Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחילת הפרוייקט עד עכשיו נוזל פה הריר .. פשוט תענוג איזה הסברים איזה עבודה איזה מקצועיות .. שאפו חבר !

מחכה שתסיים כבר ואז הפרויקט הזה יתחיל אצלי :twisted:

בהצלחה !

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על כל המחמאות אבל אני הכל חוץ מפרפקציוניטס.

אני אולי יסודי מאוד אבל אני מעגל פינות אובססיבי.

לפחות ברמות שאני רגיל לעבוד בהן :wink:

האמת היא שההתנהגות של הפרוייקט הזה בתוך הרכב כרגע מאוד מתישה אותי ואת הסבלנות שלי אבל אני בטוח שאני אצליח לפתור את זה בסופו של דבר. כל השאר בעצם כבר עובד, אחרי שאני מסדר את נושא החשמל בעצם נשאר לי רק קוסמטיקה וכוונים.

כוונים אני לא באמת חייב לעשות - אני פשוט רוצה ואולי גם לא ממש כדאי לי כי אני ממש אוהב את איך שהמערכת נשמעת כרגע - אבל בכל זאת.

ולגבי קוסמטיקה - פשוט צריך למצוא רגע מתאים ולהכנס בעובי הקורה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תגיד, יצא לך להתקל במתקן נורמלי לאייפד? האייפוד מת, ולIDA-X100 אין תמיכה בדורות החדשים של אפל. הוזמן כבל PL יעודי למכשיר, עכשיו רק צריך מתקן נורמלי... רעיונות מישהו?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תריץ חיפוש על iMagnet

חברה כאן בעבודה מאוד מרוצים - אני שוקל את זה כאחד הפתרונות לנקסוס רק שלפני כן אני רוצה לבחון עוד איזה משהו - אבל זה כבר יהיה בחודש הבא כי הגעתי למכסת התקציב שלי לתחביב החודש :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב - אין מערכת! (גיליתי שזה ממש לא נורא בשבילי לעשות נסיעה לעבודה בלי סטריאו - טוב, גם לא ממש היו לי פקקים - אוגוסט. אני אשרוד את זה).

שלב 2 כרגע תקוע בהמתנה למשלוחה מחו"ל אז החלטתי לדלג ישר לשלב 3 כרגע וזה - לפרק את תא המטען ולארגן אותו מחדש לפלטה אחת.

אתמול פירקתי שם את הכל ונוכחתי לדעת שזה אפשרי אבל ידרוש ממני קצת התערבות בחיווט הקיים ובייצוב הפלטה כי אני לא הולך להצמיד אותה למושב האחורי אלא להשתמש בה משני צדדיה.

בצד האחורי שלה הביט 1 וכל חיבורי החיווט ובצד שיוצא אל תא המטען המגברים.

אתמול פירקתי הכל וסימנתי חוטים.

היום בערב אני הולך לבדוק אם יש טעם לנסות בכלל להגיע לבתי הגלגלים האחוריים - אין לי רעש משם גם ככה אז אולי זה סתם מאמץ מיותר - יוחלט היום בערב.

עד סוף השבוע אני הולך למקם את המגברים מחדש על הפלטה ואת הביט 1, לעשות בה את המעברים הדרושים לחיווט (זה לא הולך להיות משהו יפה במיוחד :-D אבל גם לא מבולגן במיוחד - לפחות לא בצד שנראה לעין).

וכאשר הכל יחזור לפעול - עד אז אני מקווה שהציוד להשלמת שלב 2 יהיה כבר מוכן והשמשת המערכת תהיה סוף סוף אפשרית.

היום אני הולך ליצור לי שקע מצת שיהווה נקודת חשמל בתא המטען אם יהיה צורך אבל אני מעדיף באמת לחבר את כל הדברים של הטאבלט בקדמת הרכב.

נחיה ונראה - אולי יותר מאוחר אני אצליח להעלות תמונה של שקע מצת ותא מטען ריק :?

Pioneer TS-X150

פורסם

דווקא אני מתכוון לשמור על אסטטיקה של תא המטען.

למדתי המון מיוסי - פשוט המון, בזמן הפרוייקט שנעשה על הרכב שלי.

ואני מאמין שיוסי עוד יראה את הרכב הזה כי אם אני אחליט להשאר איתו אפילו רק עוד שנתיים במקום עוד איזה 4 לפחות - כבר שווה לי לעשות התקנה לטאבלט אצלו - פשוט אין לי את האמצעים שיש לו בשביל לגרום לזה להראות ככה.

אולי יש לי מספיק כלים בשביל לעשות עבודה טובה אולי אפילו מספיק נסיון אבל מה עם סבלנות לזה? מה עם זמן פנוי?

ועד כמה שאני אקח את זה לאט וכן אעבוד על זה - התוצאה שלי אולי תיראה ניסבלת - התוצאה שלו תעלה על המקור.

גם ככה אני צריך לעשות שם כבר כמה תיקונים קטנים אז יכול להיות שאני אשיר אצלו כמה חלקים של הרכב לטיפול מסור :-D

אבל זה ממש לא לזמן הקרוב - לא לפני סוף ספטמבר אוקטובר כי פשוט אין לי תקציב לזה כרגע.

וקודם כל - שהפורייקט הזה יעבוד בכלל בלי רעשים מעצבנים ובלי כשלונות של הכונן הקשיח - אח"כ נדבר על בניות.

אפרופו - אני עדיין מתגבש על הרעיון לתושבת שאני רוצה לבנות לטאבלט הזה וכמו שציינתי - לחודש הזה התקציב, נגמר.

חודש הבא אני הולך לעשות משהו מעניין שיועלה כאן ברגע שאהיה מסוגל לרכוש.

Pioneer TS-X150

פורסם

הרעיון הוא להשתמש בתחנת עגינה הרשמית של נקסוס 7 בתא החפצים העליון של האוונסיס

http://www.amazon.com/ASUS-The-Official-Nexus-Dock/dp/B009UQZPA0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1377004975&sr=8-1&keywords=nexus+7+dock

עשיתי מחקר ברשת וראיתי שניתן להשתמש בUSB HUB בזמן שהוא מחובר לDOCK

מה שאני לא יודע בוודאות זה אם כשאני מתחבר עם הכבל YOTG לDOCK הוא יפעיל את הHUB או לא והסיבה לזה היא שהנקסוס, כאשר הוא מתחבר לDOCK הזה - הוא לא מתחבר בעזרת השקע USB מיקרו אלא יש לו בצד ארבע נקודות מגע ואתה מניח אותו על הצד שלו והנקודות מגע האלו מספקות לו טעינה.

העניין הוא שמדובר בארבע נקודות מגע ולכן אני מבין שזה בעצם שקע USB לכל דבר ודבר והוא פשוט מוארך לכניסת הUSB של הDOCK עצמו מה גם שאני לא יודע מה לגבי USB AUDIO אבל מתאר לעצמי שזה יפעל.

----- אם זה עובד אז עדיין מה שמונע ממני להיות סגור על הפתרון הזה הוא שהמגע חייב להיות ממש טוב והרכב הרבה פעמים עולה על מהמורות קטנות בכביש ואני ממש לא סוגר אם יהיה ניתן לאבטח את הטאבלט לתחנת העגינה הזו.

מעבר לכך - למקם את תחנת העגינה לא צריכה להיות בעיה גדולה ולבנות לה משהו שיתמוך בטאבלט מקדימה גם לא צריכה להיות בעיה גדולה בייחוד עם אני אתן את הפרוייקט הזה ליוסי לבניה ויישום.

אבל אני עדיין חוקר את האפשרות הזאת. ורוב הסיכויים שהיא לא תצא לפועל כי נושא המגע הוא בעייתי שם לפי מה שראיתי בסרטונים.

האפשרות השניה היא פשוט לבנות לטאבלט איזשהו מעגן - מעץ חרוט או פרספקס או כל חומר אחר ולקבע בתוכו תקע USB או לעשות בכלל חיבור ידני לתקע USB ורק לבנות שם עגינה כלשהיא.

אז יש לי עוד זמן לחשוב על הדברים.

כרגע אני נוסע ברכב שתא המטען שלו מפורק והפרוייקט בכלל עוד לא עובד יציב - אז מוקדם מידי לגשת לשלב הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

או קיי, עוד פייל קטלני נמנע.

לתכנית המגירה!

:-)

Pioneer TS-X150

פורסם

לצערי או לשמחתי לא קראתי פה את כל התגובות אז ייתכן שאני אצא קצת בור.

אבל אני יודע שיש גם דגמים ייעודים של מכשירי אנדרואיד המשמשים כמערכת כתחליף לנגן.

וגם אפשר להתקין על כל טאבלט פשוט תוכנה ייעודית(אנדרואיד עם התאמות) לרכבים.

asdasdasd

פורסם

טוב,

אתמול עשיתי משהו שלא הייתי בטוח שאצליח לעשות וזה הלך לי חלק!

בידוד של בתי הגלגלים האחוריים - תמונות ניתן לראות כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4034035#post4034035

סה"כ היה שווה את ההשקעה ועכשיו אני עם תא מטען שעבר סדר בחיווט שלו.

היום או מחר אני הולך להתחיל לעבוד על פלטת המגברים בשקט ונינוחות בבית ומקווה לקראת סוף השבוע להגיע למצב שבו שוב יש לי מערכת פעילה ואני יכול להתחיל להתרכז שוב בלסיים את השלב השני.

ואז סוף סוף הפרוייקט יהיה במצב פעיל, חי.

אחרי זה ישארו שלבים של כוונים וקוסמטיקה.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...