Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבארט' פונטו מ.ר. 26-626-75 אם אתה קורא פה או מישהו מכיר אותו שימסור לו שהוא נבל בן בליעל ואם זה הי. תלוי בי העונש שלך היה 205 מלקות.

תודה בנצי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגידו מגובבים יקרים יש אפילקציה לטלפון של מכירת מכוניות כמו של mobile?

אבל אני מחפש את האתר האמריקאי... באתר האירופי יש יופי של מבחר אבל אם רוצים לחפש אמריקאיות כמעט ולא קיים...

אוףף היום יום ארוך... אני עובד בתור מאמן והיום יש מון עבודה:cry:

פורסם

תודות לאיביי ולמוחמד, הלוקומוביל תקינה.

היה סיכוי טוב שצריך היה לפרק סעפת יניקה בגלל חוסר גישה לבורג ארור אחד

אך הודות לאחמד, אחיו של מוחמד, שהגיע עם פתרון יצירתי במיוחד לחילוץ הבורג,

נחסכו ממני כמה מאות שקלים והרבה שעות עבודה.

גוד סייב דה קרייזלר. רכב כזה ארור עוד לא פגשתי...אני בטוח שמרפי שותף בתכנונו.

"טוב חברים, הגענו לפלאנג' מים! יש לו 4 ברגים בואו נמקם אותו כאן"

מרפי:" חכו רגע! לדעתי כדאי להחביא את הבורג הרביעי מתחת לסעפת יניקה, מה 'כפת לכם? קצת צחוקים..."

אני מניח שצריך להשאיר פידבק למוכר מאיביי?

אחרי הכל המוצר הגיע צ'יק צ'ק, תקין ובאחלה מחיר. טוב, בערב אני אגובב לו.

Gn'f'R

פורסם

נראה לי שהולך להיות היום יום עצבני במיוחד (ועוד יש לי לסדר לסבתא שלי את המחשב).

עכשיו ניסתי להתקשר לחיל הים כדי להציק להם, אני מתקשר ויש מוזיקה והודעה מוקלטת ואז עונה מישהו ואומר את ההודעה המוקלטת (פשוט אין לו כוח לענות) אבל מה הטמבל הזה עדיין מקשיב לי אז אני מדבר והוא מתבלבל, ככה איזה שעה.

:evil::brickwall::snipersmi

חיל הים עובדים כמו הוט ?

חיל הים שירות גרוע, להתנתק מחיל הים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לוקו, פידבק באיביי זה חובה אם קיבלת את המשלוח. נהוג לסמן הכל ב5 כוכבים ולגובב איזו מחמאה קצרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מאמן ג'ודו. היום אני מלמד בבי"ס ומיד אחרי זה הולך ללמד ג'ודו בצהרון... תכלס העבודה עצמה לא כזו קשה אבל קשה להיות כלכך הרבה שעות עם המון ילדים....

יד2 לא הולך. מחפש אפליקצייה אמריקאית. חוץ מזה שבלי קשר האפליקציה של יד כמה הרבה פחות רמות מאלו של חו"ל אבל אני מניח שזה מה יש...

פורסם

חשבתי לעצמי שבא לי לראות סרט, לכן נכנסתי לאתר של יספלאנט והגעתי למסקנה שהגיבוב השתרש (נשרש? לא יודע..) עמוק בתוכי.

במקום לקרוא את שם הסרט כ"גנבת ספרים" קראתי "גבבת ספרים" וולקח לי כמה שניות להבין שאני טועה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
רק בשבילך... לפני כחודש התלוננתי על התחלת שבוע מבאסת שבה הלך מהו בגיר של השבי, וששכרתי משאית.

טוב, היום שגרתי משאית שוב, שוב מנוע v10 חסכוני, שוב הגודל המציק

עזרתי לחבר לעבור דירה, שכחתי את המברגה בדירה הישנה, גם את המפתחות שלי, תנועה מחורבנת, עד שסיימתי להרכיב את כל הרהיטים עם מברג סיני. אני מגלה שאין לי מפתחות, ואת המשאית צריך להחזיר עד שש, באסה. את היונדאי החנתי כ"כ צמוד לאוטו של אחי אז אי אפשר היה להחזיר את המשאית... טוב, אפשר להכנס הביתה, נחכה שהתנועה תרד ונוסע עם המשאית לצד השני של העיר להביא את המפתחות, מקלחת, כי הייתי ספוג זיעה ועם ריח של כלב אחרי שעתיים בפארק.

נכנסים למשאית ויוצאים לדרך, יציאה לפני אני קולט שהזכרתי את המפתחות לדירה של החבר בכיס של הג'ינס ואני בכלל עם טריינינג.

פרסה, ואז התנועה עומדת, שעה בפקק רק בשביל לראות אימפרזה טורבו סדאן שהפכה להאצ'בק...

מביא את המפתחות, יוצא לדרך, אחי רק מקלל אותי כבר שעה. ואז פקק לכיוון השני.

די נמאס לי. באמצע הפקק אמרתי לו שהוא ינהג, אני רוצה לגובב.

מגיע למי שבוחר לגור בקרית מלאכי ביודעין.

כן כן, אני סוגר חשבונות על הפעם ההיא שאמרתי שאני שונא את העיר, והתווכחת שאיכות החיים נהדרת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה הפעם שומאכר ?

לאח שלי יש איזה מבחן על זכות השיבה וחוק השבות מישהו יכול להתקשר אליו להסביר לו אני לא זוכר כלום ממה שלמדתי

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
רגע אתה לא חייל ?

אכן חייל אבל אני ספורטאי מצטיין. ונמצא בצבא מ8 עד 13:30. ספציפית היום הייתה לי הפנייה על הבוקר אז יכולתי אחריה ללכת להחליף מישהו ולעבוד קצת (הרבה) יותר השבוע.

• תוכן חדש...