Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זה כולם חברים פה של כולם בפייסבוק?

לא בפייסבוק, בפורום אפשר להציע חברות. לוקו הציע לכמה אנשים וכנראה שראה לנכון שלא להציע חברות לילדים מחשש להאשמות של שידול קטינים וסרסרות.

http://www.carsforum.co.il/vb/profile.php?do=buddylist

נסה לבדוק בכתובת הזאת האם גם אתה קיבלת הצעה חברות מלוקו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא מזמן גיבבתי לעצמי מסך חדש איכותי (IPS LED של DELL) כי הקודם התקלקל, אז הפורום דווקא נראה לי סבבה לגמריי אחרי העדכון :)

כשאני עובר למסך המעפן יחסית של הלפטופ זה נראה אחרת לגמריי. זה בעייה עיצובים שהם גוונים של אפור במסכי מחשב.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

נתתי פה השבוע גיבוב וחצי מלונדון הקרה והרחוקה, ולא רק שלא קיבלתי כותרת אלא אפילו לא תגובה. מה זה התדרדרנו?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חתיכת סוציומט אתה לא רואה שיש פה מכה קשה והתאוששות איטית לשפיות לאחר שינוי האתר? אפילו לוקו בקושי כאן :evil::lol:

סתאאאאםםםם

אתה בקושי כותב ואתה מכיר את הכללים. אם אין תמונות זה לא אמיתי :wink:

פורסם

קיבינימט, הגיע הזמן ואני צריך להחליף קבל בתחנת ההלחמה הוותיקה שלי, אני מנסה כבר חצי-שעה להלחים בעזרת מלחם תוצרת חברת שקר כלשהו ב-10 שקלים שקניתי לצורך העניין, לא אנושי, פשוט התעללות.

התחנה הזאת נמצאת איתי המון שנים ושרדה את הפיפי של חתול אחד וההקאה של השנייה, היא תשרוד החלפה של קבל, כן היא תשרוד.

פורסם
חתיכת סוציומט אתה לא רואה שיש פה מכה קשה והתאוששות איטית לשפיות לאחר שינוי האתר? אפילו לוקו בקושי כאן :evil::lol:

סתאאאאםםםם

אתה בקושי כותב ואתה מכיר את הכללים. אם אין תמונות זה לא אמיתי :wink:

אמיתי אמיתי, אם היית יכול לראות Routing של הגיבוב שלי הוא יצא מרשת WiFi של President Hotel בלונדון.

לא נורא מתרגלים לעיצוב חדש ולפיצ'רים חדשים, רגיל לזה מהעבודה, כל שנה בערך מחליפים את העיצוב, וכל שלוש שנים מחליפים לחלוטין את הממשק כולל העיצוב. החלפת עיצוב בקארזפורום? קטן עלינו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אוהבים אותך ליאור! כפרה נשמה עיניים טחול.

תודה רבה, אגב אני מאוד אוהב טחול ממולא על האש, מעדן חריף שאי אפשר להפסיק לאכול עד שאתה נשפך על הכיסא ואומר לאשתך שעל אחריותה לקחת אותך מהכיסא כי אתה לא יכול לזוז.

מיציתי את לונדון מחר אני על טיסת אל על חזרה לישראל.

הספקנו כל כך הרבה שהיום עברנו לדברים שהיו בקטגוריית "ליתר ביטחון".

יש כאן הרבה ערבים והרבה הודים והרבה סינים ולא מעט מקסיקנים.

ובכל חור מגישים פיש אנד צ'יפס, מנה כזאת מחורבנת לא טעמתי מימיי, טעמתי פעם אחת בגיל 13 ומאז לא חזרתי על הטעות.

לא יודע אם לקרוא לזה יוקר מחייה, סנדוויץ' Footlong (שזה 30 ס"מ למאותגרי יחידת מידה אימפריאלית) של סאבווי עולה בסביבות 4.5 פאונד, 1.2 פאונד קונים לך כוס שתייה בינונית כמו של מקדונלדס עם מילוי ככל יכולתך.

בירה עולה בין 3 ל5 פאונד לפיינט שזה קצת יותר מחצי ליטר, חצי מזה לחצי פיינט.

מצד שני נרגילה בין 15 ל19 פאונד.

ברוב המוזיאונים הכניסה חינם (אבל לא מעניין אותי מוזיאונים), והכניסה לאטרקציות היא משהו כמו 20 פאונד לאדם.

נסיעה ברכבת התחתית עם הכרטיס האלקטרוני עולה בסביבות 2.2 לרוב לונדון, 3 לשדה"ת. רכבות יש לך כל בערך 3-5 דקות, תחנות רכבת יש בכל פינה כמעט, יש להם עיר שלמה מתחת לעיר, לפעמים אתה נכנס לתחנה בגובה הכביש ויורד 15 קומות למטה.

אם תהיה דרישה כשאני אחזור אני יפרט על הכל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בירה עולה בין 3 ל5 פאונד לפיינט שזה קצת יותר מחצי ליטר, חצי מזה לחצי פיינט.

מצד שני נרגילה בין 15 ל19 פאונד.

פיינט זה קצת פחות מחצי ליטר.

ולא יודע למה, אבל בחו"ל עושים מנרגילה משהו אקסולסיבי (נתקלתי בזה בלא מעט מקומות).

עריכה:

סליחה, לא שמתי לב שאתה באנגליה, שם באמת הפיינט הוא קצת יותר מחצי ליטר. :oops:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לדרוש תגובה לגיבוב זה בערך כמו להאשים את היומן שהוא רק מקשיב. תכתוב בשבילך, לא בשביל מישהו. לחלופין, אם תגובות זה מה שחשוב לך תלמד מבנצי, שפוך את הקרביים שלך כאן או שים תמונה עם אף מזוייף.

הנה, זכית לתגובה.

כמו שאמר אריק שרון כשחזר הביתה לאחר הקרב הארוך לכיבוש המתלה - אני הולך לישון.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
כמו שאמר אריק שרון כשחזר הביתה לאחר הקרב הארוך לכיבוש המתלה

לינק ללוקו (מהחמישייה הקמרית)

[video=youtube;t-0PmSzmhzI]http://www.youtube.com/watch?v=t-0PmSzmhzI

שוב אני נתקל בעבודה בדברים שאמרתי ואמרו לי שלא צריך.

אני אוותר על הסיפור הממש מעצבן , זה ביום אחר.

יש לי איזו דליפת זיכרון קטנה, וכדי לקבל אותה צריך להריץ בדיקות שלוקחות כמעט ארבע שעות.

הרצתי לא מהסביבת עבודה שלי ועכשיו אחרי שזה סיים רציתי לראות לוגים, העתקתי 125 מגה דרך הVPN ועם המהירות העלאה במשרד זה לקח זמן... וכשזה ירד חשבתי שתכף אמצא את הדליפה.

אלא מה? שכחתי שבגרסאות הרגילות (לא הפרטיות שלי) יש בעיה ואין DUMP של רשימת הזיכרון בסוף הריצה. אני כמובן הערתי על זה והצעתי את הפתרון שלי אבל הוא נדחה, לא זכורה לי הסיבה , אבל היא לא ממש הגיונית.

עכשיו צריך לחכות למחר, לדחוף את הגרסא שלי / לשנות על הסביבה שבדקתי בה ולהריץ שוב.

ד"א,

למתכנתים הנחמדים פה / לחברה שמבינים טוב קריפטולוגיה.

אולי אתם יכולים לחסוך לי זמן ולהסביר לי בקצרה איך עובדת הצפנת AES בעזרת XOR וטבלאות בלבד?

למירב הבנתי שימוש בטבלאות מוכנות מראש שלוקחות רק 4KB יכול לחסוך לי המון זמן וליעל את התהליך, בדקתי וזה באמת מקצר לי ומשפר את הביצועים פלאים, מה שכן אני עדיין לא מבין לגמרי איך זה עובד, צריך להשקיע קצת זמן בלהבין אבל כרגע אין לי אותו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...