Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

8)

הכל מורכב חזרה למקום, השבתה של שעה וקצת ולא יותר.

במהלך השבוע אולי אעלה תמונת מצב נוכחי סה"כ יצא יפה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדיין פורק לצערי.

נשארו עוד שני טריקים אפשריים:

להשתמש בהאב של dlink כמטען מהיר ולדונגלים להשתמש בהאב נוסף עם כוח חיצוני.

והשני זה משהו שהיה לי מול העיניים הרבה זמן ולא שמתי לב וזה לחבר נגד 100k בין שני חוטים במפצל yotg שיגרמו לו לחשוב שיש קצר בחוטי הדאטה למרות שאין וזה יגרום לו לטעון מהר אבל בשביל זה אצטרך להזמין עוד yotg בכדי שיהיה לי על מה לעבוד.

אם הטריק הראשון לא יעבוד אז חודש הבא אזמין כבל.

לא נורא גם אם ישאר ככה כי הסוללה מספיקה בכיף לאיזה 4 עד 5 שעות אז זה סתם בשביל האתגר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם הייתי בונה אותו קבוע ברכב כבר הייתי באמת מעיף לו את הסוללה כמו שנעשה כאן בשרשור אחר אבל זה באמת לא קריטי כי מספר הנסיעות שאני יכול לעשות בארץ ולפחד שהסוללה לא תספיק לי לא בטוח שקיים בכלל וגם אם כן תהיה נסיעה נדירה שכזו אני תמיד יכול לעבור לאייפון.

Pioneer TS-X150

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון סטטוס - יש התקדמות

1. טעינה - הרמתי ידיים :-D

פשוט אין אפשרות לטעינה מהירה כשאתם מחוברים לכבל YOTG - אמנם הקרנל תומך בזה אבל לנקסוס אין שום דרך לזהות מצב בו טעינה כזו אמורה להתאפשר.

או שאני מעיף את הסוללה מהטאבלט ומחבר אותו קבוע לרכב או שמידי כל כמה ימים (ארבעה חמישה לערך) אני מטעין אותו.

היות והוא שליף ומשמש אותי ליום יום - הוא במילא מקבל טעינה פעם ביום יומיים - אז אין כאן בעיה.

בדקתי את הנושא של הנגד 100 קילו - לא עובד בשיט, הנקסוס לא מזהה כלום כשאני עובד עם כבל במצב כזה.

2. קניתי לאשתי נקסוס 7 דור ראשון עם 16 גיגה זכרון ב750 שקלים (רפבריש אבל למי איכפת, יש אחריות ל90 יום - אם משהו לא בסדר אני אמור לעלות על זה במקום) אז ככה שעכשיו יש לי גם נקסוס כHU וגם כשאנחנו נוהגים יש נקסוס מאחורה שמבדר את הילדה ואם ארצה אני אוכל להחליף בינם ולתת לאחד מהם טעינה בנסיעות ארוכות מאוד - לא יקרה במציאות.

3. היות והגעתי סופית לסיום המודל הטכני עכשיו רק נשאר לי לסיים את הפרוייקט במובן של איך אני הולך להתקין את הנקסוס במיקום הסופי שלו ברכב.

ולכן בסופו של דבר החלטתי שאני יורד מהרעיון של פרספקס שחור כי לא מדובר בהתקנה קבועה כזו או אחרת ולכן זה לא יראה טוב כפי שרציתי - אני שומר את יוסי למשהו אחר שיגיע בעוד כמה חודשים.

החלטתי שאני מתקין את הנקסוס בקונסולה העליונה על גבי מיתקון כדורי של חברת RAM

http://www.amazon.com/RAM-Mounting-Systems-RAP-B-104U-Surface/dp/B00361ET9S/ref=sr_1_58?ie=UTF8&qid=1384939286&sr=8-58&keywords=ram+mount

המיתקונים שלהם בתקן צבאי והם בונים מתקונים גם לאופניים ואופנועים - בואו נאמר שאם תתרסקו בדאון היל - כנראה שהדבר היחיד שישאר שלם זה התושבת שלהם.

על גבי הזרוע שאתם רואים אני אבריג לוחית עץ צבועה בשחור ומצופה בVELCRO (סקוץ') שאליה הנקסוס יתפס (הנקסוס בתוך גב קשיח מפלסטיקה אז ככה שאני גם יכול לשלוף אותו ולהשאיר את הגב מחובר לזרוע)

ובנוסף לכך אני בונה תושבת לאייפון 5 שבניתי אותו בעזרת מסור סרט של דרמל

http://www.amazon.com/Dremel-MS20-01-Moto-Saw-Variable-Compact/dp/B00AFELU6O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1384939795&sr=8-1&keywords=dremel+moto+saw

כלי מדהים ורמת הדיוק שאפשר להגיע איתו בעבודה ידנית מאוד מפתיעה!

ובנוסף לכך קניתי מעמדים של power-magnet - שניים כאלו (כל אחד 60 שקלים - אני אשתמש רק באחד בסוף) שעל גבי התושבת שלהם אני אלביש את התושבת שאני בונה כרגע - במידה והתושבת שלי לא תהיה נוחה לי מאיזושהיא סיבה - אני תמיד יכול להשתמש בתושבת עצמה של פאוור מגנט וזהו זה.

הנה סרטון קצר עליהם:

http://www.youtube.com/watch?v=zx5urK0jAdY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כרגע אין לי תמונות וזה עוד בחלקים בבית לא מורכב - ממתין לתחילת חודש הבא :-D

נשאר לי לקנות -

סקוץ' איכותי

אבקת FLOCK שחורה ודבק שחור

ואז אני ארכיב את הכל ואתפנה לשדרוג הבא שכבר לא קשור בפרוייקט הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, בסרטון שהצגת על ה POWER MAGNET הדבר שהכי מדאיג אותי זה למה האישה נוהגת בזיג-זג על הכביש תוך כדי שהיא מסתכלת הצידה על הפלאפון :o

ככה לא מפעילים תנור!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו - כל מה שאני ראיתי זה בחורה :-P

איך אתה מחבר את התושבת של ה-RAM לקונסולה? בעזרת ברגים???

כן!

בעזרת ברגים, דבק "מסמר נוזלי" מסוג כלשהוא

הקונסולה אצלי שבורה גם ככה - המכסה שם שותק לחלוטין ונותק מהמקום שלו ע"י יוסי בהתקנה המקורית ובעצם שימש כמכסה למתקן שהיה מעלה ומוריד את הדיבורית שהיתה שם - עכשיו אני הולך לקחת את אותו המכסה ולהתאים אליו את התושבת של RAM.

לאחרונה שמתי על הדשבורד שלי כיסוי לדשבורד וזה נראה מאוד יפה וזה גם מכסה את הפתח העליון של הקונסולה אז אף אחד לא יראה את הברגים בכלל כי התושבת של RAM תבצבץ מעבר לכיסוי הזה מבלי שיראו את הבסיס שלה אז זה הולך להשאר אסטתי ונקי למראה.

לחלק השני של התושבת אני הולך להבריג לוח עץ מעוצב וצבוע בשחור שאליו יהיה מוצמד החלק הראשון של הסקוץ' - החלק השני יהיה דבוק היטב לכיסוי של הטאבלט.

קניתי שתי תושבות של פאוור מגנט אז יכול להיות שאני אשתמש בכלל במגנט של אחת מהן על התושבת של RAM והחיבור יהיה מגנטי בסופו של דבר - זה מאוד מאוד חזק, הרבה יותר ממה שזה נראה.

Pioneer TS-X150

פורסם

קצת עדכונים - יש התקדמות נוספת

אני עובד על שתי תושבות במקביל -

האחת היא תושבת לאייפון 5 - הצלחתי לייצר בהצלחה עריסה מMDF שתכיל בתוכה את האייפון שלי עם או בלי כיסוי (בלי כיסוי הולך טוב יותר כמו שזה נראה או שאשיג כיסוי קצת יותר דק)

נכון לעכשיו הדבקתי את שני החלקים היטב אחד לשני ועיגלתי קצת את הקצוות - צבעתי בשחור כהכנה לדבק שעליו אני אפזר אבקת FLOCK

הזמנתי מחו"ל שקית של אבקת פלוק שחור ביחד עם דבק שחור - אני הולך לבצע את הפלוק בשיטה הרגילה, ללא מכונה שיורה את הפירורים עם מטען חשמל סטטי אלא פשוט בשיטה הישנה בתוך קופסא ומסננת והרבה אבקה.

לפני כן אני אשייף את התושבת שתהיה חלקה ורק אז אצפה אותה.

בסוף בסוף אני אקבע שם כבל לאייפון ולאחר בדיקה שבאמת הוא נטען בהצלחה ברכב - אדביק מגנט לגב התושבת והיא תיתפס אל תושבת הpower magnet שהראיתי קודם לכן.

התושבת השניה היא זו עליה ישב הטאבלט - זה הלך לי חלק ובלי בעיות - לקחתי תושבת power magnet אחת והפרדתי את המגנט ממנה, חוררתי בו שני חורים ותפסתי אותו עם אזיקונים ודבק דו"צ חזק אל התושבת של RAM.

התושבת של RAM הוברגה עם ברגים ואומים למכסה של הקונסולה העליונה (אין תמונת כרגע) וזו תמוקם חזרה לאחר השחלת חוטים לתוך התא העליון.

מקווה שעד סוף השבוע הזה הטאבלט כבר ישב במקומו ועד סוף שבוע הבא הטלפון כבר יותקן או בתוך העריסה שבניתי לו או בצורה פשוטה יותר על תושבת הפאוור מגנט ישירות עם מגנט דבוק לגב הכיסוי שלו - אני מעדיף את העריסה כמובן כי אני לא אוהב את שבירת הצורה שהמגנט נותן לטלפון.

קצת תמונות.

את יוסי אפרופו אני מעדיף לשמור כרגע למשהו אחר - מסובך יותר לביצוע, שם ברור לי שאין לי את הכלים המתאימים לעשות עבודה שכזו - אבל זה כבר לעוד תקופה קדימה, שרשיר אחר, נושא אחר.

cradle1.JPG

cradle2.JPG

cradle3.JPG

cradle4.JPG

cradle5.JPG

magnet1.JPG

magnet2.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

בחרתי להשתמש בMDF כי הוא זמין וזול בחנויות עשה זאת בעצמך, כי הוא ישר פלס - זו עבודה קטנה והתושבת לא נמצאת במקום שיש בו רטיבות כלשהיא.

לא רציתי להשתמש בפיבר כי התהליך פולט רעלים, יש לי ילדה קטנה בבית - מעדיף להמנע.

בכלל, כל עבודות הפיבר שאני אעשה בעתיד הקרוב יהיו מבוססות אפוקסי ולא פוליאסטר - עבודות גדולות אני אשקול להוציא החוצה, כלומר לפנות לבעל מקצוע.

אני עדיין לא סגור לגביי התושבת שאני בונה לטלפון - יכול להיות שאני פשוט אבחר באופציה הקלה יותר וזה גב מגנטי לאייפון ושלום שלום.

לגביי הפלוק - כן, ראיתי כאלו ואפשר לקנות כאלה במחירים זולים שחוסכים את הפרוצדורה של לקנות אחד אבל אני פשוט הולך להשתמש בהרבה אבקה ואחזיר את השאריות לשקית במקום להשתמש באפליקטור - בכל הסרטונים לעבודות קטנות כאלו ביוטיוב הם ממש לא משתמשים בשום מכשור חשמלי אלא במסננות או בגלילים מחוררים.

כשאני ארצה לגשת לעבודות קצת יותר גדולות או שאני אבנה אפליקטור או שאני אקנה אחד.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...