Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מה העונש הצפוי אם סיימתי את העקיפה לקו הפרדה רצוף?

סתם לדוגמה: כביש בין עירוני לא בלי גדר הפרדה רכב שנוסע מלפנים 65-70 קמ"ש אני יוצא לעקיפה, בזמן העקיפה הנהג מחליט להוסיף גז כך שהעקיפה שלי נהיית יותר ארוכה וסיימתי את העקיפה בפס הפרדה רצוף

פורסם

יש שני סעיפים לעניין הזה,שהחמור מביניהם הוא 06153 47 ה' 05 שמדבר על עקיפה תוך חציית קו הפרדה רצוף.

היה לי מקרה דומה לפני כמעט 5 שנים,תוכל לערוך חיפוש ולגלות את התוצאות הלא הכי סימפטיות.

לי למזלי,היו 3 דוח"ות קודמים של ברירת קנס ועבר נקי יחסית (נקודות ישנות שכבר היו מחוקות עוד מהשיטה הקודמת,לפני שהחלה שיטת הצבירה).

בגדול אם נתפסת,נשללת מינהלית ל-30 יום וקיבלת זימון למשפט,השופט יכול להטיל עליך פסילת מינימום של 60 יום מלבד 10 נק' שירשמו לחובתך+קנס לשיקול דעת בית המשפט.יש מצב,שאם השופט יקום על צד שמאל בבוקר זו תהיה פסילה ארוכה הרבה יותרובמיוחד אם אתה נהג חדש/צעיר,יש לך עבירות קודמות.(קח בחשבון שאם היו נקודות שנצברו לפני כן,אתה תחוייב גם בקורס נהיגה מונעת לפחות).

במקרה כזה כדאי מאוד להתייעץ עם עו"ד לענייני תעבורה ואולי אף לשכור את שירותיו כדי לנסות להגיע לעסקת טיעון מקלה מעט יותר מהצפוי.

06153047 ה05

06153047 ה05

06153047 ה05

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הכל תלוי בנסיבות - יתכן שזה יסתיים בדוח על חציית קו הפרדה רצוף. יתכן שזה יסתיים בהזמנה למשפט על עקיפה על קו הפרדה רצוף. יתכן שזה יסתיים בתאונה חזיתית בחומרה כזאת או אחרת

פורסם

מקרה זהה שקרה לפני מספר שנים;

יצאתי לעקיפה וכשהגעתי במקביל למשאית הנעקפת ראיתי שהפס המקווקו

עומד להסתיים, הרפתי את הרגל מהגז ורציתי לשוב אל מאחורי המשאית.

לא הצלחתי לחזור מכיוון שהרכב שתפס את מקומי לא התחשק לו כנראה להאט מעט ולתת לי להשתלב בחזרה.

לא הייתה לי ברירה אז האצתי וסיימתי את העקיפה בצורה לא חוקית.

זה נגמר בזימון למשפט שבסופו נקבע לי קנס על סך כ 800 ₪ בנוסף לשלילה על תנאי למשך חודשיים.

העבר שלי היה נקי.

Gn'f'R

• תוכן חדש...