Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שטח בליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני זקוק לעזרתכם,

אני, אישתי ושלושת ילדינו רוצים להחליף את היונדאי I35 ברכב שטח ממוצע, דרך חברת הליסינג בעבודתי

רציתי בבקשה המלצות לגבי מיצובישי אאוטלנדר,

ובנוסף אשמח לקבל עוד המלצות בסדר גודל של 160000-170000 שח

תודה רבה

שקד

פורסם

שקד, אוטלנדר זה לא רכב שטח, זה קרוסובר (רכב מוגבה שמבוסס על רכב רגיל). יש כמובן יתרון של גובה, אבל מעבר לזה אני לא רואה יתרונות משמעותיים אחרים -תלוי מהעדפות אישיות שלך. בקטגוריה הזאת יש גם קשקאי.

אני במקומך הייתי מחפש רכבים מעניינים יותר כמו רכב "מנהלים" (משפחתית גדולה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלום,

אני זקוק לעזרתכם,

אני, אישתי ושלושת ילדינו רוצים להחליף את היונדאי I35 ברכב שטח ממוצע, דרך חברת הליסינג בעבודתי

רציתי בבקשה המלצות לגבי מיצובישי אאוטלנדר,

ובנוסף אשמח לקבל עוד המלצות בסדר גודל של 160000-170000 שח

תודה רבה

שקד

לגבי האאוטלנדר אתה יכול לקרוא כאן - מיצובישי אאוטלנדר החדש.

בסך הכל בתקציב שלך אין רכבי שטח של ממש, וברוב המקרים גם לא תקבל בתקציב הזה את גרסאות ההנעה הכפולה אלא את גרסאות ההנעה הקדמית. היתרונות העיקריים של האאוטנדר הם שבעת מקומות הישיבה וצריכת הדלק הנמוכה יחסית, תגדיר אתה אם זה חשוב לך או לא. אם אתה זקוק ליכולת שטח בסיסית כנראה שתצטרך להגדיל במעט את התקציב ולקחת סובארו פורסטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתקציב דומה יש רק ויטרה שהיא בעלת הילוך כוח, אבל גם היא כבר לא כמו ויטרות מדורות קודמים: אין סרנים חיים ואני חושב שהיא גם מרכב אחוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...