Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמעט נהרגתי לפני 5 דקות, הייתי קרוב מאוד להיות ז"ל,

אני ארגע ואגובב.

מישהו יכול לבדוק מה קורה עם דניקסשישים ?

כבר כמעט 3 שעות והוא עוד לא חזר... :roll:

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

ויקום הגזר ויכה את הגנן,

משפט כה קצר ותכליתי. ממצה את תחושותיי ברגע זה.

לקחתי אותו מאפס וטיפחתיו במשך למעלה משנתיים,

אני יכול להיות בן זונה אמיתי כשצריך, למה אתה לוקח אותי לכיוונים האלו

גזר יקר?

עשיתי ממך גזר מלכות, הקישואים כולם קינאו בך, האבטיחים רכשו לך כבוד.

אבל אתה שכחת שאת מה שעוד לא למדת לוקו כבר גרס.

אתה באמת רוצה להיות מיץ?

הגנן.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם (נערך)

טוב אז ככה,

ב6 וחצי יצאתי לכיוון נתב"ג לאסוף את ההורים שלי, אחי וסבתא שלי שחזור מחו"ל,

אחרי שאספתי אותם, נסעתי מאוד רגוע על כביש 6,

ביציאה מכביש 6 לכיוון אשקלון, אני צריך לכיוון קרית מלאכי,

ממש צמוד לקיבוץ רבדים, נסעתי על בערך 120 קמ"ש והאטתי קצת לפני הגשר שיש שם (למי שמכיר)

בצמוד אלי אוטו שנוסע באותה מהירות, ובזה שאני האטתי הוא האיץ קצת, פתאום משום מקום צצה מאזדה 3 שהאיצה ככל הנראה היה על 110 קמ"ש,

הכל קרה בשניה, ולמזלי שהראייה שלי מצויינת קלטתי אותו, הוא נדחף במהירות, שברתי את ההגה ימינה וכל האוטו החליק והתחיל העץ חג מולד של נורות על הדשבורד, (מאזדה 3 11') ABS, ESP הכל נכנס לפעולה והצלחתי להשתלט על האוטו בסופו של דבר, ועכשיו מדובר באוטו מלא, 5 אנשים, מתוכם אחי הקטן בן 5 ותא מטען עמוס במזוודות.

עכשיו למה כמעט מתתי ? (ביחד עם כל תכולת האוטו), שניה לפני זה היה אי תנועה שהוא דיי גבוהה יחסית לאי תנועה, וכולם נלחצו, כמובן שהתחלתי לקלל את המטומטם הזה שלא מסתכל במראות,

ולא יכולתי להפסיק לחשוב על מה היה קורה אם זה היה שנייה לפני, ממש שניה לפני שהוא החליט להידחף.

אחרי שזה קרה, צפרתי למטומטם, והתקרבתי אליו לראות את פרצופו המטומטם, יושב איזה דוס טיפש עם 2 נשים באוטו, ברמזור פתחתי לו חלון וסימנתי לו שיפתח גם, עכשיו לא פתח והתעלם, אם היה פותח היה מקבל קצת "ברכות" מבית דניקס, ודחיפת הכיפה שלו לת**.

אם המשפחה שלי לא היתה באוטו, הבנאדם היה חוטף ממני את הצלב של הפנצ'רים הזה לראש.

לסיום, יצאנו בסדר גמור, אודות לESP של מאזדה וטוב שהייתי מרוכז בכביש וקלטתי אותו.

מצורפת תמונה להמחשה.

כשהגענו לבית, נסעתי עם החברה לביקור רופא להוציא גימל או 2, אחרי שהגענו וחיכינו קרוב לשעתיים, החלטתי ללכת לשאול כמה זמן יקח עוד עד שתיכנס לרופא, ענתה לי שעתיים/שעתיים וחצי, מדובר על רופא אחד עם 50 חיילים שחיכו בתור.

אמרתי לה שאת האמת אין לי כוח לחכות, ובדיוק ההורים שלי חזרו מחו"ל ואפילו לא שאלתי אותם איך היה..

היא אמרה שנתקפל ושהיא תלך לבסיס בבוקר, (גם ככה היא חוזרת מחר בצהריים)

והיא רצתה לקחת אוטובוס מקסטינה, אבל החלטתי לקחת אותה עד לבית כי אני לא יתן לה ללכת בשעה כזו וערפל כזה באוטובוס.

בקיצור, יום מבוזבז, וחרא של יום כי גם לא הצלחתי במבחן שהיה לי היום.

אגב אם זה היה קורה עם הקליאו, די בטוח שבאמת לא הייתי מגובב על זה עכשיו.

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Asshole.jpg

עריכה אחרונה על ידי Danix60

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
פיינט זה קצת פחות מחצי ליטר.

ולא יודע למה, אבל בחו"ל עושים מנרגילה משהו אקסולסיבי (נתקלתי בזה בלא מעט מקומות).

עריכה:

סליחה, לא שמתי לב שאתה באנגליה, שם באמת הפיינט הוא קצת יותר מחצי ליטר. :oops:

עשיתי את אותה טעות בערב הראשון חה חה.

אני בטוח שברחוב אדג'וור זה הרבה יותר זול מצד שני מלחיץ, נראה קצת כמו דאון טאון דמשק לפני המהומות, הכל ערבי, השתלטות טוטאלית על הרחוב.

אנלוגי מעולם לא התחברתי לקונספט של יומן, בדיוק בגלל הפידבק, שאלות, לספר סיפור, בגלל זה הגיבוי כזה טוב, הוא מאפשר לך לקבל פידבקים והערות וסיפורים דומים מאנשים אחרים.

אין לי אף מזויף וגם לא כובע של חובל. מצד שני כבר יומיים יש לי אף אדום של צינון.

דרך אגב האנגלים כאן כל ערב הולכים יושבים בפאב ומגובבים, אפילו עם אנשים שהם לא מכירים, מתיישבים לידם, רואים כדורגל ומתחילים לגובה אחד לשני. מגובבים מקצועיים אלה, צריך לשלוח את לוקו לפה נראה לי הוא נותן להם כמה גיבובים מפיל אותם.

מה הסיפור הזה של האנגלים עם האסלות? גם צריך לפמפם את הידית הורדה של המים הלוך חזור, וגם כשאתה מוריד ניאגרה שלמה זה לא מוריד את כל הקקה לביוב, אין מה לדבר על נייר טואלט. יש כאן נוהג של Shit Flush Wipe Flush רק שבניגוד לארה"ב כאן זה Shit Flush Flush Wipe Flush Flush. אתה מסיים לחרבן ומחכה שהניאגרה תתמלא כדי שתוכל להוריד את הנייר. וואט דה פאק?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

האסלות מפריעות לך? מה שהורג אותי אצלם זה שבכיורים במקומות ציבוריים תמיד יש שני ברזים נפרדים לחמים וקרים והם תמיד רחוקים אחד מהשני. מה לעזאזל אתה אמור לעשות עם זה?

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תומר תודה על הלינק, הרבה יותר מגניב מהגירסה הקודמת.

יש מצב שבגלל שביקשתי חברות מדניקס קרה מה שקרה? :eek:

היום בפעם הראשונה קיבלתי אומץ "להעניש" את אחד הלקוחות הגדולים שלי. יותר נכון פשוט ביקשתי פיצוי על אי הודעה מראש ושינוי יום עבודה. לא שזה גירד לו כי סך הכול זה 500₪ אבל לי זה עשה טוב כי עד היום הייתי הופך עולמות ולבסוף גם לא מרוויח.

זוכרים שכתבתי שהזמינו אותי לאודישן של אח הגדול? נו טוב, גם אם לא אז בסוף לא הלכתי גם בגלל עבודה דחופה שהייתה לי והעיקר בגלל איזשהו פחד פנימי שאני אעבור. אז היום קיבלתי מייל שהם מזמינים אותי עוד הפעם. השאלה היא למה? האם זה גורל שרומז לי ללכת או שהמצב שם בקנטים מבחינת אנשים?

החיים הם כמו....

פורסם

לך, תוציא את הגיבוב לעולם הגדול, גובב לכל עם ישראל, קארספורום מאחוריך.

בגלל שהמקש של ה'מ' נדפק אני מוצא את עצמי מקליד וכדי לכתוב 'מ' אני נותן מכה חזקה, זה כזה מעצבן.

לוקו תפסיק כבר לסתור אותי, איזה מסר אנחנו מעבירים למגובבים הצעירים

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לסיום, יצאנו בסדר גמור, אודות לESP של מאזדה וטוב שהייתי מרוכז בכביש וקלטתי אותו.

מצורפת תמונה להמחשה.

לי הוא לא עזר :cry:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
האסלות מפריעות לך? מה שהורג אותי אצלם זה שבכיורים במקומות ציבוריים תמיד יש שני ברזים נפרדים לחמים וקרים והם תמיד רחוקים אחד מהשני. מה לעזאזל אתה אמור לעשות עם זה?

גם זה מציק אבל אני שוטף הלוך חזור קצת קרים קצת חמים וחוזר חלילה איזה שלוש ארבע פעמים.

זה באמת שיהיה לרוב בישראל יש לך רק ברז אחד וגם הוא רק קרים, אבל אסלה שלא עושה את תפקידה? נראה לי איזה QA מה זה פישל שם לפני שהוציאו אסלות לשוק.

לוקו בן טיפוחיך עושה לך בעיות, תפוס אותו לסיבוב קצרצר בנושא במקום לאכול את עצמך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

IT'S ALIVE!

אני גאה בעצמי, ביצעתי תיקון בעזרת מלחם שלא ראוי לשימוש בני-אנוש.

בעיה רקורסיבית, נפתרה.

PICT0780.JPG

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

כמה שאני אדם ציני וחובב בלוז ורוק וכו' עדיין יש לי חיבה לא ברורה לפופ קיטשי עד כמה שיותר, ואפילו שאני בכלל לא אוהב את שלמה ארצי אני פשוט מסכים איתו לגבי הלהקה המתוקה. אני לא יודע למה בדיוק אבל אני פשוט מת על הקיטש של אבטיפוס, על המתיקות הדכאונית הדביקה הזאת, ודווקא בעיקר בדיסק הפחות מוכר שלהם "איך עושים מים" שיש בו אמנם פחות להיטים, אבל טקסטים הרבה יותר מעניינים לטעמי. אני יודע שזה מתוק מדי, עצוב מדי, רומנטי מדי, לא ציני מספיק. אבל...אני אוהב את זה.

פורסם

בא לי חופש.

לא חופש של לשבת לאונן כל היום.

חופש עמוס.

חופש בלי שנייה לנשום.

להטרק כל לילה במיטה, תשוש ומחוייך, ורק לחכות שיגיע הבוקר כדי להתחיל שוב.

אלוהים כמה שזה חסר לי.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...