Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה? אין אפליקציה באמריקה למכירת מכוניות בסגנון מובייל? בנצי? מישהו?

רופני, אל תקנה GTI. קנה 205 פשוטה ורגילה, תלמד אותה לאט לאט וכשתצא מהצבא, אם עדיין יהיה לך חשק בGTI כבר תדע איך להחליף דשבורד בעיניים עצומות, ותכיר את מוכרי החלפים בעל פה :-P

דניקס, מסתבר שחונה עכשיו במרחק 10 דקות מהבית שלי קליאו ספורט. צבע כסוף. לצערי הייתי ברכב ולא יכולתי לעצור ולצלם לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם כולנו הפכנו לרגישים מידי? כל דבר נחשב היום לגזענות?

אחרי הכתבה הזו אני בהחלט חושב ככה (בקשר ל"איך פגשתי את אמא").

כאילו מה הקטע? התוכנית מסווגת כקמודיה ומכאן שאני לא מבין את ציבור הבכיינים הרגישים באמריקה שכל דבר זה גזענות. אז הם לא לקחו שחקנים אסייתים אלא השתמשו בשחקנים המוכרים ביג פאקינג דיל!

מזכיר לי שכאשר הכינו סרט מצוייר וציירו, לראשונה, נסיכה שחורה (נראה לי וולט דיסני יצרו אותו אבל לא בטוח) אבל את הנסיך לבן גם כן צצו להם המון בכיינים כאלה שטענו שאם היא שחורה גם הא צריך להיות שחור. וכאילו שאי אפשר ליצור חיבור בין אנשים שעלי גוון עור בצבע שונה :evil:

מצטער, הייתי חייב לפרוק. תחזרו לגיבוביכם.

פורסם
נמנע מלדבר איתך או פשוט לא מדבר הרבה?

נמנע באופן כללי מלדבר, אבל כן מדבר קצת בטלפון.

לכל המתחייסים לעניין ה205, תודה, מחר אני אצור קשר עם הבן אדם.

זה נראה לי כמו אחלה פשרה ללמוד את הרכב, לראות איך אני מסתדר מבחינת תחזוקה, תקציב, וחיבור לרכב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שוקי עוף מצופות קמח, רוטב צ'ילי מתוק ופנקו. תנור על 200 מעלות ואיזה תענוג, הבית חם ריח טוב וגם טעים.

כל זה בגלל שבטיול עם הכלב, מאחד הבתים יצא ריח של מסעדה מזרחית, ריח חריף של מנגל וצ'יפס. אם רק הייתי מוצא את הבית הזה, נראיתי כמו הומלס עם כלב, בטוח הייתי מקבל איזו מנה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
Clapp = craigslist app.

תהנה

בנצי תודה!

אני עוד לא בטוח אם אני אוהב את הסקין החדש או לא (אולי צריך פשוט להתרגל) אבל בכל מקרה מנהלים- תתחדשו

פורסם
יש מצב לשנות לסקין הישן?

לא בא לי טוב הסקין הזה :\

כנ"ל.

גם אני לא אהבתי כול כך אולי בגלל שהתרגלנו כבר לקודם.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם (נערך)

אני לא יודע אם אצליח להתרגל לזה.

קשה לי עם הצבעים, לא מבין היכן כל דבר נמצא. בקיצור הרגו אותי.

איך מגיעים לגיבוב?

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

אוף, גיבבתי אתמול בלילה ובדיוק החליפו את מערכת הפורומים אז לא יכולתי לפרסם ועכשיו אני כבר לא בטוח שזה כזה רלוונטי.

גם הפורום הורדות לא חוקיות שאני נמצא בו לא עולה ולא הורדתי את כול הפרקים החדשים שיצאו אתמול...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...