Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין על מקלחת קרה, אבל קרה קרה, שהמים מכוונים על הכי קר וכדי להיכנס מתחת למים אתה צריך כמה שניות של שכנוע עצמי, תוך דקה +- המים מתחילים להרגיש חמים. (או שזאת סתם שריטה שלי ?).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בעד לממן מכספי הפורום קייסים חסיני מים לטובי המגובבים שלנו, ידוע שהגיבובים הכי טובים מגיעים מהדוש.

לא בנצי, לא צריך תמונות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אין על מקלחת קרה, אבל קרה קרה, שהמים מכוונים על הכי קר וכדי להיכנס מתחת למים אתה צריך כמה שניות של שכנוע עצמי, תוך דקה +- המים מתחילים להרגיש חמים. (או שזאת סתם שריטה שלי ?).

רופני, רגע, שניה..... כן! זה שריטה רק שלך :D

אני מת על האדים במקלחת, זה זורק אותי למחשבות שאני נמצא בסאונה הכי טובה בעיר. ואז החתול המניאק עם הקול שלו הורס לי את הרגע השיא :banghead:

החיים הם כמו....

פורסם

את ההודעה הקודמת כתבתי לפני הכנסיה למקלחת, ואז אני במקלחת, מוזיקה בקולי קולות, המים רותחים וקולחים, אני שר לי בכייף שלי ופתאום אני מקבל סטירה ממים קפואים, אחי נכנס למקלחת ומעל הדלת של המקלחון שפך עליי דלי עם מים קפואים....

הייתי אומר שזאת הכרזת מלחמה אבל אני עשיתי לו את קודם לפני חודש, חיכה בסבלנות לרגע המתאים שבו לא אנעל את הדלת...

היה מרענן !

haters will hate

פורסם

למה שרים במקלחת? אני מניח שהלחות באדים דופקת את המוח.

תוך דקה +- המים מתחילים להרגיש חמים. (או שזאת סתם שריטה שלי ?).

לא רק שריטה שלך.

בוצעו ניסויים מדעיים בנושא: אדם לא יכל להבדיל בין טבילה במים רותחים לטבילה במי קרח. הניסוי בוצע ע"י טבילת היד בתוך מיני-אמבט. וכן, גם אני מרגיש את האפקט הזה. לא שאני עושה מקלחות קפואות ביום יום, רק בימים הכי חמים של הקיץ, אבל אז המים לא בדיוק קפואים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה רק אתה. אבל זה הכנה טובה לצבא :lol:

כשאני שוכח להפעיל את הבויילר בחורף ואין זמן אני מתקלח ב 3 דקות ומתלבש כמה שיותר מהר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שאלה טובה

במקלחת אני שר בעיקר שירי ארץ ישראל עם מבטא יהורם גאוני

כמו זה?

חרא.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גיבוב אחרי אימון

נכון, קצת הרבה אחרי האימון אבל מה אכפת לי.

אני הכי אוהב את האימונים האלה שאתה נכנס למיטה ומרגיש מפורק לגמרי (גילוי נאות זה קורה בסביבות אחת לשבוע וחצי) אחרי אימון כזה מגיע אימון קשה יותר או לא קשה בכלל.

הידיים כואבות, הרגלים רועדות, אין איך לתאר את ההרגשה הזאת, זה כ״כ כיף כי אתה יודע שהאימון היה חזק.

היום היה אימון חזק, מהחזקים שהיו לי אימון תחנות בסל״ד (דופק) גבוה, 10 דקות עבודה ודקה מנוחה, 3 פעמים (שהאחרון הוא 20).

גיבוב מקלחת, במקלחת אני מנסח גיבובים או שאני לא חושב על כלום, פשוט כלום.

בנצי תן לנו איזה גיבוב לילה (או לפחות תשלח לי את המשקפיים שלי).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני בעד לממן מכספי הפורום קייסים חסיני מים לטובי המגובבים שלנו, ידוע שהגיבובים הכי טובים מגיעים מהדוש.

לא בנצי, לא צריך תמונות.

כזה http://m.lifeproof.com/en/ ?

כל מי שקורא בגיבוב אבל לא מגובב ישלם x כסף ע״מ לקרוא את הגיבוב שישמשו לרכישת הכיסויים.

רז אולי עדיף להוציא כיסוי לסמארטפון במקום מדבקה ?

(אגב בפורום psi הוציאו מחזיק מפתחות, זה נראה נחמד)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בוקר טוב לכולם!

אני במקלחת לא שר, מקסימום מזמזם אבל לרוב אני פשוט מעדיף להרהר על משמעות החיים, שהיקום נברא בצורה מוזרה מאוד, ומה היה לפני המפץ הגדול?! והשאלה הכי הכי חשובה שצריך לענות עליה במקלחת היא- מה אוכלים אחריה?

רופני, אני איתך- הכי כיף זה האימונים האלה שאתה יוצא סחוט לגמרי מהם!

פורסם

נ.ב. - אין לי מושג איך נושא המתנות עובד. אני פשוט חושב שאם זו אחותך, אז זה יהיה ממש נחמד בשבילה ובשבילך (בטח שיותר מכמה מאות שקלים לפה או לשם בשיק).

נ.ב. 2 - תמשיכי לחייך לרכבים. כל עוד יש לך גז מדמיע בתיק שום דבר רע לא ייצא מזה.

נ.ב. 3 - בא לי בייגלה.

אני אקח את זה בחשבון! ספא נשמע כמו רעיון נחמד - אני מקווה שאמצא לזה זמן.

נ.ב - פעם הבאה שאתה עובר ליד מוכר בייגלה בכביש, תקנה איזה 5, שים בפריזר, וכל פעם שבא לך בייגלה שים אותו בתנור ל-20 דקות - יוצא מושלם.

ג'ינג'ית עצבנית תפגוש ג'ינג'י שיכור בחתונה. יש הימורים מה יקרה?

מניסיון אישי, ג'ינג'יות זה דבר לא יציב.

יהיה מצחיק ואולי ייגמר במכות (סביר שלא, אבל המחשבה על זה עדיין מצחיקה) :D

מזל שזו חתונת ג'ינג'יות ולא ג'ינג'ים (חוץ מזה - בשביל זה יש לי חבר - הוא דואג להרגיע את העצבים \ רוחות)...

• תוכן חדש...