Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סך הכל נכנסתי ל4 שעות מבחן וכבר יש לי 3 עמודים להשלים..

יש לכם יותר מידי זמן פנוי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
דייויד, אתה לא רוצה לענות לה"פ שלי?

עונה עונה, פירוט קצרצר בה"פ.

איבדתי קצת את תחושת הימים, מסתבר שהיום הולדת בימים הקרובים ולא שבוע הבא.

אני לא ממש אוהב לחגוג ימי הולדת, פשוט לא מרגיש שזה יום מיוחד - זה לא שאני זוכה ב50 מיליון דולר וחיי משתנים - סך הכול הcounter עולה באחד.

היה לי עוד על מה לגובב אבל כרגיל מישהו החליט להפריע עם הרעיונות המפגרים שלו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

גיבוב על כמה אני שונא מעבדות אייפונים.

בחיפה יש חנות (שהיא גם מעבדה) של סמארטפונים, הבעיה היא שאני לא אוהב אותם (יש לי קטע כזה עם בעלי מקצוע, או שאני אוהב אותם והולך איתם באש ובמים או שאני שונא אותם שנאת מוות, לפעמים זה סתם תחושה לפעמים זה על סמך מקרים).

אז המעבדה הזאת היא כזאת שאני לא אוהב קודם כל על סמך תחושה ואז על סמך מעשים, שקיבלנו את הרנו אמא שלי הלכה לשם ואחד הטכנאים שם פשוט גרם לה להחליף חצי טלפון רק בגלל שהוא לא ידע לאן לחבר את הבלוטוס (יש שני בלוטוסים, אחד ברדיו אחד במחשב ניווט או איך שלא קוראי לחרא הזה), לאחות שלי מכרו מכשיר מחודש ואמרו לה שהוא חדש (אפילו לא היה באריזה מטען והמוכרת אמרה לה שאפל לא שמים מטענים בקופסאות :shock:) והמחירים שם נראים לי די יקרים (150 ש"ח בטריה לאייפון, 250 מסך, 350 מסך + גב ועוד חרטות).

(אני צריך ללכת, תכף אשוב).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אולי על הדרך תמלא איזה טופס משוב והערכה עליי? סתם ככה לרזומה, מבטיח למסגרת ולתלות בגאון על הקיר במשרדי החדש.

כבר כמה ימים שאני אוכל דומינוס פיצה, כל לילה מזמין שלושה מגשים, טעים, אבל אני מרגיש שמן.

אני קצת מתרחק מהגיבוב, החתימה שלי לא הרימה גבה אחת

haters will hate

פורסם

רופני, הם היו פעם ממוקמים ליד תחנת דלק מתחת לקניון גדול שנמצא קרוב למת"מ?

Dear Benzi,

שמתי לב לחתימה שלך וצחקתי , אבל לא מצאתי לנכון להגיד משהו על זה.

אתה דופק שלושה מגשים בלילה? המגשים גדולים?

אל תתרחק מהגיבוב, אני גם נורא חושש שהגיבוב יפסק.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

גיבוב של עצבים:

שונא Corporate Bullshit. יש מנהלים שחושבים שעצם זה שאנשים לא באותה רמה מבחינת תפקיד, הם גם לא באותה רמה שכלית ומרשים לעצמם לחרטט חופשי כאילו אף אחד לא שם לב.

כשהם עושים את זה למישהו שחשוב לך זה עוד יותר מעצבן.

לצערי ככה העולם עובד הרבה פעמים. :x

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

שמת לב זה מצויין אבל האם תרמת?

מגש לראש, אחי חבר ואנוכי, 8 משולשים למגש, זה לא מספיק, באמצע הלילה אני מכין טיקה מסאלה

haters will hate

פורסם
גיבוב על כמה אני שונא מעבדות אייפונים.

בחיפה יש חנות (שהיא גם מעבדה) של סמארטפונים, הבעיה היא שאני לא אוהב אותם (יש לי קטע כזה עם בעלי מקצוע, או שאני אוהב אותם והולך איתם באש ובמים או שאני שונא אותם שנאת מוות, לפעמים זה סתם תחושה לפעמים זה על סמך מקרים).

אז המעבדה הזאת היא כזאת שאני לא אוהב קודם כל על סמך תחושה ואז על סמך מעשים, שקיבלנו את הרנו אמא שלי הלכה לשם ואחד הטכנאים שם פשוט גרם לה להחליף חצי טלפון רק בגלל שהוא לא ידע לאן לחבר את הבלוטוס (יש שני בלוטוסים, אחד ברדיו אחד במחשב ניווט או איך שלא קוראי לחרא הזה), לאחות שלי מכרו מכשיר מחודש ואמרו לה שהוא חדש (אפילו לא היה באריזה מטען והמוכרת אמרה לה שאפל לא שמים מטענים בקופסאות :shock:) והמחירים שם נראים לי די יקרים (150 ש"ח בטריה לאייפון, 250 מסך, 350 מסך + גב ועוד חרטות).

(אני צריך ללכת, תכף אשוב).

ואני ממשיך.

אז הפעם האייפון של אחותי שבק, עלה מצב תפוחי ובנוסף המסך והגב נשברו (תאמינו לי אין לי מושג איך זה קרה ביחד) אז אמרתי שאני אתקן את זה, חיברתי למחשב והתחילו התקלות להופיע, את חלקן מצאתי באינטרנט ותיקנתי ואת האחרונה כבר לא הצלחתי (21, טייניאמברלה בטח יסדר את זה אבל אני כבר לא זוכר איך לעשות את זה, פעם הייתי תותח בעניין אבל היום הכל השתנה ואני כבר לא מעדוכן, וגם אין שום פורום אייפון שאני מכיר ברמה גבוה).

היא הלכה לשם, חירטטו משהו על אחריות יצרן (כן בטח, כולה עשיתם ריסטור) שנגמרה או לא ותיקנו, הקנס, 350 ש"ח למסך וגב (מסך עולה 100 כולל משלוח וגב בסביבות 40).

עכשיו לשאלה של Dittohead למה אנחנו חוזרים לשם, אני לא יודע, יש משהו במשפחה שלי, תקראו לזה תסמונת האישה המוכה או תסמונת חוסר האונים אבל משהו גורם לנו להישאר במקומות שברור לגמרי שדופקים אותנו, זה קורה בפלאפונים, במחשבים.

אני מנסה לצאת משם ולעשות סקרי שוק, השוואות מחירים ולתקן לבד כמה שאני יכול אבל אמא שלי פשוט לא מוכנה.

דיויד לא אני לא חושב שהם היו שם, הם התחילו בנווה שאנן אני חושב.

בנצי, שעה, בלי להגזים ישבתי מול המחשב והתפוצצתי מצחוק.

גיבוב נוסף,

יש בחיפה איזה יאריס TS, האמת אוטו מגניב (אני בטוח ב99.9% שזה TS) אהבתי את זה שאין שום דבר שנראה ספורטיבי (אולי הפגוש האחורי אבל גם זה ככה ככה).

יש עוד כמה מכוניות מגניבות, קליאו ספורט או שתיים, STI, אוקטביה RS, הBMW של גנא (המדבקה עדיין מחכה לך אגב).

למה מכוניות "עממיות" יותר יותר מגניבות מאשר מכוניות יקרות וטובות (אם יהיה מולי קליאו ספורט ומזראטי, יש סיכוי שאני אבחר בקליאו).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...