Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בGTI כתוב GTI בTOP XRI כתוב TOP XRI

עיין ערך, TOP XRI http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=516166 (שים לב שעל הפלסטיק השחור מאחורה כתוב 205 על העליון (בGTI כתוב הנפח) ולמטה כתוב TOP XRI (בGTI כתוב GTI)

זאת GTI Pug205gti.jpg

הTOP XRI זה הדגם כמו ספורט, שלוש דלתות, פס אדום אבל מנוע 1400 (שאל את רז, הוא בטח יודע יותר טוב ממני).

כן את זה אני יודע, אבל על זאתי לא היה רשום כלום, מתחת לפסים מאחורה לא היה כיתוב.

ה205 שייכת לאוטו אדם כבר כמה שנים טובות.

התכוונתי שאני לא יודע לזהות לפי המראה בפנים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על ההגה יש GTI, שטיחים אדומים מקיר לקיר, ריפוד אדום (לא הייתי מסתכל על זה כי ישראלים אוהבים לשים כיסויים),

BD700CDA-9883-C320-D14E-07843DB70DF0.jpg?1390252140

יש לוח שעונים יותר מפורט

לוח שעונים של GTI ו205 אוטומטיות

205sr1467xx6.jpg

לוח שעונים של 205 רגילה

imag00021.jpg

להגיב ללוקו או להגיד לו שאנחנו אוהבים אותו וזהו ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
פרסומות מהרדיו המקומי:

חברת השכרה כלשהי, שכחתי איזו:

-כמה שנים הלכו בני ישראל במדבר?

-40

-40! עכשיו 40% הנחה.

סע בבאדג'ט שלך.

אני בנסיעה הקצרה לעבודה אוכל לפחות שתי הפסקות פרסומות ברדיו, בזמן האחרון אני מזמזם יותר פרסומות מאשר שירים.

יש גם את פירסומת לפאן4מובייל, לפני חצי שנה הייתה פרסומת מציקה עם "יואל לינסקי מאמן כושר אישי" ואחת דומה עם "מורנה מסטודיו לכלות מורנה בטבריה".

הפרסומת שיש להם עכשיו בכלל לא מובנת לי, "כאשר מתקשרים לעסק שלך יכולים לשמוע ככה , או ככה (ואז אחרי ששומעים את זה שומעים קול של מישהו נאנח)" , פשוט פרסומת גרועה.

אני אוהב לשמוע את תוכנית הבוקר של קיסוס וברמן , מתחילת השבוע ברמן טס לחו"ל או משהו ומחליפה אותו מישהי אחרת , פחות מצחיקה ובתכלס היא מבאסת אותי. חוץ מזה החליפו את עיליל (לא באמת יודע איך מאייתים את השם) בדיווחים ואני מתגעגע.

האמת שאני לא ממש רוצה להיות בכותרת , גם לא לקבל תג של "מגובב מתקדם" או משהו בסגנון, עושים בשביל הנשמה לא בשביל הפירסום והFAME.

לוקו,

3>

עריכה שלישית:

יש גם את פרסומת לאיזה אולם אירועים שיש איזו בחורה שכול הזמן אומרת "שווה" "שווה" "מה ארוכה בגראנד פלאס ב139 שקלים? בטח ששוה" וכול 'שווה' שהיא אומרת נשמע כאילו חתכו אותו והדביקו שוב, מעצבן.

אחחח מצד אחד אני מחכה ללאון, מצד שני הכול עלול להשתנות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לוקו, הלינק הבא מוקדש לך, אני בטוח שאף אחד לא שמע את האלבום ששמתי אבל אני לא מאשים - גם אני לא בטוח הייתי שומע אלבום של שעה סתם.

לאנשים אחרים:

FHRbs7aKJb0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ביומיים האחרונים אני שומע המון בלוז, היום שמעתי אלבום שהיה נקרא "Negro Prison Work Songs" או לפחות ככה קראו לו ביוטוב , הוא הוקלט בבתי הכלא של מיסיסיפי ולואיזיאנה, אחלה בחלה,

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מה אתה מלכלך ? אני שמעתי איזה 20 דקות ואז שמתי לב שאני שומע גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה אז כיביתי את האלבום הזה.

בתחילת החודש עשיתי מנוי לבלייזר, למה ? בשביל הכתבות כמובן, סתם בשביל לעצבן את אמא שלי ולהוכיח לה שאני גדול (באמת, זה סתם בזבוז כסף) אבל לפחות קיבלתי לוח שנה [קישור החודש יש לקסוס] לטעמי יותר מידי בגדים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אוהבים אותך ערן. (באמת!)

דויד, הסיבה היחידה שלא נכנסתי ללינק כי אלבומי בלוז זה הדבר הכי הרסני ללו"ז שלי שאני בתוך הבית, אני יכול לשבת ולשמוע שעות ואני גם מכיר את מה שפרסמת וזה ממכר מדי. אני מודה שזאת אחת ההתמכרויות ההזויות, אבל זה מה יש:shock:

מה שכן, בלוז חשמלי מסייע לי מאוד בקריאה עיונית (srv וכו')

פורסם

וואלה הבאתי לכם פה גיבוב וחצי ישירות מלונדון לפני כמה וכמה עמודים ואפס תגובות.

ד"א אסטון מרטין ומזראטי כבר לא מיוחדות פה, ראיתי היום שני בנטלי, אתמול ראיתי וולקסווגן קרמן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רק בשבילך... לפני כחודש התלוננתי על התחלת שבוע מבאסת שבה הלך מהו בגיר של השבי, וששכרתי משאית.

טוב, היום שגרתי משאית שוב, שוב מנוע v10 חסכוני, שוב הגודל המציק

עזרתי לחבר לעבור דירה, שכחתי את המברגה בדירה הישנה, גם את המפתחות שלי, תנועה מחורבנת, עד שסיימתי להרכיב את כל הרהיטים עם מברג סיני. אני מגלה שאין לי מפתחות, ואת המשאית צריך להחזיר עד שש, באסה. את היונדאי החנתי כ"כ צמוד לאוטו של אחי אז אי אפשר היה להחזיר את המשאית... טוב, אפשר להכנס הביתה, נחכה שהתנועה תרד ונוסע עם המשאית לצד השני של העיר להביא את המפתחות, מקלחת, כי הייתי ספוג זיעה ועם ריח של כלב אחרי שעתיים בפארק.

נכנסים למשאית ויוצאים לדרך, יציאה לפני אני קולט שהזכרתי את המפתחות לדירה של החבר בכיס של הג'ינס ואני בכלל עם טריינינג.

פרסה, ואז התנועה עומדת, שעה בפקק רק בשביל לראות אימפרזה טורבו סדאן שהפכה להאצ'בק...

מביא את המפתחות, יוצא לדרך, אחי רק מקלל אותי כבר שעה. ואז פקק לכיוון השני.

די נמאס לי. באמצע הפקק אמרתי לו שהוא ינהג, אני רוצה לגובב.

haters will hate

• תוכן חדש...