Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקבלים טנדרים, אבל יש כרגע איזה דין ודברים עם חברת הליסינג/וואטאבר, אז בינתיים אני עם הג׳יפון. כשהבוס אמר לי שזה מה שאני מקבל, הזהרתי אותו שאני לא הולך לעשות לו הנחות בגלל שהוא רכב של כוסיות. הבוס היה מבסוט ואמר שאם הייתי חושב לעשות לו הנחות לא הייתי נשאר בחברה. כבר אמרתי שאני מבסוט לאללה מהחיים כאן?

אגב, הג׳יפון בינתיים מוכיח את עצמו, וצולח בצורה די מרשימה שבילים בוציים ומשובשים. לפעמים זה מצריך רגל כבדה על הגז, תמיד זה מצריך ביטול בקרות לפני אובדן האחיזה. אני די בנוהל כניסה לשטח=כיבוי בקרה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שג'יפונים קצת מפתיעים לפעמים והם גם בהחלט מספיקים ברוב דרכי העפר הארץ-ישראליות שהם לא באמת שטח ואפילו בתנאים מסויימים עדיפים על חלק מהטנדרים בבוץ בגלל המשקל וגם יותר קל לחלץ אותם במידת הצורך. אפשר לדעת איזה ג'יפון? בכל זאת פורום רכב עלק, כלומר, הסיפור כיסוי של הגיבוב הוא פורום רכב.

[video=youtube;13-WZBa1cKc]

אין לינק ללוקו.

פורסם

היי בנות

אני צריך עזרה וייעוץ ממי שברשותו XBOX 360 פרוץ RGH

אם תוכל לפנות אלי בה"פ אשמח מאוד !

מצטער על ההתפרצות ועל קטיעת הרצף שלכם :)

אבירן .

פורסם
אכן סיפור כיסוי, רובנו בגיבוב נוסעים באוטובוס.

אהבתי :thumbup:

איך לעזעזל אני תמיד נופל בפח? :what:

כל פעם שאני עןלה לאוטובוס יש את הדילמה איכן לשבת, או יותר נכון באיזה צד השמש לא תגובב לך את המוח.

עשרות פעמים אני נסעתי בכל שעות היום ותמיד איכשהו אני בצד הלא נכון :banghead:

האם זה השלב הסופי בבעיות קשב וריכוז או שנשאר לי עוד מה ללמוד?

החיים הם כמו....

פורסם
תעמוד מול הדלת האחורית (במקום של הכיסא נכה)

זה המקום הקבוע שלי בתחבורה פנים אבל כאשר אני נוסע לב"ש או ירושלים שם הבעיה.

החיים הם כמו....

פורסם (נערך)

הייתי אתמול אצל הסנדלר כדי שיחליף לי סוליות ועקבים בנעליים ואצל החייט שיחזק את מכפלת המכנסיים. הרגשה מוזרה, התרגלתי שמה שנשחק זורקים, אבל זה תמיד הרגיש לי כבזבוז וזיהום.

מה גם שאני אוהב את תחושת האולדסקול שבעניין. אולדסקול מושך אותי באופן כללי, למרות שבגדול אני מאמץ טכנולוגיות מוקדם יחסית.

בשבוע הבא, הרפתקאותי אצל הבורסקאי, הנפח ושוטה הכפר.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עריכה: מאז ששמתי סמלון כל פעם שאני מפרסם הודעה אני מתחיל לקרוא אותה כי אני חושב שמישהו אחר פרסם, טמבל.

אתה יודע, זו הסיבה שאני משנה סמלון כל יומיים.

זה גורם לי להרגיש שיש קהל בגיבוב בימים שאני לבד.

Gn'f'R

פורסם
תעשה סריקה מהירה מעמדת הנהג, תמצא איפה יושבת הבחורה הכי יפה ולך שב לידה.

כן, כי זה הכי נחמד להרדם ולהזיל ריר מהזווית של הפה על משהו יפה.

כשאין מקום לבד אני תמיד מחפש את האדם הקטן ביותר (וכזה עם פוטנציאל לריח טוב/לא קיים) לשבת לידו, הכי גרוע זה כשעוד מישהו רחב וגבוהה מתיישב איתי, קופסת סרדינים הופכת לחלום רטוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
האמת שג'יפונים קצת מפתיעים לפעמים והם גם בהחלט מספיקים ברוב דרכי העפר הארץ-ישראליות שהם לא באמת שטח ואפילו בתנאים מסויימים עדיפים על חלק מהטנדרים בבוץ בגלל המשקל וגם יותר קל לחלץ אותם במידת הצורך. אפשר לדעת איזה ג'יפון? בכל זאת פורום רכב עלק, כלומר, הסיפור כיסוי של הגיבוב הוא פורום רכב.

זה לא באמת משנה, כולם אותו דבר. ברצינות, זה כמו שתשאל מישהו שלקח פרייבט בליסינג מה הוא לקח.

צחוק צחוק, אבל דבר ראשון שוידאתי אחרי שקיבלתי את הרכב ובראותי את השטחים זה שיש את אוזן הגרירה המתברגת. לשמחתי יש שתיים. עוד לא יצא לי להשתמש בהן, ומקווה שלא ייצא. יחד עם זאת יש סיכוי טוב שזה יקרה, יום גשם אחד רציני והכל נראה אחרת. מזל שיש טרקטורים מסתובבים בכל פינה.

כוס ראבאק גברת קארמה. היום צחקתי על אחד החבר׳ה שנחתך באצבע ובא עם פלסטר של בוב ספוג. ומה קרה לי כשחתכתי סלט לארוחת ערב? כלום. פשוט כלום. לעומת זאת כשחתכתי את הלחמניה להכניס בפנים את החביתה הצלחתי לתקוע סכין שף די חדה עמוק וחלק באצבע של הז׳. אמה קוראים לה בעברית. עמא זה מה שיצאתי. מהחתכים האלה שלא כואבים בשניה הראשונה, כי הסכין חדה מספיק, אבל אתה מבין טוב מאוד שזה עמוק והולך לכאוב. ואכן, בקצות האצבעות נמצאים קצות העצבים, וזה כואב. לפחות את הדימום עצרתי עם התחבושת המסורתית שלי, נייר סופג ואיזולירבנד. מחר אני בא עם פלסטר לעבודה, חבל שיש לי רק את החומים המשעממים האלה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

Note to myself

גיל 3 הוא גיל הילד בו ההורה צריך להפסיק להסתובב בטעות עירום בבית.

כתב הגנה:

היא התפרצה לי לאמבטיה.

מחר היא תלשין עלי בגן...

Gn'f'R

• תוכן חדש...