Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רופני ספורטאי מצטיין אומר שהוא עוסק בספורט (לא לשחק כדורגל בשכונה עם חברים,קצת יותר מזה) ובעצם הצבא מאפשר לו להמשיך לעסוק במה שהוא עוסק בצורה מקצועית ולא לפגוע בו,בגלל זה הוא חותך הביתה מוקדם,שחקני כדורגל באים ליום אחד,חותמים על משהו והולכים הביתה 30 יום מה שנקרא יציאות 1-30.

E-man אתה מוזמן לחזור לאפלה,תודה.

Miata ND2

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רופני, בגדול מה שאור אמר. תיארוטית אני גם יכול להגיע ב9 לצאת ב10 וקצת להגיד הייתי ולהגיע פעם בשבוע שבועיים.

אבל אני אוהב את התפקיד אז לא אכפת לי לתת יותר. אומנם אני לא עושה שבתות (שבוע הבא שבת שנייה שלי מאז הגיוס. הייתה אמורה להיות השלישית אבל אחת בוטלה) אבל בזמן שנאי נמצא אני משקיע.

Eowyn,

ספרי לי על זה. כבר 2 ניתוחים בברכיים עברתי ואולי שלישי בדרך :cry: מאוד מקווה שלא יהיה אבל זה רק הבדיקה תגלה (אם רק יאשרו לי אותה כבר! צבא מעצבן!)

פורסם

Eowyn,

ספרי לי על זה. כבר 2 ניתוחים בברכיים עברתי ואולי שלישי בדרך :cry: מאוד מקווה שלא יהיה אבל זה רק הבדיקה תגלה (אם רק יאשרו לי אותה כבר! צבא מעצבן!)

זו הסיבה שהפסקתי להתאמן - בסביבות גיל 18 הספקתי לדפוק את ברך שמאל :(

לצערי יחד עם 2 תאונות דרכים וחזרה איטית מאוד לספורט (לא ג'ודו) אני כרגע שומרת על הברכיים שלי מכל משמר.

באיזה משקל אתה מתחרה?

פורסם

מקווה בשבילך שימשיך להישמר ולא להיפגע!

מתחרה עד 90 ק"ג (אבל פיספסתי את אליפות ישראל האחרונה בגלל הפציעה המעצבנת הזו...)

פורסם
סלח לי מר דבחזיר, אך רבים עקפו אותך בכותרות. אתה לא בכושר, אינך משקיע די מאמץ

בעשייה הגיבובית. פייר? אני מצפה ממך ליותר, יש לך הרבה פוטנציאל.

אני נינג'ה גיבובית. מכה מעט, אבל כשזה קורה זה תורם המון.

הלוואי והיה לי זמן לחרוש את הגיבוב. הלוואי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ג'ודו זה ספורט מעולה. חבל שהוא שוחק ברכיים :(

לפחות זה לא קיוקושין ששוחק את הראש.

עד גיל 14 גם אני הייתי מעופף על מזרונים, אחרי זה הבנתי שאני מעדיף להעיף רגלים וידיים באוויר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

היום הוא יום יעוץ. כל הלקוחות שלי שפחו לי או יותר נכון גיבבולי את המוח. "מה אתה חושב? האם אני אצליח בתביעה? אז מה דעתך על הסיפור? אולי אני אעשה אחרת? יש לי הקלטות טובות נכון?" יאללה... אני לא עו"ד ואני מקבל שכר(כסף) בתמורה לדף כתוב ולא על בלבולי שכל ואויר.

אבל במציאות אני תמיד מקשיב ותומך בכולם, ועד כמה שזה לפעמים מציק ומטריד אני לא מסוגל להגיד לאדם לא. ככה אני, עם כל הקור רוח שלי אני מרחם על אנשים. היום הגיע אדם שחסכתי לו הרבה כסף( הפסד נטו שלי) בגלל שידעתי שאין לו סיכוי בתביעה וכל התשלום שיגיע אלי יהיה בחינם.

יש לומר שאני עושה את זה במקרים נדירות כי לרוב אני לא נכנס אל תוך הסיפור, אבל באדם הנ"ל ראיתי נשמה טובה ועקב זה שאין לו יכולות כספיות אז פשוט נתתי לו יעוץ קטן וכמה טיפים וכך הוא חסך כסף. וואלה מרגיש טוב עם זה. אני מאמין שאם לא היון אז מחר אני אקבל בתמורה משהו יותר טוב :)

החיים הם כמו....

פורסם

אני חייב התנצלות לשני דברים\ אנשים.

בראש ובראשונה לאבא שלי, הוא כן זוכר את השם שלי הוא פשוט נמנע מלדבר (אל תשאלו אותי למה).

שנית למצלמה ברכב, היא כן שינתה את התאריך.

V אם אתה כבר בשוונג של לייעץ, דיברתי עם מישהו שמוכר 205, 4 שנים אצלו ולטענתו במצב טוב (אולי אני אבקש מאליה להגיע לעזור בבדיקה), הוא אמר לי שהמחירון הוא בין 4.5-5K (זאת אומרת שהוא לא רוצה הרבה כסף מלכתחילה), שווה ללכת לראות או לחכות לGTI אחרי הצבא ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...