Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי קצת מבולבל מהאשכול פה.

את הצעת המחיר הזאת, שכאמור, כוללת גם טיפול 60 אלף וגם טיפול 90 אלף, קיבלתי ממוסך מורשה פיג'ו.

זאת הצעת מחיר אחרי הנחה קטנה שקיבלתי.

הפלאגים האלה הם מה שהציע לי המוסך המורשה - אז לא ברור לי לפי הספונסר פה באתר, האם מדובר ברכיב

מקורי (כי בהצעת המחיר כתוב OEM) או בתחליף. בכל אופן, אני אבדוק את זה עם המוסך.

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם

הצעה סבירה.

אם החלפים הם מקוריים (בעיקר מסנן שמן ואוויר) ההצעה סבירה. אתה יכול להוזיל משמעותית אם תקנה לבד חלפים במקום זול ותטפל במוסך "רגיל".

שמן סינטטי מלא 5W40 - ב 100

מסנן שמן מקורי פג'ו - 30

פלגים אקוויום- 80

מסנן אוויר - לא בטוח במחיר כנראה באזור 60-70

נוזל בלמים - 60 שקלים לנוזל איכותי DOT4 גרמני 750 מ"ל (אם אתה צריך 1 ליטר יעלה 80)

מסנן מזגן - אין לי מושג מעריך באזור ה 80-100 שקלים

עבודה - זה גג שעה עבודה על הליפט בהנה שאין הפתעות - אזור ה 200 ש"ח במקום לא יקרן (אני מכיר מקומות גם יותר זולים רק שם צריך לעמוד עם המוסכניק ולראות שהוא עושה הכל כמו שצריך)

סה"כ - 600-700 שקלים.

לכן הצעה של 900 שקלים במוסך יבואן בלי כל ההתרוצציות לחלפים ובשביל הראש השקט - אני ושב שזו הצעה סבירה פלוס.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

מקוריים מיוצרים ע"י בוש.

זאת גיליתי לאחר מחקר לא קטן כאשר החלפתי לאבא שלי פלאגים ברכב (407). לפי ה-service box זה אותו המק"ט כמו של 206.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ראשית אם בהצעה כתוב לך OEM אז זה מקורי ואם כל ההבדל בין טיפול במוסך מורשה עם חלפים מקוריים הוא פחות ממאתיים שקלים בהחלט עדיף ללכת על זה.

פורסם

עופר אני חייב לדעת מאיפה אתה משיג שמן "סינטטי" מלא ב100 ש"ח למיכל של 5 ליטרים. של איזו חברה, באיזה מפרט, ובאיזה דרגת איכות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מק''טים של כמה חברות בנושא מצתים (מנוע 1.4 TU3JP)

לא משנה היכן תבצע את הטיפול הקפד על החלפת נוזל הבלמים במלואו ולא רק את מה שיש במיכל .

מחיר בסדר אם המוסך הוא מורשה יבואן .

שים לב שנמצא מק''ט של המצתים שאתה העלית תוצרת חברת אקוויאם.

אם תתן לי מס' שלדה אדע במדויק את דגם המצת .

מצתים 206 1.4.jpg

פורסם
עופר אני חייב לדעת מאיפה אתה משיג שמן "סינטטי" מלא ב100 ש"ח למיכל של 5 ליטרים. של איזו חברה, באיזה מפרט, ובאיזה דרגת איכות.

אשמח לדעת גם בהנחה שאנחנו מתכוונים ל-5W40.

• תוכן חדש...