Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

עשיתי היום תאונה - נכנסתי לצומת באור ירוק מלא, רכב הגיע מימין במהירות רבה מאוד ועבר באדום מלא, למזלי הספקתי לראות אותו ובלמתי אז הוא לא נכנס בי - אני נכנסתי בו בצד האחורי והוא עף 20 מטר והסתובב.

נזק רב נגרם לפרונט שלי ולצד האחורי שלו. לאנשים באוטו ולנו הנהגים לא קרה כלום (אם כי מתחיל לכאוב לי הצוואר)

הגיע שוטר אבל הוא לא ראה מה היה וגם אחרי שהוא הבין שכולם בסדר הוא נסע.

הנהג הודה שעבר באדום והחלפנו פרטים. בנוסף רשמתי מה שקרה על דף והחתמתי אותו.

הבעיה היא שהוא חתם לאחר שהקראתי לו כי הוא לא מבין עברית.

אני לא יודע אם יש לו ביטוח צד ג ואני פוחד שיהיו בעיות בתביעה והוא יגיד שזה לא אשמתו, אני גם נכנסתי בו ולא הוא בי.

יש לי עד שראה ויש מצלמות מעל הצומת.

הייתי צריך להקליט אותו אבל לא עשיתי את זה.

יש המלצות כלשהם ? אתם חושבים שהוא יכול לנסות להכחיש?

פורסם

טוב קודם כל תודה לה' שכולם בסדר. דבר שני אל תכניס תצמך ללחץ ותמשיך בחיים, לא קרה שום דבר, ברזל זה לא חיי אדם.

טוב מאד שהחתמת אותו! שאלה - אותו שוטר שהיה שם מה הוא עשה והאם לקחת ממנו פרטים? האם צילמת את שני הרכבים?

ואחרון חביב תן לביטוח לעשות את שלהם. לך למשטרה ספר מה היה ואיך אותו הדבר לחוקר של הביטוח זה כל הסיפור. לך יש מקיף או ג'?

Speed up! (when you're alone in the car and on the road) Maximum it'll be a suicide...

May your horses be with you, always! :evil:

פורסם

טוב אז יש כמה עדכונים:

השוטר שהיה שם הלך אחרי שהבין שאין פגיעה פיזית ולא לקחתי ממנו פרטים.

לי יש ביטוח מקיף אבל מסתבר שלבן אדם יש רק חובה.

התקשרתי אליו והוא אמר לי שיש לו רכב זהה (לאדה) עם ביטוח צד ג והוא רוצה להחליף ולטעון שהוא נהג בהיא.

שאמרתי לו שיש מצלמות ויבדקו הוא אמר אין צורך לבדוק חתמתי לך שעברתי באדום לא צריך מצלמות.

כמה שאלות:

אם אין לו צד ג', אני תובע אותו אישית אחרי ששילמתי הכל. אני תובע או החברת ביטוח שלי תובעת?

אם יש לו צד ג', החברת ביטוח שלי משלמת על התיקון והיא תובעת את הצד ג' שלו?

איך זה עובד?

פורסם

האופציות שלך הם אלו:

1. אתה תובע את הפוליסה שלך, משלם השתתפות עצמית ועליית פרמיה בשנים הבאות. את אלו אתה תובע ממנו חזרה בהליך אזרחי. היתרון הוא שאתה מקבל את רוב הכסף מיד.

2. אתה תובע את צד ג' שלו (אגב-כל עניין החלפת הרכב, הוא פלילי, גם מבחינתך - ע"ע "הונאת ביטוח") היתרון הוא שאתה לא מוציא שקל מכיסך.

3. אתה תובע אותו על מלוא הסכום בבית משפט לתביעות קטנות. היתרון הוא שאתה לא עובר על שום חוק. החסרון הוא שתראה את הכסף בעוד שנה וחצי לכל הפחות. אתה תקבל יעוץ משפטי ועזרה בכתיבת התביעה ללא תמורה מהפוליסה שלך. (לא יחשב לך כתביעה). חברת הביטוח לא יכולה לתבוע בשמך בבית משפט לתביעות קטנות, ואתה לא יכול להיות מיוצג (חייב להופיע בעצמך).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הי

האופיצות שרשמו לך תלויות כמובן ברמת הנזק ואם אתה יכול בכלל לסוע עם הרכב.

אם הנזק "סביל", ממליץ לך להימנע מלתבוע את הביטוח, ולהגיע למשפט עם דוח שמאי.

פורסם

לי יש ביטוח מקיף אבל מסתבר שלבן אדם יש רק חובה.

התקשרתי אליו והוא אמר לי שיש לו רכב זהה (לאדה) עם ביטוח צד ג והוא רוצה להחליף ולטעון שהוא נהג בהיא.

שאמרתי לו שיש מצלמות ויבדקו הוא אמר אין צורך לבדוק חתמתי לך שעברתי באדום לא צריך מצלמות.

שלא תעז לשתף פעולה עם הונאת ביטוח.

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים.

אני לא מתכוון להשתתף בשום הונאת ביטוח.

מידת הנזק היא די גדולה אם כי הרכב עוד נוסע, אני מעריך את התיקונים במעל 12000 שח.

מה שלבסוף החלטתי, אני תובע את הביטוח שלי. משלם השתתפות עצמית, עלייה בפרמיה וירידה במחיר הרכב. ולאחר מכן מתכנן לתבוע את הבן אדם בבית משפט לתביעות קטנות על כל הסכום. פשוט אין לי כח לכך ההליך הזה. אני גם משער בהחרת ביטוח שלי תתבע אותו בסיום.

פורסם

לדעתי,מבין כל האופציות (שאף אחת מהן לא ממש "טובה"),בחרת ברע במיעוטו.

לפחות תדע שהנזק תוקן ברמה סבירה, שמאי מטעמך יאמוד את הנזקים העקיפים (ירידת ערך וכו') וכך תוכל לתבוע אותם בהמשך בקלות יחסית, ואפילו תקבל רכב חליפי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...