Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניקס לא הבנתי למה לשתול את דוושת הברקס ברצפה לא היה עוזר?

רופני,

ESP עוזר רק אם אתה מסובב את הדבר העגול הזה שנמצא מולך... קוראים אותו הגה לכיוון פנוי :wink:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני לא הבנתי למה לא להתחרע על הברקס אבל במקרה כזה גם אני הייתי באינסטיקנט מסובב את הגה לכיוון פינוי ימינה בלי לחשוב יותר מידי.

אני סובבתי את ההגה אבל היה אי תנועה (אגב, אני חושב שזה מה שחרץ סופית את הגורל של המאזדה כי נכנסתי רק עם הפינה הימנית במי שהיה לפני והיה פחות שטח פנים, זאת רק השערה שלי (רדיאטור לא נפגע עד כמה שידוע לי, הפגיעה היקרה [האוטו הוגדר אובן להלכה] הייתה כרית אוויר (שתיהם נפתחו אפילו שלא היה אף אחד במושב הנוסע), כנף ופגוש)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בא לי חופש.

לא חופש של לשבת לאונן כל היום.

חופש עמוס.

חופש בלי שנייה לנשום.

להטרק כל לילה במיטה, תשוש ומחוייך, ורק לחכות שיגיע הבוקר כדי להתחיל שוב.

אלוהים כמה שזה חסר לי.

I feel your pain

גם אתמול עברה לי המחשבה שבא לי ממש חופשה טובה, עמוסה בדברים.

ואז נזכרתי שיש לי לימודים ובשלוש שנים הקרובות זה לא יקרה.

ואז התבאסתי ממש...

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

בלמתי אבל לא דוושה עד הרצפה, זכרתי שיש גם אוטו מאחוריי, והכל פעם מאינסטיקט, לא היה ממש זמן לחשוב.

שומאכר איזה ערס ואיזה נעליים 8)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אז איך אמרנו שיוצאים משריון ? ga6uquvy.jpg

אם אני תופס את האסף הזה הוא יצטער על היום שהוא למד להקליד.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

דניקס שמח שיצאת בחיים. ה"תאונה" היחידה שלי הייתה עם איזה אדיוט בת"א שעבר לנתיב שלי בלי להסתכל במראות ונכנס לי בכנף האחורית ממש בקטנה.

רופני אם אתה רוצה לראות בית ב 3 שנים הקרובות תתחיל לעשות טלפונים :lol:

חי"ר (גולני, גבעתי, כפיר ונח"ל) עדיף בהרבה על שריון/תותחנים.

יש לי היום ראיון לעבודה חדשה, נקווה שיתנו לי תקווה.

פורסם

כן תיארתי לעצמי שזה מה שתקבל בסוף.

אדם עם פרופיל קרבי שנפל משיבוצים יגיע בטוח לתותחנים או שריון.

אל תמהר להתבאס יש יחידות מאוד מאוד מאוד רציניות בחיל השריון, יצאתי קצת לעבוד עם חלקן כשהייתי בשירות.

בכל מקרה לדעתי זה לא יעזור, כנראה שלא תצליח לצאת משריון ואם תנסה לעשות בעיות ולהתנגד הדבר היחיד שיקרה זה שתפספס את הגיבושים לכל היחידות המיוחדות של שריון.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

סביר להניח שאני אגש למיונים של היחידות המיוחדות (זה מורן, מנתץ וזה נכון ?)

עד כמה השריון המעפן הזה נועל אותי אותי ? טופס 55 בבוא הזמן יכול להוציא אותי משם ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

יש לי היום ראיון לעבודה חדשה, נקווה שיתנו לי תקווה.

אין תקווה במלאי, מה דעתך על אוסנת?

אחח יא רופני, איך בשנייה מחשבות gti

התחלפו להם.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

ishayk - גם בחי"ר לא ממש רואים את הבית (תלוי על איזה קווים נופלים).

Guy_25 - אני עם פרופיל קרבי (97), עשיתי מספר מיונים ושיבוצים. על חלק חתמתי וויתור וחלק לא עברית, ושיבצו אותי לחי"ר (נח"ל), ועשיתי שם את כל השירות שלי.

אז לא מחייב שמי שנפל משיבוצים יגיע בטוח לתותחנים/שריון.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

רופני,

לטופס 55 בהרבה מקרים לא מתייחסים בכלל, וגם אם כן, בד"כ לוקח זמן עד שזה קורה.

אם אתה עובר משריון ליחידת חי"ר, סביר להניח שיתנו לך לעשות מחדש טירונות/אימון מתקדם של חי"ר, ואז אתה כנראה "תחזור אחורה". במקרים מסויימים אפילו מבקשים לחתום שס"ן (שירות סדיר נוסף).

לא מציע לך לבנות על זה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)

מה שכתבת אלו יחידות מיוחדות של תותחנים, אתה משובץ לשריון.

יש את הפלס"ר-ים למיניהם ועוד כמה דברים יפים שם שלא מוכרים כל כך.

קיבלת שיבוץ- אם אתה לא מרוצה אז זה הזמן להפעיל כל קשר שיש לך עד הגיוס. אל תצפה שמשהו יקרה ושיזיזו אותך משם, אבל בכל מקרה זה הזמן.

אחרי הגיוס לא נראה לי שתצליח לצאת משם, זה חיל שידוע בשביזות המתגייסים אליו (אבל בגאוות יחידה מאוד גדולה של המשרתים בו) והוא רגיל לנסיונות מעבר של השבוזים שכלולים בו כך שהם לא יתרגשו משום טופס 55 ומשום בלאגן או צרות שאתה עלול לעשות במטרה לצאת משם.

אם אתה רוצה להנות מהשירות שלך (ותאמין לי שאתה רוצה כי אין ברירה) אז כדאי שתפנים שזה מה שיש.

כשתפנים זאת אתה תראה שבעצם זה ממש לא כזה נורא, ויש לאן להתקדם בתוך שריון.

בהצלחה בכל מקרה ואל תתבאס.

לצערי אין בידיי יותר מידי מידע על החיל, לא שירתתי שם בטוח שיש פה שריונרים שיכולים לפרט יותר.

נ.ב

הבנתי שכבר השבתת חמשה - שה רכבים. דמיין מה אתה יכול לעשות עם טנק מרכבה סימן 4, אותו לא תצליח להשבית (או שאני ממעיט בערכך?)

עריכה- חלחליק:

שכתבתי "בטוח" לא התכוונתי 100%, אלא רק צורת דיבור. אני בעצמי הייתי לוחם ולא קצינת מיון.

עריכה 2- אפשרות ה"תגובה מהירה" לא כל כך מהירה.

עריכה אחרונה על ידי Guy_25
נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...