Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהיר, בהיר מדי כל הסיפור. וגם הפורפרציות של הנושאים לא משהו. אבל תתחדשו חברים ולוקו תפסיק לשרוט את הספה. טוב, עכשיו לחזור לגובב חברים, התעצלנו מספיק.

נמאס לי קצת מאנשים שחושבים שהם מכירים אותי לעומק ואת הסיבות שאני עושה דברים כאלו או אחרים, בעיקר אלו שמדברים איתך עם החיוך יודע כל הזה ולא מבינים שמדובר על מה משהו אחר לגמרי. מה שכן אתמול היה קצת מצחיק, דיברתי עם שניים מהסגנון הזה של יודעי הכל רק שכל אחד טען משהו עלי שהוא בדיוק ההפך הגמור ממה שהשני אמר, ושניהם די בטוחים שהם מכירים אותי לעומק. מדהים כמה אנחנו יכולים להיות בעלי אופי שונה בסיטואציות אחרות וכמה הסטיגמות שלנו על אחרים נתפסות ולא יוצאות.

לוקו עכשיו גם אני חבר שלך, מה הלאה? מסיבת פיג'מות?

פורסם

אפשר לפסול אותך רק אם יש לך את הספר של קרין גורן (1 ו-2) ושפע שקעים מעל הספה בסלון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם (נערך)

לא פסלתי אף אחד!

אני במקומכם הייתי שוקל היטב אם לצרף אותי כחבר. על אחריותכם!

בקשות ימשיכו לזרום אליכם בימים הקרובים,

על הפרק:

מלחמת כריות, בניית ציפורניים, סיפורי טחורים, גילוח בתי שחי.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

הגיבוב מאתמול:

גיבוב יקר,

לפני כמה דקות סיימתי לצפות בAll is Lost , נהנתי ואני רוצה לכתוב על זה כמה מילים אבל אני עייף מדי.

אולי בכול זאת.

בתכלס בסרט משחק רק רוברט רדפורד ויש פחות מחמישה שורות.

הסיפור בקצרה: אדם לא ידוע מתעורר ביאכטה שלו באוקיאנוס ההודי ומגלה שמכולה פגעה ביאכטה ועשתה בה חור , מפה לשם יוצא שהוא נאבק על חייו.

מסוג הסרטים שאני יושב ורואה, מצד אחד משעמם קצת ומצד שני אני כול הזמן מתעצבן על הדמות שהיא לא עושה א' או לא עושה ב'.

בשורה תחתונה? יצא ממש טוב, לחוץ מוות ב30 שניות האחרונות של הסרט אתה כבר לא יודע מי מו מה - לפחות הסיפור נסגר.

ממליץ? כן, אבל לא להגיע עם המון ציפיות ולחכות לסבלנות עד הסוף.

הפורום נפל בזמן כתיבת ההודעה, אולי לא הייתי צריך לכתוב בכול מקרה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
היי אני לא קיבלתי כלום,

לוקו ? פה פסלת אותי ? תגיד שאני פסול !

גם אני לא קיבלתי כלום....

בנושא אחר, זה רק אני שמתחיל להתרגל או שכבר יש שינויים מסויימים באתר?

פורסם

אני רוצה לפתוח לאח שלי משתמש בפורום, מצד אחד אני רוצה שהוא ילמד מה כן ומה לא צד שני הוא בטח יתחיל לזבל את הפורום (ואווווו אחי ענק, חחחחחחחחחחח וכו').

מה לעשות ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תן לו לגלוש קצת בפורום בלי משתמש. שיקרא ויתחיל להבין מה הולך פה, ואז תפתח לו אחד.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
אני רוצה לפתוח לאח שלי משתמש בפורום, מצד אחד אני רוצה שהוא ילמד מה כן ומה לא צד שני הוא בטח יתחיל לזבל את הפורום (ואווווו אחי ענק, חחחחחחחחחחח וכו').

מה לעשות ?

למה אתה חושב שהוא יכתוב שאתה ענק?

• תוכן חדש...