Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רופני לא משנה מה תעשה כנראה שתגיע לשיריון,הטירונות וההכשרה היא בשיזפון ואחרי זה מציבים אותך ברחבי החורים בארץ תלוי לאיזה טנק ואיזה תפקיד תקבל, אם רצית יחידה מובחרת אין סיבה שתהיה שבוז מהסגירות שלהם אבל העבודה מאוד קשה

Miata ND2

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רופני אתה צריך להגיע להחלטה מה בדיוק אתה מתכוון לעשות, להשלים עם הגורל או לא.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

רופני, אין שום סיבה להיות מדוכא ואם תיכנס עכשיו לדיכאון לא תצא ממנו וזה רק יחמיר במהלך ה3 שנים הבאות.

תנסה להפעיל את הקשרים שיש לך ותבקש הצבה במקום אחר אצל הקצין מיון, כמובן שאל תשכח להגיש 55 ובקשה ליום סיירות תוך כדי הטירונות.

והמחשבה שצריכה להיות לך בראש היא "עשיתי כל מה שאני יכול בשביל לקבל את מה שרציתי ובכול זאת אני בשריון, לא נורא"

אתה עדיין לוחם, תקבל צפרגול ואם תאבד את המברשת נעליים תמיד אפשר להשתמש בכומתה :lol:

אלא כולה 3 שנים (אלא אם כן אתה חושב על קצונה), תעשה אותם על הצד הטוב ביותר שאתה יכול ואל תכח אותם קשה מדי.

חוץ מזה, אתה רוצה 205 GTI, שריון יכין אותך טוב ללהיות מכוסה שמן וגריז בכל מקום 8)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

רופני יש גם הרבה גיבובים בחיל השריון כמו " המוח שבטנק ינצח", "זה לא הכוח זה המוח" וכו' :-) יש לשריון את פלסר 7 שהם עושים הרבה דברים מעניינים וחיר לכל דבר. אם כבר שריון אז כדאי לך באמת להתחיל לחשוב חיובי ולנסות להגיע ליחידה הכי טובה שם.

החיים הם כמו....

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
בלבנון השניה השימוש בתותחנים היה שונה, שימש יותר להגנת חיר ופחות פגיעה בתוך לבנון, כמובן ששימשנו גם להורדת אתרי שיגור.

בעופרת יצוקה היה השימוש האמיתי שלנו :-P, בזמן שהחיר והשריון והנדסה מתאמנים להיכנס אנחנו לא מפסיקים לירות ולשטח כל אתר שיגור שאפשר.

לא רואה את הנזקים? מי צריך לראות, רואים את המכתש או החור בבנין שהגוש ברזל עשה בשידור טלוויזיה של אחרי, רואים את התאורות והעשן שנותנים לחירניקים אפשרות לעשות את העבודה שלהם בצורה טובה יותר.

איזה טלויזיה, למי יש כח? אחרי כל ההקפצות האלה בא לך לישון שנת חורף...

לתותחנים יצא כינוי לא נעים במיוחד "חיל ביצים" משתתפים אבל לא נכנסים, התשובה שלי הייתה "בוא נוריד לך את הביצים ונראה כמה תהנה מהכניסה"

בלבנון השנייה הייתי פעיל רק בסוף כך שלא ראיתי יותר מדי "פעולה" (אפילו סירבתי ללכת עם אות המלחמה בגלל זה), אבל בעופרת יצוקה הבנתי מה תותחנים באמת יכולים לעשות.

אם אחרי לבנון היית מוכן להחליף תפקיד לכל מקצוע אחר, כנראה שלא היית\רצית להיות בתותחנים מהתחלה.

לא ניכתב כביקורת, באמת שמדובר בחיל שאני לא חושב שיש הרבה ש"אוהבים אותו",יש שמכבדים אותו וחושבים כמוני שהוא חיל מאוד חשוב שלא מוערך מספיק.

ויש אנשים כמו נתנאל שרוצים לראות את הלבן של האויב, או לפחות לראות את התוצאה של המעשים שלהם.

אני רוצה לראות את האויב מתפוצץ לחתיכות, אבל לא להתאמץ הרבה בדרך. :lol:

נ.ב

נתנאל, עד כמה שאני יודע התומת היחיד שעשה כינון ישיר בלבנון היה של סוללה ג' מ55, אני צודק? :-P

לא רק, גם 411 סוללה ב'. נדמה לי צוות 1א. באותו הרגע הייתי הנהג.

באסה של מקצוע צבאי, מלא מאמץ בלי לראות תמורה, אבל האנשים טובים. לא מגיעים לשם הרבה מפגרים.

בכל זאת אני שמח עד היום שהצלחתי לעבור תפקיד ולא נשארתי בשיט הזה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחת לשבועיים יוצא שאני מעביר את שעות הערב עד הלילה לבד עם הילדים.

האמת היא שמאוד קשה לי עם זה, למשל, כשאשתי נמצאת איתם לבד אני חוזר לבית

והבית נקי, יש אוכל, הילדים רגועים/ישנים, הכל מתוקתק.

איתי זה שונה...אני דואג שהם ישארו בחיים.

אז היום היה יום כזה, יצאתי מהעבודה ונסעתי לאסוף אותם מהגנים,

חוזרים לבית ואני חושש מהעתיד לבוא. יש כל כך הרבה שעות לפני ואני לבד.

אז אני מתחיל להעסיק אותם עם כל מיני משחקים ושטויות ואז הילדה אומרת

לי שהיא רוצה בורקס. אין בורקס, אני מסביר לה. אך היא מתעקשת על בורקס.

מאיפה היא הביאה לי את הבורקס הזה עכשיו? התחלתי להציע לה דברים אחרים

אבל שום דבר לא קנה אותה. היא רוצה בורקס.

אני מציץ שנייה בטלפון שלי ורואה הודעה שלא פתחתי משעות הבוקר מאשתי,

בין היתר היה כתוב שם "וכשתצא מהעבודה תקנה לאיילה בורקס..."

הבנתי שהילדה בדודא לבורקס מהבוקר...

העמסתי אותם לרכב ונסענו לקנות בורקס. חזרנו לבית וחיממתי קלות את הבורקס

במיקרו והגשתי לה. אחרי חמישה-שה ביסים היא אומרת "זהו".

עוד שנייה הייתי חונק אותה.

הצלחתי להשתלט על התינוק במקלחת והוא הביס אותי כשרציתי להלביש אותו

בסוף הכנעתי אותו עם בקבוק מטרנה והוא פרש לישון.

וון דאון, אנדר וון טו גו.

הילדה כיסחה אותי במקלחת אבל נשארתי מפוקס על המטרה,

שקלתי אולי לוותר על חפיפת השיער שלה, אבל בטוח היו תופסים אותי אח"כ.

נשכבה על הספה ונרדמה לצלילי מיקי מאוס.

זהו זה, הבית שלי! אבל אני סחוט, מה זה עוזר לי?

שיחת טלפון מהשעה האחרונה, על הקו סחבק מזמין אותי להתפרק בחדר החזרות.

אנחנו מנגנים לרוב בימי חמישי...אני מוחה את הדמעה מהלחי ומשיב בקול כנוע

שיש לי פגישה חשובה...בגיבוב הודעות...

Gn'f'R

פורסם (נערך)
רופני יש גם הרבה גיבובים בחיל השריון כמו " המוח שבטנק ינצח", "זה לא הכוח זה המוח" וכו' :-) יש לשריון את פלסר 7 שהם עושים הרבה דברים מעניינים וחיר לכל דבר. אם כבר שריון אז כדאי לך באמת להתחיל לחשוב חיובי ולנסות להגיע ליחידה הכי טובה שם.

גם פלסר 401. שניהם יחידות חי"ר מובחרות לכל דבר ועניין. עשו עבודת קודש בלבנון השנייה.

לוקו, כל גיבוב שלך פנינה. באמת.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא לא. קראתי כל מילה. מצוין כרגיל. לפעמים יש לך את החפירות, אבל לרוב אתה עם גיבובים אדירים.

אתה כמו קובי בראיינט, אתה זורק המון, אבל אתה גם קולע המון. אומרים שקובי טוב כי הוא זורק הרבה. זה לא נכון, אין כמעט עוד שחקן שיקלע כמוהו באותה כמות זריקות. אני מקווה שהבנת כוונתי.

מישהו רואה צסק"א ריאל מדריד?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

ילדים זה קטע.

אני כנראה צעיר מדי או דפוק מדי (גם אפשרי, האמת שזה סביר מאוד) כדי להבין למה לעזאזל מישהו ירצה כזה.

הם חמודים רק ברגעים מסויימים וכשאתה מסתכל מהצד, מכול הורה אני שומע עד כמה הם או דואגים לו או עושים משהו בשבילו או שהוא מציק להם או שהבן זוג השני מחנך אותו לא נכון וכו' וכו' וכו'

לוקו נאבק איתם במקלחת, היא רוצה בורקס, לו אין בורקס.

והקטע זה שאף אחד לא יודע איך באמת צריך לחנך אותם, כול אחד עם התיאוריה שלו , אחרי 20 שנה הוא מגיע למסקנה שהתאוריה שלו לא מוצלחת וזה מתגלגל ומתגלגל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חפירה מעניינת = גיבוב. מה שהולך פה.

חפירה רגילה = ז*ון שכל. מה שרוב היום אתה שומע מאנשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לוקו אתה לא חופר. כול מה שנרשם פה הוא גיבוב, חוץ מהזיוני שכל על הצבא ועל ספורט...

אני חושב שמה שכתבת זה נחמד ולכן גם כתבתי בנושא

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא אמרתי שאתה חופר. יש לך קטעים שאתה כזה. לכולנו. לא הבנת למה התכוונתי. אל תהיה רגיש. אתה יודע שאני סובל אותך כמו אח.

דוד רמז לי בעדינות שאני מזיין תשכל על ספורט, אז אני אשתדל לא לעשות את זה.

איזה שחקן סרחיו ליול. גדול.

• תוכן חדש...