Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

לבן הזוג שלי יש יום הולדת בקרוב וחשבתי להפתיע אותו עם חווית נהיגה ספורטיבית מקבוצת "מסלולים" או "דרייב ארט". רציתי לדעת האם יש פה מישהו שעשה את חווית פורמולה 2 שכוללת 4 משתתפים במשך שעתיים... האם זה לא צפוף מדי 4 משתתפים במשך שעתיים? האם זה מספיק?

בנוסף יש להם אופציות אחרות שכוללות חווית נהיגה אחד על אחד עם מדריך צמוד עם מכוניות שונות כמו: seat leon fr turbo, subaru brz או MX5. רציתי לדעת אם אני יעשה את החוויה הנ"ל על איזה סוג רכב מומלץ.

העניין הוא שהאחד על אחד מאוד יקר (קרוב ל-2000 שקל) ובגלל זה אני מתעניינת בחווית פורמולה 2 שכוללת 4 משתתפים אבל אני לא רוצה שיהיה מצב שאני ישלם כסף והבן זוג שלי לא יהנה כמו שצריך או שלא יספיק לנהוג כמו שצריך...

אודה לכל מי שיוכל לענות :)

תודה רבה:-P

פורסם

את רוצה להקנות לו ידע או סתם חוויה?

ידע = קורס נהיגה מתקדמת, היה על זה שרשור ממצה ממש לפני שבוע/שבועיים. מתבצע עם הרכב שלו ולומד איך להוציא יותר מהרכב שלו. העלויות מן הסתם זולות יותר (כי הרכב הוא שלו, הדלק הוא שלו, וכו') אבל יקרות יותר מקורס של כמה משתתפים.

סתם חוויה = סתם חוויה...הוא ינהג קצת על רכב חזק ובזה נגמר הסיפור.

בכל אופן קורס של כמה משתתפים לא שווה כלום לדעתי, נהיגה לומדים ע"י התנסות, לא בחצי שעה ואז עוד 3 אחרים נוהגים ואתה משתעמם.

פורסם

אישתי עשתה לי בדיוק את אותו הדבר (מסלולים, 4 משתתפים על רנו מגאן + MX5) לפני שנתיים והיא עד היום מצטערת על זה.

שיגעתי אותה במשך שנה שלמה ואז החלפתי את הרכב ל-MX5 :)

לפי דעתי המחיר דיי מופרך, אבל זה לא חריג, כמעט כל דבר שקשור במוטוריקה בארץ יש לו מחיר מופרך.

לגבי החוויה, אם יצא לו 40 דקות נהיגה נטו זה נחשב טוב.

לפי דעתי זה נגמר מהר מידי ולא לומדים שם כמעט כלום.

ד"א יש בתי ספר שהם לא מסלולים שלוקחים הרבה פחות בשביל הרבה יותר (לא יכול להמליץ אישית):

http://www.autosport.co.il/magazin/45644/%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%A1-%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%99-%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0/

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אני רוצה חוויה לא ידע (אני רוצה שהוא התנסה ואם זה יפתח לו את התיאבון אז אולי עוד כמה שנים). לגבי מה שאמרת עם 4 המשתתפים - זה בדיוק גם מה אני חשבתי... בגלל אני חושבת שבאמת עדיף לעשות את אחד על אחד...

תודה רבה

פורסם
אני רוצה חוויה לא ידע (אני רוצה שהוא התנסה ואם זה יפתח לו את התיאבון אז אולי עוד כמה שנים). לגבי מה שאמרת עם 4 המשתתפים - זה בדיוק גם מה אני חשבתי... בגלל אני חושבת שבאמת עדיף לעשות את אחד על אחד...

תודה רבה

שלא תביני לא נכון, הידע זה גם חוויה בפני עצמה, אני אישית מעדיף את זה מאשר משהו שנגמר תוך 40 דקות. לדעתי בזבוז כסף.

בגדול האחד על אחד = הידע, ולא צריך לשלם על זה 2000 שקל על רכב ספורט כלשהוא.

פורסם
אישתי עשתה לי בדיוק את אותו הדבר (מסלולים, 4 משתתפים על רנו מגאן + MX5) לפני שנתיים והיא עד היום מצטערת על זה.

לפי דעתי המחיר דיי מופרך, אבל זה לא חריג, כמעט כל דבר שקשור במוטוריקה בארץ יש לו מחיר מופרך.

איך הייתה החוויה? האם הרגשת שאתה חווה את הנהיגה כמו שצריך? את הדרך? אני בטוחה שזה צפוף מדי אבל האם אתה ממליץ על החוויה שכוללת 4 משתתפים?

פורסם

ד"א יש בתי ספר שהם לא מסלולים שלוקחים הרבה פחות בשביל הרבה יותר (לא יכול להמליץ אישית):

http://www.autosport.co.il/magazin/45644/%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%A1-%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%99-%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0/

אם מדובר על קובי כהן, אז זו אופציה מצוינת במחיר שפוי מאוד.

משכנתא זה קל

פורסם

איך הייתה החוויה? האם הרגשת שאתה חווה את הנהיגה כמו שצריך? את הדרך? אני בטוחה שזה צפוף מדי אבל האם אתה ממליץ על החוויה שכוללת 4 משתתפים?

סליחה שאני מתבטא ככה, אבל את אמיתית? נראה לך שאפשר לחוות נהיגה בצורה הזאת? ימליץ על כך רק מישהו שלא ניסה אחד על אחד ואינו מכיר משהו אחר.

פורסם

עוד שאלה - האם הקורסים הללו כוללים ביטוחים וכאלו? בכל זאת זו נהיגת מירוצים והאנשים שמתנסים בזה הם לא מנוסים במיוחד...

פורסם

עברתי גם את הקורס החוויתי של מסלולים, שהיה באמת חוויתי אבל ללא ספק קצר מידי ומשאיר טעם של "יצאתי פרייאר" בפה.

בסופו של יום הרכבים שאתה נוהג עליהם שם זה רכבים שעולים 200,000 ומטה כשהם חדשים, זה לא רכבי על (למרות שהם עדיין מרגשים למי שלא עלה מעולם על מסלול\רכב ספורטיבי). המסלול הוא דיי קטן ומאפן ויש לך מעט מאוד זמן מסלול. בביקורים פרטיים שלי במסלול הזה אני משלם בערך 200 ש"ח לזמן מסלול ממושך יותר (עם הרכב הפרטי שלי כמובן). הקטע התיאורטי גם הוא מאוד קצר ולא ממצה.

בנוסף עברתי קורס נהיגה מתקדמת שעלה פחות, נמשך יום שלם והשאיר חותם הרבה יותר גדול וגם נתן לי כלים לכל החיים. עשיתי אותו כבר עם ה-MX5 ככה שלא הייתי צריך לשלם אקסטרה על רכב מרגש. הקורס היה עם "קונדסון" שפעיל פה בפורום. הייתי ממליץ עליו בחום אבל אני מבין שאת מחפשת משהו שכולל בתוכו גם רכב ספורטיבי שלא בבעלותכם.

לסיכום, הקורס החוויתי כיפי מאוד, אבל הפער בין מה שמקבלים לעלות הוא פסיכי לפי דעתי. אם רק היה לו חבר עם רכב ספורטיבי היה עושה לו סיבוב של 40 דקות בחינם באיזה כביש הררי והיה מבסוט באותה מידה.

הקורס הלימודי זה משהו שנשאר לכל החיים, הוא גם מאוד כיפי וגם עשוי למנוע תאונה בעתיד שעל זה אי אפשר לשים מחיר.

פורסם
עוד שאלה - האם הקורסים הללו כוללים ביטוחים וכאלו? בכל זאת זו נהיגת מירוצים והאנשים שמתנסים בזה הם לא מנוסים במיוחד...

לגבי הביטוח אני לא זוכר, תשאלי אותם ליתר ביטחון.

אבל רק להבהיר אלו לא באמת רכבי מירוצים (אלא רכבי כביש ספורטיביים), זה לא באמת מסלול מרוצים (זה במקור מסלול קארטינג, ברכב כמעט ואי אפשר לבצע עקיפה בשל רוחב המסלול) ולא מתקיים שם מרוץ (כל אחד נוסע בקצב שלו).

פורסם

אם אני לא טועה יש עדיין קופון בגרופון של חווית נהיגה של 10 סיבובים על לאון ומיאטה במחיר יחסית שפוי. יכולה להיות אופציה טובה.

פורסם

גם אני זרקתי את כספי במסלולים ב"קורס מכוניות על" בצרפת. 3000 יורו לפחות משעה של נהיגה (המחיר לא כולל טיסות).

מבחינתי מסלולים מחוקים.

לגברת שרצתה לבעל יש את דניG שמעביר קורסים בארץ 0544307031

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
גם אני זרקתי את כספי במסלולים ב"קורס מכוניות על" בצרפת. 3000 יורו לפחות משעה של נהיגה (המחיר לא כולל טיסות).

מבחינתי מסלולים מחוקים.

לגברת שרצתה לבעל יש את דניG שמעביר קורסים בארץ 0544307031

רצוי לקחת קורס אישי (כמה שעות טובות של נהיגה)

בן זוגי היה מבסוט עד הגג ושנה וחצי אחרי עדיין מדבר על זה בתור אחת החוויות (קניתי את זה כמתנת יום הולדת + אוטו חדש)

פורסם

אולי זה רק אני אבל לא הבנתי מה ההתלהבות סביב המאזדה מיאטה, חבר קנה אחת כזו 2003 שמורה עם 80 אלף קמ.

הרכב אוטומט (אולי זו הבעיה) אבל עדיין מרגיש כמו מאזדה לאנטיס עם מנוע 1800 ושהיא פתוחה. לפני כן היה לו אודי a3

שהרגישה יותר יציבה על הכביש והרבה יותר "אוטו".

ולא הבנתי למה אומרים שהרכב הוא הנעה אחורית אם המנוע נמצא מקדימה.. רק המצבר נמצא מאחורה.

• תוכן חדש...