Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

כל מה שרציתם לדעת על מוצרי דייטלינג מעכשיו קיים גם אתר בעברית!

צוות Meguiar's ישראל הקימו עבורכם אתר תוכן בעברית (!) המכיל מידע מפורט על מגוון המוצרים הרחב ,המקצועים ועשה זאת בעצמך, האתר כולל סרטוני הדגמה וטקסטים מפורטים לגבי השימוש במוצרים.

כמו כן, האתר מכיל מידע מפורט על מוצרים חדשים וכלל המוצרים הקיימים בתחום זה, לשימושך.

להלן הלינק לאתר: http://www.meguiars.co.il

אנו נמשיך ונפתח את האתר על מנת שיהווה עבורכם כלי עבודה יעיל.

נשמח לראותך בין גולשי האתר, על מנת להתרשם, לחוות, וללמוד על המוצרים והתהליכים השונים. וכמובן, פידבקים והצעות לשיפור יתקבלו בברכה.

גלישה נעימה,

צוות Meguiar's ישראל

פורסם

בשעה טובה חברים :mm_yeah:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הייתי שמח אם הייתם "מתרגמים" את יחידות המידה האמריקאיות ליחידות ישראלית. לא לעניין להוציא מחשבון בשביל לראות ש-64OZ זה בעצם 1814.4 גרם.

חוץ מזה, תתחדשו!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברכות!! סוף סוף אתר בעברית, אם גם היה אפשר לבצע רכישות דרך האתר זה כבר היה פשוט מושלם!

מגווירס זו חברה איכותית שיש לה מוצרים מוכחים רבים.

אפרופו המוצר שרכשתי לאחרונה, לא ראיתי באתר את ה BUG AND TAR REMOVER של מגווירס משום מה.

כמו כן יש המון מפיצים מפציצים בכל איזורי הארץ (אפילו בעוספיה וסכנין...שלא ידעתי שקונים שם מוצרים כאלה) מלבד איזור הדרום כמובן (:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אחד האתרים היפים שראיתי -גם נוח מבחינת הצגת המוצר והסבר כללי בהעברת עכבר.

אני מצפה למחירים על כל מוצר.

• תוכן חדש...