Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את העצה לההעיל את כל הקשרים עכשיו, יבוצע.

איך הבנתה שהשבתתי 5 רכבים (זה כבר מקצוע) ? רק אחד אבל אתה ממעיט בערכי, אני די נזק הרבה בגלל שאני לא ממש חושב על מה שאני עושה (כמעט הפכתי טרקטור פעם, זה היה מפחיד)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה לא מסיע את הטנק מצוק לא נראה לי שתצליח להפוך אותו.

מקסימום לא תהיה נהג

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני לא עד כדי כך מפגר, פשוט לא תמיד חושב לפני שאני עושה משהו ויש לי יחסית הרבה אומץ (אולי זה הגיל), מה שכן אני יכול לעמוד לפני מדרגה, לצאת החוצה להסתכל עליה ולהגיד כן, אני יכול לעבור בלי בעיה, זה טנק הוא יעבור כל דבר אבל היא תהיה גובהה מידי והטנק יתהפך.

אבל לא תמיד אני עושה את זה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

היה לי אחד כמוך בצוות

היה הכוכב של הטירונות, עד היום אני צוחק על זה :lol:

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

רופני אכלתת אותה,אחרי הודעת השיבוץ רק אלוהים ואלוהי הפטורים יוכל להוציא אותך מהשיריון.

שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

Miata ND2

פורסם

גם על האמר אמרו שלא ניתן להפוך אותו, אז אמרו... רופני אני הייתי בצד השני טכנאי נ"ט וזה שדאג שהטיל יוריד טנק ;-) ולכן יצא לי להכיר הרבה חברה בשריון שהיו מגיעים לאימון בצהלים. זה חיל מתיש וקשה במיוחד פיזית. לא כייף להחזיק פטיש 5 קילו ולדפוק חצי יום בשרשרת :-) לפי דעתי פלסרים למיניהם הרבה יותר מעניין.

החיים הם כמו....

פורסם

אל תשווה האמר לטנק.

טנק זה עשרות טונות שיושבות על בסיס רחב וגובה נמוך, רק מקפיצות מצוק או עליה תלולה במיוחד בשילוב עם מפקד *מיוחד* יכולה להפוך טנק.

האמר וסופות היינו הופכים בניווטים בקצב די גבוה

פורסם

אל תתאבד, תחסוך ותן שם בראש אחרי הצבא!

אגב, אני עדיין מחכה למפרט מחשב ממך. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אם אתה לא מסיע את הטנק מצוק לא נראה לי שתצליח להפוך אותו.

מקסימום לא תהיה נהג

(הייתי חייב...) לחובבי הז'אנר הזה - שרשור ייעודי מפורום fresh צ"וב http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=4411&highlight=%FA%E0%E5%F0%E5%FA+%F8%F7%22%EE

רק בריאות וסעו ברכב (או בטנק, מי יודע) בזהירות.

alfa 156 2.5.

פורסם

אקסודוס כן אני מצטער, אחרי אתמול לא היה לי חשק..

היום אני בחנות ואכין משהו,

שאלה, קיבלנו תוסף שמנקה מערכת הזרקה של Wirth במפגש,

אני רוצה להשתמש בו, אבל רשום עליו שיש לשים על מיכל של 50 ליטר,

המיכל שלי בכלל 40 ליטר,

אבל כרגע יש לי 20 ליטר, אפשר לשים ? או עדיף שאני ישים עוד 20 ליטר ?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

זה נראה כאילו הבעלים של הרכב שם את זה יש אתה מגאן בגדול מתחת לסמל ואז בצד שמאל בפונט שומה וקטן יותר (אפילו צבע קצת שונה) פלואנס

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...