Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה לך גבבה:

לא חשבתי שחתונתה הקרבה של אחותי תגזול כ"כ הרבה מהזמן שלי. ללכת לדיג'יי, ללכת למאפרת, ללכת לספר, ציפורניים, קניות של שמעטס לרחבה, קניות נעליים קניות שמלה... בחיי לא חשבתי שאתעייף כ"כ מקניות, איפור ושיער... לפחות זה ייגמר בקרוב. בנוסף הטילו עלי מספר משימות נוספות בערב החתונה כמו להיות אחראית על האלכוהול וכל רזי הבר.

עצות לענייני שמירה על האלכוהול יתקבלו בברכה (כמו גם כדורי הרגעה לכשאפגוש אדם שיכור שיעצבן אותי בחתונה ואצטרך להתאפק מלפנות לדרכים אלימות)

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודות!

ברור לי שצריך לקחת הכל בקלות, אבל זה נורא קשה, אני ג'ינג'ית... העצבים זורמים אצלי בחופשיות...

פורסם

ג'ינג'ית,

זה לא ייגמר לעולם...תמיד יהיה לה על מה לגובב. היום הכנות לחתונה, אחר כך על כמה זמן עד שהצלם

המזורגג מכין את הדיוידי, אח"כ ב"ה היא תכנס להריון ואז בכלל וואו וואו!

רופני,

אני כאן בשבילך מתי שתצטרך חבר יקר.

Gn'f'R

פורסם
תודות!

ברור לי שצריך לקחת הכל בקלות, אבל זה נורא קשה, אני ג'ינג'ית... העצבים זורמים אצלי בחופשיות...

האמת, אני בטוח שזה יותר קל להגיד. אחרי הכל זו החתונה של אחותך (גדולה? קטנה?) וסה"כ חשוב לך שהכול ידפוק כמו שעון שוויצרי. אני מניח שאנשים מעצבנים תמיד יהיו, והתפקיד תמיד יהיה לחוץ. לכן, לדעתי השתדלי להגיע למצב שאת מתכננת הכל מראש, ככה שאחותך תוכל להיות רגועה. חוץ מזה, גם אם יהיו בעיות בבר, זה יהיה הדבר האחרון שיעניין אותה בזמן החתונה. אני זוכר את בת דודתי היקרה בחתונה. כאילו שהיא הייתה בהלם קרב מרוב התרגשות. יכל לרקוד פיל באמצע הרחבה והיא לא הייתה שמה לב.

קנית לה מתנה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אחות גדולה, זו החתונה הראשונה במשפחה הקרובה ולכן גם נורא חשוב לי שהכל יתקתק. אני מבחינתי עושה את כל מה שאני יכולה כדי להוריד מהלחץ שלה, כדי שהיא לא תחשוב על לדאוג למשהו במהלך החתונה.

אני אמורה לקנות לה מתנה? בחיי שאין לי מושג איך זה עובד - חשבתי לתת לה מתנה יפה מאוד בדמות מזומנים...

פורסם

EOWYN

אני שונא להיות נביא זעם אבל רוב הסיכויים שאת תצטרכי עצבים מברזל במיוחד בנושא הבר.

שזה מגיע לאלכוהול במיוחד יקר הרבה אנשים ינסו לדפוק אותכם.

סיפור אישי, חבר טוב שהתחתן גילה שהברמנים הביאו איתם וודקה זולה והגישו אותה במקום מה שהוא הביא .

ואת מה שהוא הביא הם לקחו לעצמם.

בקיצור דיר באלק!

והכי חשוב!

מזל טוב!

ועכשיו תורי לגובב,

בדרך הבייתה ראיתי היום עקרבית חביבה בדמות פונטו אברת',

ומרוב ההתלהבות עשיתי שלום ועשיתי הבעה של "אחלה" בפנים

אני כמעט בטוח שהוא חושב שרציתי לאנוס אותו כי המבט שהוא דפק לי היה של שוק.

אז אם אתה קורא את זה

זה אני באוריס הכסופה, יש לך אחלה רכב!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

בענייני האלכוהול - יש סיבה שבגינה ביקשתי עצות ממנוסים ממני :)

ולגבי האבארת' - תנסה להיות בחורה שמחייכת לרכבים יפים - כולם בטוחים שאני או פסיכוטית או שאני מנסה להתחיל איתם...

פורסם

לדעתי הפתרון הכי טוב זה להסליק את האלכוהול היקר בחדר צדדי ולהוציא אותו לבר על פי דרישה.

זה יעזור לעקוב אחרי כמות הבקבוקים ששתו, וישמור מפני ברמנים חמדנים.

הבעיה היא שמי שיעשה את זה דיי יחרבן לו את הערב.

בחורה שתחייך אלי בגלל הרכב שאני נוסע בו, או שתחזיר חיוך בגלל שהרכב שהיא נוסעת בו.

במקום אני שם לה טבעת, במקום!

ואני לא מחרטט.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
אחות גדולה, זו החתונה הראשונה במשפחה הקרובה ולכן גם נורא חשוב לי שהכל יתקתק. אני מבחינתי עושה את כל מה שאני יכולה כדי להוריד מהלחץ שלה, כדי שהיא לא תחשוב על לדאוג למשהו במהלך החתונה.

אני אמורה לקנות לה מתנה? בחיי שאין לי מושג איך זה עובד - חשבתי לתת לה מתנה יפה מאוד בדמות מזומנים...

כן, הגיוני שהשיק זו המתנה העיקרית. אני חושב שאיזו מתנה קטנה ונחמדה תהיה מגניבה, והיא תעריך אותה יותר מכסף. למשל, תורידי כמה מאות שקלים מהשיק (או שלא, תלוי במצבך הכלכלי) ותעשי איתה איזה יום מפנק בספא, משהו שיעזור לה להירגע לפני החתונה. אתה יכולה גם סתם לצאת איתה ליום כיף. תביאו אלבומי תמונות מפעם, תזכרו איך הייתן קטנות. זה תמיד נחמד. אני חושב שלמרות הלחץ וההכנות לחתונה, לקחת חצי יום-יום שלם של הרגעה, ולבלות זמן איכות יהיה מצוין לשתיכן.

באיזה שהוא שלב בטוח שמשהו קטן ישתבש. לכן, פשוט תזרמו עם הדברים ויהיה בסדר. הכי חשוב זה שתצליחי גם להינות בחתונה, ולא תלחי על גחלים, מלאה בחששות שמשהו ישתבש. בסוף זה אמור להיות יום כיפי, גם אם ההכנות מעט לחוצות.

נ.ב. - אין לי מושג איך נושא המתנות עובד. אני פשוט חושב שאם זו אחותך, אז זה יהיה ממש נחמד בשבילה ובשבילך (בטח שיותר מכמה מאות שקלים לפה או לשם בשיק).

נ.ב. 2 - תמשיכי לחייך לרכבים. כל עוד יש לך גז מדמיע בתיק שום דבר רע לא ייצא מזה.

נ.ב. 3 - בא לי בייגלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ג'ינג'ית עצבנית תפגוש ג'ינג'י שיכור בחתונה. יש הימורים מה יקרה?

מניסיון אישי, ג'ינג'יות זה דבר לא יציב.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...