Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
כשהגיבוב יגיע ל-60,000 דפים ומיליארד צפיות תתבגר ותבין.

הצגתי את זה כאופציה.

לא התאים לי הגיבוב הזה שרשמתי, מי שהספיק לקרוא הרוויח.

חבל שהגיבוב פתוח לקהל הרחב, הייתי רושם כמה דברים אחרים אבל אם מישהו יראה את זה והוא מכיר אותי בחיים האמיתיים הוא בטח יעלב.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
נחתתי בשלום חוויות בקרוב יש לי להשלים גיבובים מעמוד 655

ברוך הבא :)

יש תמונות? עצות איפה לטייל?

אני רוצה פראג/לונדון.

אחרי שכמעט מתתי אני מקדים תחופשות :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
וואלה לא יודע...אני עדיין בודק את המערכת ושלחתי כמה הצעות

חברות לאנשים כאן, אבל רק אתה אישרת.

אין לי מושג מה זו החברות הזו, אני רק יודע שנעלבתי

שאף אחד לא אישר אותי. :-(

לוקו, אל תיעלב כבודו. ברגע שראיתי את הבקשה שלך, אישרתי אותה.

בימים האחרונים מצאתי את עצמי חוזר מאוחר מהמרכז ומאוחר אפילו כשעבדתי פה בחיפה. ימים ארוכים ועבים, אני קורא להם.

אם יש דבר שאני שונא זה להתעסק עם אנשים אטומים. על אחת כמה וכמה שהם בעמדת כח עליך

איזה חוסר צדק יש בעולם הזה :x

טלפון חכם סיני ישן אומר, אל תתווכח עם מטומטם- הוא יוריד אותך לרמה שלו, וינצח אותך עם הניסיון.

אתה יכול או לספוג או להבין שכדאי לך להיות זה שהוא אטום ובעמדת כח על מישהו אחר, ולהתחיל לפעול לכיוון...

טוב, לא כדאי לך להיות אטום, אבל אתה מבין מה אני מנסה להגיד.

אני גר בדירה עם שני חברים. אחד לוקח ציפרלקס, והשני קונצרטה(בזמן האחרון הוא המיר אותה באכילת אינג'רה:-D). רק אני לא נוגע בכימיקלים. האם זה אומר חס וחלילה שאני שפוי??

מה? מי? WTF? לא להזריק אטרופין? הסתיימה חלוקת הערכות מגן, אתה יודע. מה זה זה הדברים הללו אשר אני שומע עליהם?

לוקו!

צא החוצה עם ידיים מורמות!

הקטר מכותר!

שתוק, אל תחשוב על זה אפילו. פעם אחרונה שהיה משהו כזה נחטפתי והוחזקתי כבן ערובה בתמורה לכופר.

מנהלים, פיצ'ר האוטו-סייב במהלך כתיבת ההודעה מאד מצא חן בעיני! שאפו!!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אכן אחד הפיצ'רים החזקים. חסל סדר הודעות "כתבתי פוסט מושקע אבל המחשב/הדפדפן/הטחול קרס לי, אז אכתוב בקיצור".

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ומה לעשות במקרה שמדובר על מרצה ומדובר בציון סופי של קורס?

נתקע עם 70 במקום 94 כי היא לא מסוגלת להודות בטעות שהיא עשתה?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

רופני מהנסיון שלי אם אתה נופל ביחידה ותפקיד מעניין אבל מפקדים חרא (ע"ע המקרה שלי) אז אפשר להעביר בסביבה את השירות ומדי פעם יש נקודות פסגה מצוינות שנותנות כוח. אבל אתה לעולם לא תרגיש שמיצית את עצמך והראית את היכולות שלך במלואן.

אם אתה נופל בתפקיד חרא אבל מפקדים מצוינים זה נותן לך כוחות להמשיך למרות החרא.

אם נפלת בתפקיד חרא עם מפקדים חרא אז אתה אוכל חרא ונושם חרא לכל השירות.

אם נפלת על תפקיד מעניין מופקדים טובים אתה תהנה מכל שנייה. עצוב שזה מיעוט של המקרים.

ברוך הבא :)

יש תמונות? עצות איפה לטייל?

אני רוצה פראג/לונדון.

אחרי שכמעט מתתי אני מקדים תחופשות :)

יש תמונות אבל עדיין לא העברתי מהמצלמה.

עצות יש המון, באמת המון, עדיף לטוס ללונדון בחורף, נכון שזאת לא עצה סטנדרטית, ומצריכה תכנון יותר קפדני, אבל התורים הם נסבלים, ולרוב לא תתקל בתורים של יותר מ10 דקות.

החסרון היחיד שאני לא שמתי לב לכוכבית קטנה לגבי שייט בונציה הקטנה שאין בחודשי החורף והגענו עד לשם וגילינו שאין. חילופי המשמר בארמון באקינגהם מתבצעים אחת ליומיים בערך ו צריך לתכנן מראש, וגם להגיע למקום עצמו בערך חצי שעה לפני לתפוס מקום טוב. לפי מה שהבנתי מהדיבורים מסביב בקיץ צריך להגיע הרבה יותר מוקדם.

עוד יתרון זה מחירי טיסות, אתה חוסך איזה 150 דולר לאדם רק על הטיסות בין החורף לקיץ.

גם המלצות על מלונות ואוכל יש תגיד מה מעניין אותך אני גם אגובב לגבי כל האטרקציות, תחבורה וכו'.

טעימה קטנה להתחלה: תקנה כרטיס נסיעה אלקטרוני שנקרא Oyster עולה 3 פאונד (עקרונית זה פיקדון, אני לא מצאתי איפה להחזיר אותו). אתה קונה ב18 כרטיס שטעון כבר ב15 בשדה התעופה בעמדת אטרקציות.

יש לך איתו הנחות גבוהות במחירים במיוחד שלא בשעות העומס (6 לחצי עד 8 וחצי ונדמה לי 4 עד 6 בערב או משהו כזה), אתה לא עומד התורים לקנות כרטיס, אחת לכמה ימים מטעין אותו במכונה בכמה פאונדים גם כן בלי תור. תענוג.

תחנות Underground או Tube (ככה הלונדונים קוראים לה) יש בכל בערך נקודה מרכזית ומקסימום קילומטר מתחנה אחרת.

לונדון מחולקת לאיזורים, מרכז לונדון זה איזור 1, קצת מסביב איזור 2 וכו' עד 9, המחיר הוא נגזרת ישירה של האיזור שאתה נוסע בו. כל האטרקציות באיזורים 1-2, נמל התעופה באיזור 6 והנסיעה אליו או ממנו שלא בשעות עומס זה 3 פאונד. מהבחינה הזו טיסות אל על בשעות מצוינות, אתה מגיע בשעת צהריים 12 לקצת, עולה על רכבת לנמל בסביבות 11.

הנסיעות אבסולוטית לא זולות (מינימום 2.2 לנסיעה באיזורים 1-2, יוצא קצת יותר מ12 שקל).

מצד שני יש לך תשלום גג של בערך 10 פאונד ליום, מעבר לזה האויסטר שלך רושם כניסה ליציאה אבל לא מחייב תשלום.

קח נעליים נוחות, אתה תלך הרבה, גם בגלל שהרוב קרוב וגם כי הנסיעות דיי יקרות. הליכה של כמה קילומטרים ליום זה לא נדיר בכלל.

5-6 לילות זה זמן מצוין ללונדון וגריניץ'. המחיר כולל מלון בערך 1000 דולר לאדם.

מבחינת האטרקציות רוב המוזיאונים בחינם והכניסה לתערוכות מיוחדות הן בתשלום, אטרקציות אחרות בסביבות 20 פאונד לאדם שזה בערך 120 שקל, דיי יקר.

את האטרקציות הנדושות דווקא לא עשיתי, לא לונדון איי (לא חובב גבהים במיוחד), לא מדאם טוסו, לא לונדון דאנג'ן ולא הקלינג.

אם אתה כן מתכוון לעשות אותם (ואת London sea world שהייתי בו). תקנה כרטיס משולב שיחסוך לך אחוזים נכבדים.

התקציב הוא כ70 פאונד לאדם ליום, זה כולל ארוחת צהריים ממוצעת אבל טעימה ומשביעה וארוחת ערב מצוינת, ארוחת בוקר קונטיננטלית תקבל במלון (טוסטים ולחמניות, חמאה וריבה, קפה, תה, מיץ תפוזים, מיץ תפוחים, מים, דגנים מכמה סוגים וחלב). וכולל יציאה בכל ערב לפאב עם פיינט וחצי לאדם בממוצע, כולל הנסיעות לאותו יום.

אפשר לקצץ בתקציב הזה כמובן אם אתה יוצא לפאב רק פעם אחת, וקונה ארוחת ערב מסאבווי או Pret a manger שיש בכל פינה. אני מניח שאפשר לקצץ עוד איזה 20 פאונד מזה לאדם ליום, תלוי בך.

המלצות לאוכל - תמנע ממסעדות שאינן רשתות במרכז העיר וקרוב לאטרקציות, המחירים מגוחכים לחלוטין. יכוח להגיע בקלות ל15 פאונד למנה בלי שתייה.

סאבווי יש בכל פינה שנייה, סנדוויץ' 30 ס"מ עם בשר לשתייה בלתי מוגבלת יעלה לך בערך 6 וחצי פאונד.

למקדונלדס ובורגר קינג לא נכנסתי אבל הבנתי שזול עוד יותר מסרב ווי.

Pret a manger זו רשת עם מלא סניפים בכל פינה, מלא סנדוויצ'ים מוכנים בגדלים צורות ומילויים שונים, חלקם חמים, רובם קרים, האיכות מצוינת המחיר דומה לסאבווי אבל המבחר גדול יותר.

ארוחת ערב טובה בפאב (למשל צלי בשר, פירה, ירקות מבושלים וקלויים ומאפה פודינג בצלחת ענקית, או המבורגר 170 גרם עם צ'יפס) יעלו לך בערך 10 פאונד, סנדוויץ' סטייק בלחם יעלה לך 6.5 פאונד, לרוב הפאבים יש את אותו תפריט ואותו ספק של אוכל.

בירות יעלו מ3 פאונד עד 5 לפיינט (580 ומשהו מ"ל) ובדיוק חצי מזה לחצי פיינט.

נרגילה אם מעניין אותך המחירים באיזורים לא עוינים הוא מ15 פאונד לראש (90 שקל! מחיר של נרגילה טבק וגחלים בארץ). כנראה זול יותר באיזור מפוקפק שאתה לא תרגיש נוח להיות בו לא ערבי למרות שהוא במרכז קרוב לרחוב אוקספורד.

יש קצת מציאות בפרימארק (מין חנות בגדים של 4 קומות), אבל לא הרבה מציאות, אין מציאות בחנויות האחרות שהישראלים מטיילים בהן (סלפרידג'ס, מרקס & ספנסר, וכו' הן יוקרה לחלוטין).

אלכוהול עדיף לקנות בשדה"ת הית'רו בדרך חזרה, שני בייליס 1 ליטר כל אחד יצאו 23 או 26 ביחד.

אפשר לגובב עוד הרבה תלוי אם זה מעניין אותך.

מלונות מצוינים יחסית וקרובים להכל זה Imperial/President שניהם נמצאים בראסל סקוור, צמוד לתחנת טיוב של ראסל סקוור על קו פיקדילי (ישיר מהית'רו וחזרה). אימפריאל יותר יקר בכמה דולרים לא ברור למה, למלונות יש בר משותף בפרזידנט והארוחת בוקר משותפת באימפריאל. הבר אגב מעפן צמוד למלון יש פאב בשם Friend at hand שהוא מצוין אבל עמוס בסופי שבוע של כדורגל ואין בו מקום. קרוב יש גם פאב בשם The swan שגם מצוין ולונדון פאב שקצת פחות טוב אבל עדיין מצוין.

בשניהם יש WiFi סביר בחינם תבקש קומה 3 ומטה שם הקליטה עדיפה ובצ'ק אין תבקש את הסיסמה. יש חימום מצוין בחדרים, למהלך היום אני ממליץ על גופיה טרמית, סריג או סוודר ומעיל טוב.

קח איתך מטרייה מתקפלת זולה, אין שם בדרך כלל רוחות חזקות ששוברות מטריות ואלה גם סוג המטריות שמוכרים בכל פינת רחוב וחנות מזכרות.

מבחינת חנויות מזכרות יש כאלו שכדאי להיכנס רק להתרשם מהמבחר והדברים המיוחדים (למשל גרייט בריטניה ליד כיכר פיקדילי עם מיני אמיתית בתוך החנות). לקנות מזכרות עדיף רחוק ברחובות הצדדיים של רחוב ניו אוקספורד או איזור קמדן טאון, הבדלי המחירים הם 200 עד 400 אחוז.

הצגות סיפור יקר, איזור 30 פאונד לאדם.

מה עוד מעניין אותך? תגיד ונגובב

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קורן מאושר מהכבוד שנפל בחלקי, לוקו שלח לי בקשת חברות!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חזר לי

התגעגעתם?

מי יודע איך להכין חשיש?

אם אני זוכר נכון, זה היה פעם בחתימה של אחד המנהלים.

אם ירצה יחשוף את שמו (או שמישהו יעשה לו אאוטינג).

הייתי חושף אותו בעצמי, אבל אני כבר על הכוונת של איתמר, אז הוא רק מחכה שאפול לו לידיים, בשביל לגרש אותי מפה לצמיתות (ראו שרשור רוטציית הצמיגים).

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
חזר לי

התגעגעתם?

מי יודע איך להכין חשיש?

עכשיו אפשר לקרוא את הפורום בנוחות מהשירותים :)

וספציפית אליך, גם לגובב בנוחות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אכן :-) למרות שהטאפאטוק החדש לא עובד לי על הגלקסי, אז יש את הגרסא הישנה על האופטימוס.

אני מבין שמהגיבוב לא תבוא הישועה

טוב, צירפתי אבטיח לקנה מידה

je9e9esu.jpg

haters will hate

• תוכן חדש...