש בגוגל "פינק פארק". הפתרון השפוי (לדעתי) לחנייה בת"א.

• תוכן חדש...