Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודעת מה הלך עם התיעוד שם (ממה שיצא לי לראות הבחור שאותו מחליפים לא חזק בתיעוד). עובדתית הבחור לא יודע מי נגד מי ומאחר ויש לי זמן פנוי היום החלטתי להיות נחמדה ולשבת להסביר לו מה הוא צריך לעשות ולמה.

זה בהחלט דורש תיעוד!

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זה ר"צ?

גיבוב צהרים משלי- הייתי עכשיו בהרצליה. ישבתי בפיג'ו- חלום רטוב- RCZ. למרות היותה אוטומטית והעדפתי לידנית אני מאוהב ברכב (חברה שלי אמרה לי לא להרוס את הרכב עם הריר שנזל לי).

נ.ב, בפיג'ו 208 GTI קשה לסדר את ההגה ככה שלא יפריע לדשבורד. אבל אולי כי הייתי ממוקד יותר בRCZ והGTI פשוט עמדה ליד ואי אפשר לעמוד בפיתוי ולא להיכנס להסתכל 8)

אפילו אני הבנתי מה זה ר״צ (איך הפכתי להיות המפגר פה ? אני די חכם בסך הכל)

יש לי ברחוב rcz הבעלים לא יודע לחנות, לא אהבתי כ״כ.

היום רוב הזמן הייתי בלי הריינג׳ר ואיזה מישהו שלא מכיר אותו השתמש בו (נתתי לי כי הוא יותר מבוגר) אני לא יודע אם היה בגלל שהיא לא ידע או שזה בטעות אבל משום מה שאני נסעתי בו היה משולב 4x4 ושני הדיפרנציאליים היו נעולים, ונהגתי כמו ההתקפי שיגעון של אנלוגי, לא הבנתי מה לא בסדר אבל היה כיף.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
הסבר למקרה הספציפי -

היה מנהל פרוייקט שהתפטר, בא מישהו אחר להחליף אותו. היה להם שבוע של זמן משותף לעשות בו חפיפה, אבל הבחור שעוזב לא עשה לו חפיפה כמו שצריך. מנהל הפרוייקט החדש אמור מעצם תפקידו לנהל מפתחים שתפקידם לספק לי איזשהו מוצר לבדיקה (התפקיד שלי הוא ר"צ בדיקות תכנה).

יצא מצב שבכל ענייני הפיתוח אין מי שיחפוף אותו כרגע כי מנהל הפרוייקט הקודם עוזב היום, בו זמנית עוזב מנהל פרוייקט אחר שעליו עיקר המוצר שאני בודקת, וראש מחלקת הפיתוח בחופשה.

הפרודקט הם החבר'ה שמתכננים מה הולך להיות במוצר מבחינת פיצ'רים, איך הוא הולך להיראות - הכל. מה שפרודקט מבקש פיתוח צריכים לבצע.

אני אמורה לבדוק את המוצר ולוודא שהוא עובד טוב ומתאים לדרישות הפרודוקט.

לא יכול להיות שאני זו שיושבת לעשות את החפיפה לבחור המסכן שלא יודע ממה להתחיל.

אני לא יודעת מה הלך עם התיעוד שם (ממה שיצא לי לראות הבחור שאותו מחליפים לא חזק בתיעוד). עובדתית הבחור לא יודע מי נגד מי ומאחר ויש לי זמן פנוי היום החלטתי להיות נחמדה ולשבת להסביר לו מה הוא צריך לעשות ולמה.

זה חתיכת פאק של מעסיק להכניס ככה מנהל מוצר .

כבר נתקלתי באנשים שפשוט אין להם את היכולת הפיזית לרשום תיעוד ברור למה שהם עושים.

זה כל כך מתסכל שבא לי לשלוח אנשים כאלה לסדנת חינוך מחדש בצפון קוריאה.

מה כבר כל כך קשה לכתוב מילה שתיים לגבי מה המטודה המחורבנת שלך עושה?!

דרך אגב RCZ זה אוטו של ספרים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
זה חתיכת פאק של מעסיק להכניס ככה מנהל מוצר .

כבר נתקלתי באנשים שפשוט אין להם את היכולת הפיזית לרשום תיעוד ברור למה שהם עושים.

זה כל כך מתסכל שבא לי לשלוח אנשים כאלה לסדנת חינוך מחדש בצפון קוריאה.

מה כבר כל כך קשה לכתוב מילה שתיים לגבי מה המטודה המחורבנת שלך עושה?!

דרך אגב RCZ זה אוטו של ספרים.

קודם כל, מסכים לגבי ה-RCZ. שנית. תיעוד, מבחינתי, זה deliverable וחלק בלתי-נפרד מכל מוצר או פרוייקט. לא בהכרח מדובר על תיעוד ברמה של class methods, אבל ברמה בסיסית של ארכיטקטורה, אלגוריטמים, תלות בצד ג' (נניח, מסד נתונים), דוגמאות תצורה, פריסה, תוכניות תחזוקה וכיו"ב. בלי זה, שום דבר לא אמור לעלות לאוויר.

מה שכן, בד"כ קשה להגדיר ל-QA שגם מסמכים ותיעוד צריך לבדוק, הם מתנגדים.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

ספרו לי על זה...

אני נכנסתי לנהל את הIT של חברה שמי שעשה את זה קודם היה מתכנת...

אין לי תיעוד לכלום, והכל זה מלמידה מתוך התקלות.

הלוואי והיה QA, ככה חצי מהתקלות היו נמנעות.

מוציאים שינוי חדש לתוכנה, לא בודקים עד הסוף ומשחררים החוצה...:roll:

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

*ציניות* למה לתעד, ככה אפשר לאתגר את מי שהולך לעשות משהו בקוד אחרי שאתה סיימת איתי.

נורא מציק לי כשנותנים שמות למתודות/פונקציות שלא באמת קשורות למה שהם עושות, והכי טוב זה כשדווקא אותם כן מתעדים.

לדוגמא:

/*Sends and Receives data*/

***sendSync

ומסתבר שהיא ממש לא מקבלת שום דבר.

או:

***CreateAndRun

שלא יוצרת את האובייקט הרצוי, האובייקט הרצון נוצר במקום שונה לגמרי, by design.

לפעמים אני מסתכל על הקוד ואומר FML.

עכשיו אני אגובב קצת על המצב אצלי.

אני כבר כמה ימים מתעסק בלייעל את המימוש שלי של איזה אלגוריתם הצפנה. מצאתי ברשת כבר מימוש מהיר יותר משלי אבל אני לא רוצה להשתמש בו עד שאני מבין אותו לגמרי ובינתיים אני מנסה להמהיר את שלי. כנראה שהגעתי לגבול האפשרי, כרגע ההבדל בין שלי לבין השני שמצאתי הוא שאני משתמש בunsigned char והוא משתמש ב uint32.

כנראה שצריך לשנות הכול לשני...

זה באסה, במיוחד כי אני ממש לא רוצה להעתיק.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

מה נסגר כאן? גיבוב גיבוב, סבבה, אבל בחייאת, אתם שוכחים שאין כאן כתוביות. אנחנו פאלחים אנחנו.

דויד, אתה הכי מצחיק. אתה רושם "ציניות" בתחילת ההודעה. היית יכול לרשום "שועל ביבים" וזה היה אותו הדבר מבחינתי.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

אין שום סיבה שבעולם לממש הצפנה in-house, אלא אם כן אתה עושה את זה בשביל ללמוד. יש סיכוי גבוה מאוד שתטעה טעות קריטית. נא עיין כאן.

(אגב, ההבדל בין unsigned char לבין unsigned int תלוי לחלוטין במהדר שלך, אתה יודע)

פורסם

מעדר אתה מתכוון ?

לוקו כתבתי משהו בסגנון אבל אפילו אני לא הבנתי מה כתבתי אז מחקתי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

:fist: זה מה שיש לי להגיד לכל אלה שאומרים שזה אוטו של ספרים. האוטו הזה נוגע לי בכל בלוטות החשק וזה מה שחשוב.

חוץ מזה שאני מפנטז על גרסת הR שהיא כבר חיה רעה ומצויינת!

פורסם
:fist: זה מה שיש לי להגיד לכל אלה שאומרים שזה אוטו של ספרים. האוטו הזה נוגע לי בכל בלוטות החשק וזה מה שחשוב.

תשמע, מותג זה מותג, לי קשה לקבל רכב שנראה כמו שאמור להתחרות עם פרארי ולמבורגיני שבחזית יש לו סמל של פיז'ו.

וחוץ מזה עיצובית, נורא מפריע לי הדימיון לTT שהוא רכב גרושות בפני עצמו.

לוקו,

הבטחתי לעצמי שאם אני נשאר רווק, אז בגיל 30 אני עובר לדרום לגדל תפוחי אדמה.

תחכה לי?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

Just saying.

פורסם (נערך)
אין שום סיבה שבעולם לממש הצפנה in-house, אלא אם כן אתה עושה את זה בשביל ללמוד. יש סיכוי גבוה מאוד שתטעה טעות קריטית. נא עיין כאן.

(אגב, ההבדל בין unsigned char לבין unsigned int תלוי לחלוטין במהדר שלך, אתה יודע)

אני לא אחראי על קבלת ההחלטות, אומרים שצריך לממש ולא פשוט משתמשים בספרייה שקיימת אז מממשים, לי נמאס להתווכח על דברים כאלה, דווקא יצא לי טוב כול העיניין הזה.

זה אכן מיותר, מה אני אעשה? כתבתי ויצא טוב ועובד.

אני מימשתי את הכול תוך שימוש בבייטים, הם מממשים בעזרת uint32 הפעולות שהם עושים שונות.

בלי קשר:

למה מציקים לי בשאלות שצריך לשאול אנשים שאמורים לקחת את ההחלטות? כי מי שצריך לקחת את ההחלטות לא יודע בכלל על מה מדובר וזה לא מעניין אותו, כואב לי כבר הראש מזה.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בלי קשר:

למה מציקים לי בשאלות שצריך לשאול אנשים שאמורים לקחת את ההחלטות? כי מי שצריך לקחת את ההחלות לא יודע בכלל על מה מדובר וזה לא מעניין אותו, כואב לי כבר הראש מזה.

זה חדש לך?

• תוכן חדש...