Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לוקו חזק. אני גם זוכר את ערד ככה. רק חסר קצת רוסים.

נראת טוב !

גם במפגש היתה אחת, המנוע נשמע מאוד בריא :)

באמת נראה מנוע בריא מאוד :roll:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הלוואי עלייך ועליי לנהוג ברכבים שלהם, מזמן אין גמלים.

היום מחלקים קצבאות ילדים.

תקלטו את זאתי עם השחור בדיוק מולי..

Gn'f'R

פורסם

רופני, שמעתי שאתה פעיל בפורום עקרות בית נואשות על חשבון הגיבוב.

תזהר ממני, אני אשלח עלייך את זה שעומד לידי.

דניקס, אתה לא רוצה לדעת מה הולך מחוץ לדואר.

Gn'f'R

פורסם

קודם כל מה עשיתי הפעם ? מה אתם רוצים ממני אינעל דינק, קצת חזתי לדיטיילינג מה קרה ? אתמול בלילה ניסיתי בכוח להרים את הגיבוב אבל אני לא יכול לגבוב לבד.

אתמול בערב דיברתי עם חבר שאמר שלמורה שלו יש GTI, והוא אמר לו שהמחירון שלו הוא בין 4.5 ל5K ש"ח, זאת אומרת שמבחינתו זה מחיר מכירה, התלהבתי אבל משהו נשמע לי מוזר, ניסיתי לשאוב פרטים (האם כתוב GTI על ההגה, כמה דלתות, איזה צבע) כל הסימנים העידו שזאת לא GTI אבל זרמתי, אמרתי אולי יש סיכוי.

התקשרתי, הבחור התחיל להסביר לי על ההיסטוריה, על המנוע החזק שלא מייצרים היום. על פניו היא נשמעת די שמורה (אצלו 4 שנים) אבל אין לי את הכסף (אני מאמין שאני יכול להוריד אותו ל3.5K) אבל קצת ירדתי רגילה, אני רוצה רק GTI (אם כבר אני משקיע כסף לפני הצבא אז לפחות שיהיה GTI

מה אתם אומרים ? שווה ללכת לראות ?

נ.ב. דניקס ראיתי היום קליאו ספורט.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...