Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה : הגיע לי הכבל Y-otg ואם אני מחבר אותו למטען קיר הוא טוען דרכו את הטאבלט ואני רואה קבצים ב usbdisk, אבל במטען הרכב (למרות שכתוב עליו גם 1A) הוא לא מראה טעינה. קורה גם אצלכם ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי הוא טוען אבל יש לי כרגע בעיה רצינית שתוקעת לי את כל הפרוייקט הזה בשלב 2 ואם אני לא אצליח לפתור את הבעיה - הפרוייקט הזה נופל.

אני מקבל רעשים ואני לא בטוח אם זה רעשים ממערכת החשמל של הרכב או מוצר חשמלי שלא עובד לי שם טוב (הדיבורית כנראה כבר עשתה את שלה, צריך לנתק ולבדוק) או אם זה בעיה של כבל אופטי ארוך.

אני הולך בקרוב לנסות לעשות שם כמה ניסויים של ניתוק הדיבורית לחלוטין, העברת מתח נוסף למפצל USB ובסופו של דבר אם זה לא יעבוד אני אעביר את כל הקונסטלציה של הDAC והHDD לתא המטען ואאריך את הYOTG ואת השלט רחוק לתא מטען.

אני רוצה להאמין שבעיית הרעשים הזו תיפטר אבל אם לא - אני משמיש חזרה את הCARPC.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תסלחו לי על ההקפצה,

אחרי התייעצות עם חייברעלך ממוחעס פה בעבודה, מחלקת חומרה

הטענה היא שאני אקבל את הרעשים האלה כנראה מכל USB HUB שאני אחבר לרכב היות וסינון הרעשים של מטעני הUSB לא מספיק טוב בכדי למנוע את התופעה. לטענתם מה שאני כנראה שומע כ"פצפוצים" זה מתח AC שלא עובר מספיק סינון.

במחשבה לאחור מקודם ברכב הכל היה מחובר על ספק כוח של מחשב - בינגו :-P

החלטתי שאני רוצה להוסיף משהו שרציתי לשים בתשתית חשמל של הרכב מאז שהיה לי CARPC כחלק מהפתרון לטעינת האייפון וזה נקרא POL

POINT OF LOAD

זה בעצם ספק כוח למכשירי עזר שעובדים במתח של 5V+ כמובן - בעיקר מוצרי USB

http://www.amazon.com/gp/product/B005TWE48I/ref=s9_psimh_gw_p23_d1_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1Y0CA2FJ4AR31EKZHTFB&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1389517282&pf_rd_i=507846

החברה היא CARNETIX והם מייצרים פתרונות ייעודיים לרכב.

מקודם רציתי לרכוש את הUSB HUB שלהם הבעיה היא שהופסק הייצור שלו כמו שזה נראה כי הוא אפילו לא מופיע באתר שלהם ובMP3CAR הוא כבר לא במלאי - הPOL עולה שמינית ממנו וצריך להוות פתרון מספק.

הזרועה לטאבלט בדיוק הגיעה היום לבית שלי ועכשיו הזמנתי את הPOL, נראה לי כמו זמן טוב להשבית את המערכת לשלב 3 - גם אם אני אחזיר את הCARPC - אני אסתדר עם פלטה אחת. תלוי במצב רוח שלי.

הערה חשובה - צריך להוסיף למוצר הזה כלשהוא היטסינק אם אתם מתכוונים לעבוד בין 2-3 אמפר

The P5V can also be used as a stand-alone Point Of Load (POL)

regulator for +5V devices. For applications that require more than

about 1 amp, a small heatsink will be required (16 degC/Watt).

Alternatively, the P5V could be attached to an existing metal chassis

(the P5V mounting tab is at ground potential) instead of using a

dedicated heatsink.

סתם חתיכת מתכת כלשהיא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן כן

אני לא לגמרי משוכנע שזה עדיין באמת העניין שם ואני הולך לעשות שם המון טראבלשוטינג כי זה יכול להיות או בעיית רעש חשמלי באזור הדשבורד, או בעיה של השראות באזור הדשבורד ומעבר לתא מטען יפתור את זה אבל זה גם פשוט יכולה להיות בעיה של סינון רעשים וגם ככה - חשדתי בזה מלחתכילה ולא סתם רשמתי שאני רוצה להביא USB HUB ייעודי לרכב כי הוא גם מסנן רעשים וגם עמיד לנפילות מתח והתנעה.

הPOL יעשה את זה בצימוד לUSB HUB רגיל.

יותר מידי פיצ'יפקעס ברכב אחד זה שיקסע!

נראה לי שהרכב הבא שלי זה או משהו קטן (מיני) ופשוט רצח שאפשר לעשות לו קוסטומיזציה בקלות

או רכב פאר יפני ישן שבא כבר עם הכל מוכן וישרוד מתקפה אטומית, מערכת מקורית ושלום שלום :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

או קיי!

הצלחתי אתמול לגרום לכל העסק לעבוד ברכב ושומעים ממש ממש טוב!

יש לי שם אכן, בעייה של אספקת כוח - זרם.

הדיבורית נותקה והיא בקרוב תפורק מהרכב ותפרוש לגמלאות, עשתה את שלה - תוחלף במשהו אחר פשוט יותר. אני ממתין כרגע לאייפון 5 מהעבודה ונראה אחרי זה מה הפתרון שאבחר כדיבורית.

הזרוע שהזמנתי ממש לא מתאימה לדשבורד הזה ונופלת (אתם תראו את זה עוד מעט)

אני אאלץ להזמין כרגע זרועה אחרת שתיתפס בבורג של הכיסא (אעלה אחר כך עדכון) אבל נראה לי שאני אבחן אחרי זה פתרון נוסף ובמידה ואחליט ללכת על זה - יהיה צורך בקצת פרספקס שחור :wink:

בכל מקרה - הנה סרטון עם גראנד פאדיחה! :-D אבל סוף סוף! יש הצלחה ראשונה.

אני אמתין לספק הכוח שיגיע (הPOL) ומאמין שבאמת אחרי זה נושא הכוח יפתר אחת ולתמיד.

ניתן לתמונות לדבר

http://www.youtube.com/watch?v=KN0MyGb5MQ4&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Pioneer TS-X150

פורסם

חייב להודות כשזה נפל - צחקתי בקול...

שאלה ברשותך ומצטער אם זה נענה ולא שמתי לב, האם האפליקציה של המוזיקה עובדת גם ברקע? (חותר לכיוון מוזיקה עם Waze בניווט)

פורסם

קודם כל - אתה צחקת בקול ואני בהקלטה החזקתי את עצמי בכוח לא להתפוצץ מרוב צחוק

:-D

בקיצור התושבת הנוכחית היא Total fail !!!

ביום שישי אזמין אחת אחרת ועוד משהו קטן שאני חושב עליו כרגע :wink:

המוזיקה עובדת ברקע גם כשאתה במסך הראשי למשל ואני יכול לשלוט מהמסך הראשי על פליי פאוז, קדימה אחורה בעזרת ווידג'טים - אם זה עובד ברקע של וויז לא ממש בדקתי עדיין - שאלה טובה - אולי רועי שיש לו יותר נסיון יוכל לענות על זה בשבילנו.

לגבי השלט רחוק ואיך זה עובד? בדיוק איך שזה עבד בCARPC

לקחתי שלט רחוק של PC - את העינית שלו חיברתי לUSB HUB ואת השלט של הPC העתקתי לשלט הגה אוניברסלי לומד.

הפקודות הן פקודות מקלדת - זה HID לכל דבר ודבר ומכאן הדרך למיפוי הכפתורים היא פשוטה והודגמה קודם לכן גם בעזרת ג'ויקון.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא יודע מה מצחיק יותר, הנפילה עצמה, או שלוש שניות אחרי זה שאתה מתפוצץ ברקע :lol:.

כל הכבוד, נראה שזה עובד מעולה בנתיים, ואם גם שומעים מעולה , אז.. +1 לפרספקס השחור .

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

עד שאני לא רואה שהנושא של החשמל עובד לי שם יציב אני לא נותן אור ירוק סופי למיקום סופי של הטאבלט - אבל זה כבר בהתהוות.

אבא שלי קפץ לספק אלקטרוניקה וקנה לי סט של שקע מצת בכדי ליצור שם נקודת חשמל עסיסית במיוחד - השקעים האלה עומדים ב120 וואט.

Pioneer TS-X150

פורסם

שוב סליחה על ההתעלקות.. היום הרכב שלי יצא מיוסי אלפיין עם טאבלט מובנה בצורה מושלמת בדשבורד (תמונות עוד יבואו...)

אבל יש לי כרגע בעיה ממש מטרידה, כאשר אני פותח סוויץ הטאבלט לא מזהה טעינה וממילא גם לא מתעורר לחיים אלא אם כן אני מוציא אותו מהתושבת (בעצם משקע הטעינה) ומחזיר בחזרה ואז הוא טוען כרגיל. ממש מעצבן כל הדלקה של הרכב לשלוף את הטאבלט כדי להעיר אותו.

יש רעיון למישו?

פורסם

גם לי זה קרה ובגלל זה אני לעולם לא אתקין טאבלט בתצורה שאין דרך לשלוף אותו.

אחרי ריסטרט של הטאבלט זה הסתדר אבל שמתי לב שלפעמים, לפני שאתה מכניס את הטאבלט לרכב עדיף להכניס אותו למצב שניה דרך האייקון של הpwreventmngr (פאוור איבנט מאנאג'ר)

ולפעמים עדיין - כשאני מגיע הביתה למשל ובא להטעין את הטאבלט כשהוא עם מסך כבוי - הוא לא מזהה טעינה אלא אם כן אני מוציא את התקע ממנו, מדליק את המסך ומחזיר את התקע.

קריזות של מכשירים - ברגע שתכניס אותו פעם אחת למעגל הנכון של תרדמת\התעוררות הוא צריך להתחיל לעבוד יציב משם הלאה.

ותעלה תמונות - בניה של יוסי זה מחזה לעיניים רעבות.

Pioneer TS-X150

פורסם

בליאד!

http://www.amazon.com/gp/product/B00585CLSQ/ref=s9_simh_gw_p400_d0_i3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=0PBXWPWRX7RD25KQXKAM&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470939031&pf_rd_i=507846

הוזמן - אין לי ממש ברירה כרגע כי התושבת שראיתם היא פשוט FAIL! מתאימה רק למשטחים ישרים.

בכל מקרה זה יהיה זמני עד שאני אחליט סופית מה אני מתכוון לעשות לגבי מיתקון הטאבלט.

איזה כיף לעבוד בחברה שהיא VENDOR (יצרן)

לPOL כשהוא יגיע אני אצטרך לארגן גוף קירור - היטסינק

ואז נזכרתי, רגע, יש לנו מפעל ייצור, בטוח יש להם היטסינקים בכל הגדלים מוכנים מראש עם מדבקה טרייה - ואכן כן.

סוף השבוע אני אתחיל לעבוד על החשמל ברכב ובתקווה - אחרי זה או אולי תוך כדי אתפנה במהלך הלילות כשהילדה והאשה ישנות לפלטת מגברים.

photo1.JPG

photo2.JPG

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...