Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאז שרופני פרסם את השיבוץ שלו אני מזמזם לעצמי את השיר הזה. התלבטתי אם זה כבר אפשרי לפרסם את השיר הזה כבר, או שזה עדיין מוקדם מידי בשביל רופני.

הקדמת אותי :-P

אני בכותרת חבר'ה, עכשיו אפשר לומר שהשגתי הכל

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

גם אני.

אני בשריון חבר׳ה אפשר לומר שנדפקתי בגדול, מה אתם אומרים לנסות לעשות את הבלתי אפשרי או שזה קרב אבוד מראש ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני במקומך הייתי מתחיל להרעיל את עצמי על שריון.

חיל עם מורשת קרב מרשימה, הטכנולוגיה המתקדמת ביותר, פעילות עמוסה והכי חשוב- אנשים טובים.

אתה יכול להנות מאוד בשירות הזה והכל תלוי בגישה.

כן, זה הולך להיות קשה ומאתגר ובלי הרבה וואסח. אבל בשורה התחתונה לשריונרים עדיין יש גאוות יחידה אדירה וזה רק מעיד על כך שכנראה בכל זאת יש משהו שם.

(קח לדוגמא תותחנים ששם נדיר למצוא גאוות יחידה, לפחות מהמעטים בהם נתקלתי)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

זה לא יעבוד כי זה לא מה שאני רוצה, נסה להרעיל את עצמך על יונדאי גייז או וטיוטה קורולה רובוטית או רנו קליאוס או זבל אחר

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
גם אני.

אני בשריון חבר׳ה אפשר לומר שנדפקתי בגדול, מה אתם אומרים לנסות לעשות את הבלתי אפשרי או שזה קרב אבוד מראש ?

כל עוד אתה מאחורי הקנה ולא מלפניו, לא נדפקת.

אני מציע לא לוותר אבל גם לא להתבאס. הכל תלוי בגישה ועדיף להבין את זה עכשיו מאשר אחרי שלוש שנים. :brickwall:

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

שריון : שבת ראשונה יוצאים ואת השאר נשארים.

אם אתה לא רוצה בשום מחיר להגיע לחיל. (אם זכרוני אינו מטעני הם יושבים בשזפון = שיבזון).

תכין את עצמך למצב של "לעשות בעיות" ביום הגיוס.

התחיילת, סבבה. להתפנות לשם, לא.

ינסו להפחיד אותך , יצעקו, יאיימו, אל תדאג, אלו דיבורים באוויר.

לאחר שיראו ששום דבר לא עובד, יגשו אלייך וישאלו פחות או יותר מה אתה רוצה.

קח בחשבון שזה מעין משחק של "מי נשבר ראשון".

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני חושב על לא להתפנות אבל אני רוצה יחידה ״מובחרת״ (זאת שצוללים בה או לפחות פלסר או משהו) השאלה אם זה לא יעצים אותי וימנע ממני להגיע ליידות האלה בהמשך.

במלחמות התשה אני די טוב דווקא

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בנוסף אתה תמיד יכול לגובב איזה סיפור על קרוב משפחה שנהרג בטנק ומאז יש לך טרואמה ואתה חייב חייל אחר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

או לגובב סיפור על קרוב משפחה במצב סיעודי ואני צריך קל״ב (ב״ח זה קל״ב ומשם להגיע ליחידה שצוללים בה [גיא אפשר לגלות איזה יחידה ? הרי כולם יודעים] זה אמור להיות קל)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=zyYFg_nB3mU

לוקולינק

שמע רופני, אתה נשמע לי כמו שריונר למופת והתחביבים שלך מתאימים, אם תגיע לחטיבה 7 לפני שהיא מוסבת לסימן 4 בכלל לא תצטרך לקנות את הגרוטאה שרצית - זה בדיוק מה שתקבל!

תחשוב על זה, אתה מקבל לידיך כלי רכב ישן שפעם נחשב מציאה גדולה, מנוע עוצמתי עם הרבה סוסים, תאוצה מרשימה יחסית לשנה ולגודל, מרחב פנימי מצומצם, איבזור עשיר. והמון אבל המון, אבל המון, אבל המון, המון, המון, המון, המון, טיפולים שונים ומשונים וסוגי תחזוקה למיניהם ומפגשים עם מוסכניקים חאפרים (שבניגוד לאזרחות ימציאו למה אין תקלה ולא למה יש). מרגיש מוזר שאתה בודק כל יום שמן מים?עכשיו אתה לא צריך להרגיש מוזר - אתה מחויב! בנוסף לכל שלל הדברים שאתה צריך לעשות. עבירות? אל תדאג, אתה עובר דברים שלא חשבת שתעבור בחייך. נכנסת ברכב אחר? תעשה רוורס ואף אחד לא ישים לב שהיה שם רכב בכלל.

חוץ מזה שסדנת חילוצים כזו לא תעבור אפילו אצל חנן מג'יפולוג. תראה קופסאות מתכת כבדות בזוויות ותנוחות שלא חשבת שניתן להגיע או לצאת מהן.

אגב, גם תחום הדייטלינג האהוב עלייך לא יעלם, תוכל לגרנק את הטנק בשמחה וששון, לצבוע פלטות בזוקה, לצייר וי קרבי, סימול צוות ושלטים, ואם אי פעם תגיע לטנקי ג' ד' אפילו היצירתיות שלך תוכל לפרוח על הטנק. בעצם, שום דבר לא פורח על טנק או בסביבתו חוץ מנפשות של ילדים תמימים שנשרפו.

אגב, טנקיסטים אוהבים לגובב ויש להם הרבה זמן במארבים בשביל זה, אז גם כאן אתה בסדר.

בנתיים תתחיל מכאן

פורסם (נערך)

ספגטי אתה מכיר באופן מפחיד

אבל צחקתי

עריכה אחרונה על ידי rupni

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

לדעתי אתה תגיע לשריון בכל מקרה. תתפנה? תגיע ביום הגיוס ותספיק לגשת למיונים לפלסרים השונים.

לא תתפנה? תכנס למלחמות, תקבל צעקות ואיומים, ובסוף תגיע לשריון כמה ימים אחרי ותפספס את כל הגיבושים והמיונים.

אבל שמע, זו החלטה שלך בסופו של דבר ושירות שלך.

אני לא שירתתי בתפקיד ממיין כזה או אחר ואני לא באמת יודע, רק משמועות ו"חברים של..." כמו כל האחרים פה.

שריון תותחנים ונ"מ ידועים בצבא כחילות שקשה מאוד לצאת מהם וכמעט ולא אפשרי, אלא שעושים בלאגן מצליחים במקרה הטוב לצאת מקרבי אך נשארים בחיל כעציצים באיזה בסיס של שריון (כנראה שיזפון או איזה גדוד).

תנסה רק להבין שכנראה לא תקבל מה שאתה רוצה, כמו 99.9999% מהמתגייסים. אבל אתה כן יכול לנסות לשחק עם היד שחילקו לך וללכת חזק על אופציית הפלסר בתקווה שתתקבל (זה ממש לא טריוויאלי) ולשנות גישה אצלך.

זה ממש לא סוף העולם

ומה הפכת אותי לצנזור? :lol:

תכתוב מה שבא לך ותגיד מה שבא לך, לי יש שריטה עם ביטחון מידע עוד מהשירות שלי. סך הכל המלצתי לך להמעיט בדיבורים על צבא ויחידות מסוימות. "האויב מאזין" ביחד עם הצנזורה הצבאית ולא בא לך להיות על הכוונת שלהם, הם יפסלו אותך מכל תפקיד אפשרי שדורש סיווג כלשהו (חבר לצוות נשלף באמצע הטירונות בגלל שלא אישרו לו סיווג מהסיבה הזו).

עריכה אחרונה על ידי Guy_25

• תוכן חדש...